Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| ma gandeam ca iau un tren, ma pozez cu o statuie, si iau trenul inapoi adica speram.... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| E mare distanta , e imens si aeroportul , de la un terminal la altul iti ia timp . Probabil o sa ai timp de o tura prin duty free , cautat terminalul , poate o cofa si decolat iar ! |
|
| Asta stiu, doar e cel mai mare aeroport din Europa daca nu ma insel.. am sa ma plimb si eu pe-acolo, vad eu ce fac. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Poti face asta, insa pana iesi din aeroport, pana iei trenul, pana ajungi la destinatie (aprox 30 min)...apoi intoarcerea...trebuie sa fii prezenta cu 45 de minute inainte de imbarcare... |
|
| asa m-am gandit si eu... sotul meu a stat 8 ore in Viena data trecuta si tot nu a reusit sa viziteze mare lucru, dar... speranta moare ultima am gasit harta si tot pe site-ul LHA:
Enjoy the view Relax with a coffee or a bite while you watch the action on the runways.
Here are some of the best places to sit back and enjoy the view:
Terminal 4: AMT, Costa Coffee, the KLM Holideck lounge and many of the gate seating areas. Terminal 5: There are great views from almost everywhere, but Gordon Ramsay Plane Food and Wagamama are particularly good vantage points.
Heathrow Terminal 5 is our first big step in the transformation of the world's busiest international airport.
You'll also experience world-class shopping and eating, direct transport links and easy wayfinding – all in a spectacular building with panoramic views for miles around.
am marcat si pe unde sunt duty-free |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
|
Saru-mana, dar asta chiar este strada pe care stau. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Draga mea, dar simplul fapt ca vei fi intr-un astfel de airport nu este suficient??? |
|
|
Alina, iti dai seama, toata intorsura asta pe care a luat-o viata noastra e chiar mai mult decat am indraznit sa visez, cine s-ar fi gandit vreodata... visam de cand ma stiu sa vad Europa, dar Asia?? o alta cultura, alta civilizatie, alta... lume, nici nu mi-am imaginat vreodata... Totusi, cand am auzit ca voi fi in Londra pt patru ore m-am gandit WOWWWW...Londra... Tamisa, Big Ben, tare mi-ar fi placut sa o vizitez, dar asta e, vorba ta, macar am sa fiu in Heathrow, despre care doar am citit pana acum |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| bulibuli wrote:...dar asta e, vorba ta, macar am sa fiu in Heathrow, despre care doar am citit pana acum
 |
|
| Am gasit un concurs, ma gandeam ca voi aveti material... destul: http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/serial-romanesc/concurs-participa-si-tu-momente-speciale-din-viata-copilului-tau.html |
|

Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| ca veni vorba de concurs...nu se mai face noiembrie2008??? ca la octombrie deja se incepea votarea luna trecuta pe vremea asta.. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Nu stiu daca voi ati vazut dar ieri la noi luna era inconjurata de Venus si Jupiter.Se spune ca ultima oara cind au aparut impreuna a fost in urma cu 3000 de ani exact la nasterea lui Isus.Am fotografii am sa pun!Ce ciudat si suntem inainte de Craciun!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| shirel wrote:Nu stiu daca voi ati vazut dar ieri la noi luna era inconjurata de Venus si Jupiter.Se spune ca ultima oara cind au aparut impreuna a fost in urma cu 3000 de ani exact la nasterea lui Isus.Am fotografii am sa pun!Ce ciudat si suntem inainte de Craciun!
:018: |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Shirel, asteptam pozele cu nerabdare. Mai rar o intalnire intre Micul Benefic si Marele Benefic! Am citit ca la noi nu se putea vedea, cel mai bine s-a vazut in Australia |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| shirel wrote:Nu stiu daca voi ati vazut dar ieri la noi luna era inconjurata de Venus si Jupiter.Se spune ca ultima oara cind au aparut impreuna a fost in urma cu 3000 de ani exact la nasterea lui Isus.Am fotografii am sa pun!Ce ciudat si suntem inainte de Craciun! Aoleu,Shirel mi se ridica parul pe mana! |
|
|