DISCUTII DESPRE ORICE ... CA SA NU CADEM OFF-TOPIC LA ALTE TEME
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Monday, December 3, 2007 12:49 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
S.ELENA wrote:

Ma amestec si eu: KAFOFF?!?!?!?!oare scratch scratch
Nu cumva e vorba despre KETOFF?!?!?!oare oare oare (ceva legat de ketotifen, am impresia).....Dar s-ar putea sa bat tare rau campiialcool alcool alcool alcoolKetotifenul era ptr alergii parca?!?!?! scratch oare

Ketotifenul este pt alergii si se recomanda uneori in cazurile de tuse provocate de alergii(noi am luat asa ceva)
oanalaurisa
Scris: Monday, December 3, 2007 9:13 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Poate fi vorba despre COUGHEND,un sirop facut din plante de ceva firma de produse naturiste si cine cum l-o fi pronuntat persoana care i-a spui lui criss,ca ma gandesc ca nu recomanda Ketof fara sa o intrebe de alergii,dar nu se stie niciodata,lumea e mare medic in ziua de azi.
Roxanel
Scris: Monday, December 3, 2007 9:55 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor recomandati-mi si mie un sirop eficient, pe care l-ati utilizat cu succes, pentru pitici de 1.5 ani, pentru tuse cu flegma.

Sa nu se de-a pe reteta si nu are importanta cat costa. Fiica-mea tuseste iar cu Tyxilix-ul de aici nu avem rezultate.
oanalaurisa
Scris: Monday, December 3, 2007 10:26 AM
Nivel

Roxanel wrote:
Fetelor recomandati-mi si mie un sirop eficient, pe care l-ati utilizat cu succes, pentru pitici de 1.5 ani, pentru tuse cu flegma.

Sa nu se de-a pe reteta si nu are importanta cat costa. Fiica-mea tuseste iar cu Tyxilix-ul de aici nu avem rezultate.

La noi gasesti Humex expectorant pentru copii,sirop pe baza de carbocisteina,iar daca vrei ceva mai natural,poti incerca gama homeopata BOIRON,mai exact siropul STODAL,care merge pe ambele tipuri de tuse.
Roxanel
Scris: Monday, December 3, 2007 10:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
oanalaurisa wrote:
La noi gasesti Humex expectorant pentru copii,sirop pe baza de carbocisteina,iar daca vrei ceva mai natural,poti incerca gama homeopata BOIRON,mai exact siropul STODAL,care merge pe ambele tipuri de tuse.

Saru-mana.
taki
Scris: Monday, December 3, 2007 1:21 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
oanalaurisa wrote:

Humex expectorant folosim si noi cand tusim si este foarte bune. Rezultatele se vad inca din a doua zi de folosire.firstprize
Lilly of the valley
Scris: Monday, December 3, 2007 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Ketof-ul se recomanda si in tusea prelungita, chiar daca nu sunt antecedente alergice, tocmai pentru a preveni aparitia astmului bronsic. Tocmai am incheiat o cura de Ketof pe langa una de, in paralel,alcool cu HUmex sau Rhinatiol (au ca sunstanta activa carbocisteina) si sunt utile in cazurile de teuse plina.
I-am zapacit ficatul fetei in ultima vreme cu tot soiul de medicamante, antibiotice, siropuri de tuse, antidiareice ... Cum as putea ajuta, naturist?
Lilly of the valley
Scris: Monday, December 3, 2007 4:04 PM
Nivel

ups... am postat de 2 ori!angel
oanalaurisa
Scris: Monday, December 3, 2007 6:37 PM
Nivel

mariuta wrote:
Ketof-ul se recomanda si in tusea prelungita, chiar daca nu sunt antecedente alergice, tocmai pentru a preveni aparitia astmului bronsic. Tocmai am incheiat o cura de Ketof pe langa una de, in paralel,alcool cu HUmex sau Rhinatiol (au ca sunstanta activa carbocisteina) si sunt utile in cazurile de teuse plina.
I-am zapacit ficatul fetei in ultima vreme cu tot soiul de medicamante, antibiotice, siropuri de tuse, antidiareice ... Cum as putea ajuta, naturist?

SA AJUTI NATURIST IMPOTRIVA TUSEI TE REFERI?
Lilly of the valley
Scris: Monday, December 3, 2007 6:46 PM
Nivel

oanalaurisa wrote:

SA AJUTI NATURIST IMPOTRIVA TUSEI TE REFERI?

da!!! siropurile de la Fares parca nu mai sunt cum erau, Stodalul e un medicament homeopat, totusi o recomandare de la un homeopat af fi utila inainte de util. si eu nu stiu de nici unul in Iasi.
oanalaurisa
Scris: Monday, December 3, 2007 6:50 PM
Nivel

mariuta wrote:

da!!! siropurile de la Fares parca nu mai sunt cum erau, Stodalul e un medicament homeopat, totusi o recomandare de la un homeopat af fi utila inainte de util. si eu nu stiu de nici unul in Iasi.

Siropul homeopat isi face efectul mai bine la inceputul tusei,daca tusea e foarte puternica atunci merge mai greu.

Siropurile naturiste sunt: Sirop de muguri de pin, de muguri de brad,de tei si miere -->asta m-a ajutat pe mine,de patlagina,mai sunt si cu combinatii cu propolis...etc
Mai ai ca variante Prospan sirop,Coughend sirop --> asta cred ca e ceva indian de origine - il gasesti mai sigur la plafar si sirop DR.Mom pe care il gasesti in farmacii.
Lilly of the valley
Scris: Monday, December 3, 2007 6:54 PM
Nivel

multampupici
oanalaurisa
Scris: Monday, December 3, 2007 6:58 PM
Nivel

mariuta wrote:
multampupici

pupici pupici pupici pupici pupici
Ely
Scris: Tuesday, December 4, 2007 1:47 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Noi mai dadeam ketof si sa adoarma bebeii agitati ,care nu aveau somn cu recomandarea medicului.

Celulele stem din cate stiu se recolteaza din cordonul ombilical si se pastreaza cam 20 de ani .Daca Doamne fereste copilul are grave probleme de sanatate pe parcursul vietii atunci se apeleaza la aceste celule stem.

Roxanel multa sanatate Antoniei.
Karina a avut o tuse din cauza mucozitatilor cu care se ineca iar mucisorii nu se mai opreau .Nu stiu daca de la aceste mucozitati a facut amigdalita si otita . Saptamana trecuta a debutat cu ceva febra am tinut-o acasa cu antibiotic si de maine merge la gradi ca suntem bine.Am urmat cu Amoxicilina e Acido Clavulanico ratiopharm asa se numeste ,Brufen si Broncoliber cel din urma a ajutat mult la curatirea tractului respirator.flowers .Gata am rectificat aseara dormea puiul si erau la ea in camera.
oanalaurisa
Scris: Tuesday, December 4, 2007 7:31 AM
Nivel

Ely wrote:
Noi mai dadeam ketof si sa adoarma bebeii agitati ,care nu aveau somn cu recomandarea medicului.

Celulele stem din cate stiu se recolteaza din cordonul ombilical si se pastreaza cam 20 de ani .Daca Doamne fereste copilul are grave probleme de sanatate pe parcursul vietii atunci se apeleaza la aceste celule stem.

Roxanel multa sanatate Antoniei.
Karina a avut o tuse din cauza mucozitatilor cu care se ineca iar mucisorii nu se mai opreau .Nu stiu daca de la aceste mucozitati a facut amigdalita si otita . Saptamana trecuta a debutat cu ceva febra am tinut-o acasa cu antibiotic si de maine merge la gradi ca suntem bine.Am urmat cu Amoxicilina cu clavuci am sa ma uit maine ca acum nu stiu cum se scrie ,Ibrufen si Broncoliber cel din urma a ajutat mult la curatirea tractului respirator.flowers

Amoxicilina aia cu clavuci- cum zici tu,este Augmentinul sau Amoksiklavul care se gaseste la noi pe piata,iar Ibrufenul ala cred ca e Nurofenul de la noi,iar Broncoliberul o fi un expectorant care curata expectoratia acumulata in plamani.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.