Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| AM DESCHIS ACEST TOPIC,PENTRU CA UNEORI NE MAI LUAM CU VORBA SI VORBIM DESPRE CU TOTUL ALTCEVA LA TOPICURI PE TEME CLARE. HAI SA PALAVRAGIM AICI ,CAND O LUAM RAZNA SI DEVIEM PE LA ALTE TOPICURI. DACA EXISTA VREO SECTIUNE DE GENUL ASTA SI AM DESCHIS DEGEABA TOPICUL ASTA , VA ROG SA-MI SPUNETI CARE E.
INCEP EU:
CRISS , HAI SA PALAVRAGIM AICI,CA LA TOPICUL SILICOANE NU PREA MAI SUNTEM LA TEMA |
|
| NU IAU CELULE STEM,VREAU SA NASC NORMAL.
ACUMA SCUZA-MI IGNORANTA,CARE E FAZA CU CELULELE ASTEA STEM , CRISS? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| din ce stiu eu, pot fi folosite in cazuri extreme, cand, doamne fereste, copilul sau fratii copilului sau cred ca si parintii ar suferi de o boala grava. vezi stirile cu oamenii aia paralizati care merg in china sa se trateze cu celule stem.am inteles ca ele pot sa refaca de ex o fractura de coloana.nu stiu cat de bine ma pricep... |
|
| te-ai gandit ca poate ne cunoastem si vorbim sub pseudonim? |
|
| criss wrote:te-ai gandit ca poate ne cunoastem si vorbim sub pseudonim?
Da,nimic nu e imposibil,ce sa zic? Ti se pare ca ne cunoastem? |
|
| criss wrote:din ce stiu eu, pot fi folosite in cazuri extreme, cand, doamne fereste, copilul sau fratii copilului sau cred ca si parintii ar suferi de o boala grava. vezi stirile cu oamenii aia paralizati care merg in china sa se trateze cu celule stem.am inteles ca ele pot sa refaca de ex o fractura de coloana.nu stiu cat de bine ma pricep...
Deci nici nu intra in discutie celulele stem la mine,totul e ok cica. Si vreau sa nasc normal ,daca se poate fara cezariana. |
|
| nu mi se pare ca ne cunoastem, ziceam si eu ca poate, mai ales ca e atat de mic orasul asta... poate ar trebui sa te gandesti la celule stem, in caz ca nasti prin cezariana. si la mine a fost totul ok pana am ajuns la maternitate dar tot cu cezariana am nascut. |
|
| criss wrote:nu mi se pare ca ne cunoastem, ziceam si eu ca poate, mai ales ca e atat de mic orasul asta... poate ar trebui sa te gandesti la celule stem, in caz ca nasti prin cezariana. si la mine a fost totul ok pana am ajuns la maternitate dar tot cu cezariana am nascut.
Ce sa zic eu acuma? Sper din tot sufletul sa nu fie cazul de cezariana,micuta mea este pozitionata cu capul in jos din luna octombrie deja,deci ea draguta e pregatita sa vina,sa vedem ce se mai intampla pana in ianuarie. Iar cu privire daca ne cunoastem sau nu,depinde in ce zona locuiesti. |
|
| cantemir, irelevant cred, 28 ani, 2 copii. |
|
| criss wrote:cantemir, irelevant cred, 28 ani, 2 copii.
Eu nu prea am drum pe acolo,stau in Decebal si sunt aici doar de cativa ani,m-am nascut in Satu-Mare de fapt. |
|
| si apropo, de ce nu dormi la ora asta? eu dormeam aproape tot timpul cand eram gravida. |
|
| criss wrote:si apropo, de ce nu dormi la ora asta? eu dormeam aproape tot timpul cand eram gravida.
Inca nu mi-e somn,am momente cand daca nu pot dormi si ma intind atunci e mai rau,asa ca mai astept sa-mi oboseasca ochii,ca sa pot dormi. Eu nu dorm nici ziua,nici cand eram mica nu dormeam,deci la mine somnul e doar cel de noaptea. |
|
| am vazut la profil ca esti farmacista, mi-a spus cineva de un sirop de tuse pt copii kafoff, exista asa ceva?
|
|
| trebuie sa plec, baietzelul meu tuseste f tare. ceau. |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| criss wrote:am vazut la profil ca esti farmacista, mi-a spus cineva de un sirop de tuse pt copii kafoff, exista asa ceva?
Ma amestec si eu: KAFOFF?!?!?!?! Nu cumva e vorba despre KETOFF?!?!?! (ceva legat de ketotifen, am impresia).....Dar s-ar putea sa bat tare rau campii Ketotifenul era ptr alergii parca?!?!?! |
|
|