Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Shirel, impresionant...multumesc pentru foto.La noi au fost nori |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| shirel, superb si rar! multumim. pupam o mamica super si doi pitici minunati. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Shirel |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Shirel, foarte frumoooooos! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Ce stupizenie de emisiune aia cu Carmen Harra, ca toate emisiunile de la protv.Mi-am pierdut timpul . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| t-mihaela wrote:Ce stupizenie de emisiune aia cu Carmen Harra, ca toate emisiunile de la protv.Mi-am pierdut timpul . Miha , parerea mea este ca tot asa o sa patesti cu orice clarvazator sau ghicitoare sau ce-or mai fi , toti sunt o apa si-un pamant si cu toti va fi o pierdere de timp si mai ales o pierdere de banuti . Oricum tu decizi la cine o sa apelezi in continuare. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Fetele, am tv-ul e deschis pe B1 si se vorbea despre slabit si nu stiu cum s-a ajuns si la discutie despre sex. Invitata spunea ca daca vrei sa slabesti trebuie sa faci un efort moderat si intens, adica sa dureze cel putin 20 minute (cam asa ceva). Nasul i-a dat replica, sexul ar fi cel mai indicat. Ea a fost f mirata, cum 20 minute o partida de sex? Mie mi se pare cam putin 20 min o partida de sex. Oare sunt eu dusa cu pluta? |
|
| dya wrote:Miha , parerea mea este ca tot asa o sa patesti cu orice clarvazator sau ghicitoare sau ce-or mai fi , toti sunt o apa si-un pamant si cu toti va fi o pierdere de timp si mai ales o pierdere de banuti  . Oricum tu decizi la cine o sa apelezi in continuare.
Da, ai dreptate, deja m-am razgandit. |
|
| TeosOf wrote:Fetele, am tv-ul e deschis pe B1 si se vorbea despre slabit si nu stiu cum s-a ajuns si la discutie despre sex. Invitata spunea ca daca vrei sa slabesti trebuie sa faci un efort moderat si intens, adica sa dureze cel putin 20 minute (cam asa ceva). Nasul i-a dat replica, sexul ar fi cel mai indicat. Ea a fost f mirata, cum 20 minute o partida de sex? Mie mi se pare cam putin 20 min o partida de sex. Oare sunt eu dusa cu pluta?
Da de 10 minute ai auzit?Repede si-n viteza ca altel dau plozii peste tine? |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| t-mihaela wrote:Da de 10 minute ai auzit?Repede si-n viteza ca altel dau plozii peste tine?
Repede si-n viteza si cine iese "castigat" de aici? |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| TeosOf wrote:
Repede si-n viteza si cine iese "castigat" de aici?
Buna intrebare |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| TeosOf wrote:
Repede si-n viteza si cine iese "castigat" de aici?
Cum cine "partenerul" sotul .ei nu au nevoie de mai mult decit 2 minute si gata treaba este rezolvata ca si cum ar fi 20 de minute.
Teo, depinde cine vrea sa slabeasca barbatului i ajunge 20 minute ,femeia are nevoie de o ora cel putin de incalzire! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| fetelor, in special cele din Iasi dar nu numai, imi puteti spune unde pot sa fac o cana personalizata, cu poza, sa iasa bine dar mai ales as vrea sa stiu cat dureaza, in cat timp mi-o da??!! si unde pot inscriptiona ceva pe un obiect metalic, oare unde fac verighetele pot face si pe alte metale, mai dure decat aurul?
|
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Luana si-a comandat la scoala(m-a pus in fata faptului implinit...dar si-a platit ea din pusculita) o cana tare draguta cu poza ei. Cana este neagra si cand toarna lichid fierbite se face alba si apare poza ei imprimata, plus alte motive de Craciun. E tare haioasa Daca ti se pare ok incerc sa dau de ei si sa intreb in cat timp fac asta. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| ce interesanta e ideea cu cana care isi schimba culorile
Katy,ai putea sa pui 2 pozici cu cele 2 faze? |
|
|