felicitari fetelor, superbe fustite ati creat votez nr.1
|
foarte frumoase inceputurile voastre, felicitari si spor la treaba
cum am promis va arat noul meu inceput, doar ca am aceeasi problema, se valureste, dar mai putin decat la primul, asa ca de data asta am zis ca-l voi termina asa si voi vedea eu la sfarsit cum va fi si ce voi putea face sa stea bine
|
am fost si eu plecata cateva zile si ce sa vezi.......o nebunie, o harnicie si niste frumuseti de sa tot stai sa le admiri. georgyana sunt superbe salurile tale, si culori frumoase si modele superbe si foarte rapid si frumos executate, felicitari, eu una sunt deja "speechless" Felicitari si tuturor fetelor care au inceput salurile, unul mai frumos ca celalalt. Va urez spor la lucru si la cat mai multe frumuseti.
Eu una dupa inceputul furtunos si cu elan, m-am dezumflat ca un balon intepat cu acul vecinului. Am desfacut tot si am inceput un alt model cu o alta croseta, doar ca nu prea am avut timp de crosetat Sper ca deseara, daca gasesc si aparatul foto, sa va arat noul meu inceput.
|
superb, foarte frumos, foarte practic si iti vine ca turnat
|
diana-andreea, absolut superba , culoare, model, lucratura...totul
|
multumesc, asa ma gandeam si eu, cred ca diseara desfac tot
|
victoria1, delfin, kmn, multumesc
pcinfo, daaaa...asta vara cand am trecut prin Sibiu, am facut o jonglerie ....cred ca am luat crosetele de la aceeasi sursa, doar ca a mea este de 3,5. Apropo de asta, cred ca am o problema cu salul, undeva gresesc, ori lucrez cu croseta prea mare ori prea larg, nu stiu.....dar sta cam valurit. Oare se mai aseaza dupa spalare sau.....muncesc degeaba???
|
eu probabil abia m-am molipsit de boala asta dar sper sa ma vindec la un moment dat. Pana atunci sa va arat ce am inceput.
|
pcinfo, in mare parte sunt de acord cu tine, singura problema fiind ca eu sunt mai de moda veche, prefer hartia. Informatiile de pe net le pot sau nu salva pe PC-ul meu, si apoi mai stau sa caut prin el (asta daca functioneaza) pe unde si cand si care era modelul ala.... asa am un biblioraft cu ele puse "pe caprarii" si stiu exact unde sa caut. In afara de diversele modele, la care explicatiile sufera din plin, capitolele cu scoala de crosetat si raspunsuri chiar mi se par ok. Poate cer prea putin de la o revista din acest domeniu dar avand in vedere ca nu prea ai de unde alege, sau eu cel putin nu am gasit alta oferta de acest gen la chioscuri, o iau si asa...
|
NicoletaC multumesc de incurajari, si recunoscand adevarul din spusele tale mi-am pus aseara manutele la treaba si am inceput un sal.....acum sa vedem cat ma tine. Poate diseara am sa pun si poze cu cat am mesterit deja.
pcinfo, buna ideea, daca stau sa ma gandesc bine cu toate ca am inceput sa crosetez abia din primavara, deja am un stoc considerabil de UFO.
|