DISCUTII DESPRE ORICE ... CA SA NU CADEM OFF-TOPIC LA ALTE TEME
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rody
Scris: Friday, October 17, 2008 1:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Fetelor,eu sper sa nu mai am nevoie de pasaoport,din pacate stiu cum e la Ambasada Romaniei,chiar daca e in Paris.Am avut nevoie de un act cand ma-m casatorit si a durat o luna pana la-m primitbanghead angry
Mela
Scris: Friday, October 17, 2008 2:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Rody,multa bafta iti dorescpupici angel

banuiesc ca pentru decembrie ti-ai programat vizita in tara,bine ca te-ai gandit din timp la problema pasapoartelor.
S.ELENA
Scris: Monday, October 20, 2008 11:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Fetelor am si eu o "problema": imi trebuie urgent o pereche de pantofiori eleganti de baiat, de culoare alb sau bej, numarul 22 (poate chiar 21 sau 23).
Am cautat de am innebunit, nu sunt si pace...de fetite o gramada de modele, toate culorile, insa de baieti nu-s si pace nervi nervi banghead banghead !!!
Gasisem ceva, dar cel mai mic numar era 24 si era foooarte mare; sau am mai gasit din piele lacuita la 90 ron perecheapale what (ori copilul meu ii va purta o data, cel mult de doua ori)!!!
Aveti idee unde as mai putea incerca?!?!?!? hail hail hail
shirel
Scris: Tuesday, October 21, 2008 12:05 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
ingerash
Scris: Tuesday, October 21, 2008 1:16 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
S.ELENA wrote:
Fetelor am si eu o "problema": imi trebuie urgent o pereche de pantofiori eleganti de baiat, de culoare alb sau bej, numarul 22 (poate chiar 21 sau 23).
Am cautat de am innebunit, nu sunt si pace...de fetite o gramada de modele, toate culorile, insa de baieti nu-s si pace nervi nervi banghead banghead !!!
Gasisem ceva, dar cel mai mic numar era 24 si era foooarte mare; sau am mai gasit din piele lacuita la 90 ron perecheapale what (ori copilul meu ii va purta o data, cel mult de doua ori)!!!
Aveti idee unde as mai putea incerca?!?!?!? hail hail hail

Maine merg la cumparaturi,o sa ma uit,fac si niste poze si daca-ti place iti cumpar.
ingerash
Scris: Wednesday, October 22, 2008 12:59 AM
Nivel

S.Elena,imi pare rau nu am gasituff ,am ametit cautan-d pentru Ionut ceva ghetute,oribile modelealcool
bulibuli
Scris: Wednesday, October 22, 2008 1:24 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008

ce scumpel eeeeecoeur coeur coeur
AlexandraL
Scris: Wednesday, October 22, 2008 1:55 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Copiii sunt sinceri...ras
raly
Scris: Wednesday, October 22, 2008 6:55 AM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Hi,hi ce scump e!hohot hohot
Mela
Scris: Wednesday, October 22, 2008 11:35 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
dragut e,in special in partea de final angel hearts
S.ELENA
Scris: Thursday, October 23, 2008 12:14 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
inger7 wrote:

Maine merg la cumparaturi,o sa ma uit,fac si niste poze si daca-ti place iti cumpar.

Heeei, mersi pentru ganduri, dar eu "le intrebasem" pe fetele din oras, poate au vazut ele pe undeva pupici .....oricum pana ar fii ajuns de la tine ar fii trecut ceva timp....uff uff

Intre timp am largit "paleta" coloristica si ne-ar prinde bine si un rosu/visiniu, poate chiar un negru (de lac)....
Astazi am fost iar prin magazine, dar nimic.....nervi banghead
ingerash
Scris: Thursday, October 23, 2008 12:27 AM
Nivel

S.ELENA wrote:

Heeei, mersi pentru ganduri, dar eu "le intrebasem" pe fetele din oras, poate au vazut ele pe undeva pupici .....oricum pana ar fii ajuns de la tine ar fii trecut ceva timp....uff uff

Intre timp am largit "paleta" coloristica si ne-ar prinde bine si un rosu/visiniu, poate chiar un negru (de lac)....
Astazi am fost iar prin magazine, dar nimic.....nervi banghead

De la mine sosea in 10 zileras
Rody
Scris: Thursday, October 23, 2008 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Fetelor,am nevoie de ajutorul vostru.Daca gasiti ceva tipare de creare costume pt Halloween pt copii.As vrea sa le fac eu personal,dar am nevoie de niste tipare.Eu am cautat pe net, dar nu am gasit ce ma interesa.Poate gasiti si voi ceva pe net.Multumesc pt ajutorpupici Inpreuna cu voi imi este mai usorpupici
AlexandraL
Scris: Thursday, October 23, 2008 1:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Rody wrote:
Fetelor,am nevoie de ajutorul vostru.Daca gasiti ceva tipare de creare costume pt Halloween pt copii.As vrea sa le fac eu personal,dar am nevoie de niste tipare.Eu am cautat pe net, dar nu am gasit ce ma interesa.Poate gasiti si voi ceva pe net.Multumesc pt ajutorpupici Inpreuna cu voi imi este mai usorpupici

Aici se gasesc de cumparat, poate fac niste poze ras
rosenfeld_claudia
Scris: Thursday, October 23, 2008 9:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/10/2008
Rody wrote:
Fetelor,eu sper sa nu mai am nevoie de pasaoport,din pacate stiu cum e la Ambasada Romaniei,chiar daca e in Paris.Am avut nevoie de un act cand ma-m casatorit si a durat o luna pana la-m primitbanghead angry

Si eu am avut bataie de cap la Ambasada Romaniei (din Bruxelles)...banghead banghead banghead banghead
Si acum ma enervez cand imi amintesc!! A trebuit sa merg pentru a obtine cetatenia romana pentru Vlad! Si am spus ca inainte de a merge acolo sa ma interesez ce acte sunt necesare, programul consulatului etc. Doar ca pe site-ul lor nu am gasit nici o informatie legata de actele necesare, deci am trimis un mail. La care am primit raspunsul dorit, deci eu pregatesc actele si merg la Bruxelles (inainte insa am verificat pe net intre ce ore sunt deschisi). Si ajung acolo ca sa constat ca e inchis!tunete Pt sapt respectiva era afisat un alt program, miercuri deci inchis! Bine, asta e, ne uitam la programul pentru a doua zi, cand urma sa fie deschis pana la 12. Noi ajungem acolo pe la 11, stam la rand, ajung la ghiseu ca sa aflu ca pentru fiecare act am nevoie de 2 copii (ceea ce nu mi-au spus cand am vorbit cu ei la telefon) si ca ei nu au timp sa faca acele copii...guns
Ok, sotul meu merge sa caute un birou de copiat acte, eu stau cu Vlad sa-l astept... Intre timp bineinteles ca mi-am pierdut randul si se facuse deja 11.30 pe cand ajunge el inapoi cu copiile. stau din nou la rand, iar in jur de 12 ajung la ghiseu pentru ca "d-na" consul sa spuna ca nu mai primeste acte! Am explodat cand am auzit, nu-mi venea sa cred, sala era plina si ei decid sa inchida! nervi "Pai cum se poate asa ceva, ce eu pot sa vin in fiecare zi la bruxelles?" intreb eu. "Asa ceva nu e acceptabil", continui eu... Insa ea nici macar nu s-a sinchisit, si-a luat poseta si a plecat. Un angajat a ramas sa termine de completat actele ce le preluase ea iar noi stateam socati in sala... Ma rog, ne-am revoltat rau, am inceput sa facem scandal, sa ne spunem pasurile fiecare, cum se poate ca in ziua de azi la Ambasada romaniei din mijlocul UE sa fim tratati astfel, daca nu fac fata la volumul de cereri sa mai angajeze alte persoane, sa creeze si ei un sistem de eliberare de numere pentru a sta rand etc. In cele din urma am ajuns chiar la ambasador care a promis ca se va rezolva problema. Am reusit sa dau actele la ora 1 si angajatul de acolo mi-a spus ca vor fi gata in 4-5 zile. Bineinteles ca inca nu m-au contactat deci maine o sa sun sa vad ce raspuns primesc!!
Uf, cand o sa ajungem si noi romanii la nivelul de civilizatie al celor din Vest?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.