Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fetelor,eu sper sa nu mai am nevoie de pasaoport,din pacate stiu cum e la Ambasada Romaniei,chiar daca e in Paris.Am avut nevoie de un act cand ma-m casatorit si a durat o luna pana la-m primit |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Rody,multa bafta iti doresc
banuiesc ca pentru decembrie ti-ai programat vizita in tara,bine ca te-ai gandit din timp la problema pasapoartelor. |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Fetelor am si eu o "problema": imi trebuie urgent o pereche de pantofiori eleganti de baiat, de culoare alb sau bej, numarul 22 (poate chiar 21 sau 23). Am cautat de am innebunit, nu sunt si pace...de fetite o gramada de modele, toate culorile, insa de baieti nu-s si pace !!! Gasisem ceva, dar cel mai mic numar era 24 si era foooarte mare; sau am mai gasit din piele lacuita la 90 ron perechea (ori copilul meu ii va purta o data, cel mult de doua ori)!!! Aveti idee unde as mai putea incerca?!?!?!? |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ceva de necrezut! http://www.youtube.com/watch?v=Dk-R6BbsxiY
Hei ,daca am putea si noi schimba rochiile asa ,ar fi ceva! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| S.ELENA wrote:Fetelor am si eu o "problema": imi trebuie urgent o pereche de pantofiori eleganti de baiat, de culoare alb sau bej, numarul 22 (poate chiar 21 sau 23). Am cautat de am innebunit, nu sunt si pace...de fetite o gramada de modele, toate culorile, insa de baieti nu-s si pace !!! Gasisem ceva, dar cel mai mic numar era 24 si era foooarte mare; sau am mai gasit din piele lacuita la 90 ron perechea (ori copilul meu ii va purta o data, cel mult de doua ori)!!! Aveti idee unde as mai putea incerca?!?!?!?
Maine merg la cumparaturi,o sa ma uit,fac si niste poze si daca-ti place iti cumpar. |
|

| S.Elena,imi pare rau nu am gasit ,am ametit cautan-d pentru Ionut ceva ghetute,oribile modele |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| ce scumpel eeeee |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Copiii sunt sinceri... |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Hi,hi ce scump e! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| dragut e,in special in partea de final |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| inger7 wrote:
Maine merg la cumparaturi,o sa ma uit,fac si niste poze si daca-ti place iti cumpar.
Heeei, mersi pentru ganduri, dar eu "le intrebasem" pe fetele din oras, poate au vazut ele pe undeva .....oricum pana ar fii ajuns de la tine ar fii trecut ceva timp....
Intre timp am largit "paleta" coloristica si ne-ar prinde bine si un rosu/visiniu, poate chiar un negru (de lac).... Astazi am fost iar prin magazine, dar nimic..... |
|

| S.ELENA wrote:Heeei, mersi pentru ganduri, dar eu "le intrebasem" pe fetele din oras, poate au vazut ele pe undeva .....oricum pana ar fii ajuns de la tine ar fii trecut ceva timp....
Intre timp am largit "paleta" coloristica si ne-ar prinde bine si un rosu/visiniu, poate chiar un negru (de lac).... Astazi am fost iar prin magazine, dar nimic.....
De la mine sosea in 10 zile |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fetelor,am nevoie de ajutorul vostru.Daca gasiti ceva tipare de creare costume pt Halloween pt copii.As vrea sa le fac eu personal,dar am nevoie de niste tipare.Eu am cautat pe net, dar nu am gasit ce ma interesa.Poate gasiti si voi ceva pe net.Multumesc pt ajutor Inpreuna cu voi imi este mai usor |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Rody wrote:Fetelor,am nevoie de ajutorul vostru.Daca gasiti ceva tipare de creare costume pt Halloween pt copii.As vrea sa le fac eu personal,dar am nevoie de niste tipare.Eu am cautat pe net, dar nu am gasit ce ma interesa.Poate gasiti si voi ceva pe net.Multumesc pt ajutor  Inpreuna cu voi imi este mai usor
Aici se gasesc de cumparat, poate fac niste poze |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| Rody wrote:Fetelor,eu sper sa nu mai am nevoie de pasaoport,din pacate stiu cum e la Ambasada Romaniei,chiar daca e in Paris.Am avut nevoie de un act cand ma-m casatorit si a durat o luna pana la-m primit
Si eu am avut bataie de cap la Ambasada Romaniei (din Bruxelles)... Si acum ma enervez cand imi amintesc!! A trebuit sa merg pentru a obtine cetatenia romana pentru Vlad! Si am spus ca inainte de a merge acolo sa ma interesez ce acte sunt necesare, programul consulatului etc. Doar ca pe site-ul lor nu am gasit nici o informatie legata de actele necesare, deci am trimis un mail. La care am primit raspunsul dorit, deci eu pregatesc actele si merg la Bruxelles (inainte insa am verificat pe net intre ce ore sunt deschisi). Si ajung acolo ca sa constat ca e inchis! Pt sapt respectiva era afisat un alt program, miercuri deci inchis! Bine, asta e, ne uitam la programul pentru a doua zi, cand urma sa fie deschis pana la 12. Noi ajungem acolo pe la 11, stam la rand, ajung la ghiseu ca sa aflu ca pentru fiecare act am nevoie de 2 copii (ceea ce nu mi-au spus cand am vorbit cu ei la telefon) si ca ei nu au timp sa faca acele copii... Ok, sotul meu merge sa caute un birou de copiat acte, eu stau cu Vlad sa-l astept... Intre timp bineinteles ca mi-am pierdut randul si se facuse deja 11.30 pe cand ajunge el inapoi cu copiile. stau din nou la rand, iar in jur de 12 ajung la ghiseu pentru ca "d-na" consul sa spuna ca nu mai primeste acte! Am explodat cand am auzit, nu-mi venea sa cred, sala era plina si ei decid sa inchida! "Pai cum se poate asa ceva, ce eu pot sa vin in fiecare zi la bruxelles?" intreb eu. "Asa ceva nu e acceptabil", continui eu... Insa ea nici macar nu s-a sinchisit, si-a luat poseta si a plecat. Un angajat a ramas sa termine de completat actele ce le preluase ea iar noi stateam socati in sala... Ma rog, ne-am revoltat rau, am inceput sa facem scandal, sa ne spunem pasurile fiecare, cum se poate ca in ziua de azi la Ambasada romaniei din mijlocul UE sa fim tratati astfel, daca nu fac fata la volumul de cereri sa mai angajeze alte persoane, sa creeze si ei un sistem de eliberare de numere pentru a sta rand etc. In cele din urma am ajuns chiar la ambasador care a promis ca se va rezolva problema. Am reusit sa dau actele la ora 1 si angajatul de acolo mi-a spus ca vor fi gata in 4-5 zile. Bineinteles ca inca nu m-au contactat deci maine o sa sun sa vad ce raspuns primesc!! Uf, cand o sa ajungem si noi romanii la nivelul de civilizatie al celor din Vest? |
|
|