Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Am deschis acest topic pentru a prezenta ce mai mesteresc piticii nostri la Abilitati practice,Educatie tehnologica , Educatie plastica si nu numai. Stiu ca de multe ori nu le ajunge timpul la orele de curs si asa mai mesteresc cate ceva si acasa. Uneori suntem in pana de idei si sper sa ne putem inspira reciproc in realizarea unor lucrari minunate.
Sa va arat cateva din lucrarile noastre. Katrina attached the following image(s):
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| superb! |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Katrina, foarte frumoase lucrari! Cred ca mai exista un subiect de genul asta aici:
http://forum.7p.ro/Craft-pentru-copii.aspx?g=topics&f=246 |
|
| Ingeres,Mikaela,multumesc mult pentru aprecieri.
Eu am deschis acest topic aici, sa expunem doar lucrari cerute la scoala ,conform tematicii scolare.Indiferent daca se folosesc caiete speciale sau nu programa e programa si este respectata de orice cadru didactic,dar daca nu este in regula rog un moderator sa-l mute unde ii este locul. |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Am crezut ca e craft, daca e dupa prgrama, poate merge si aici. Ce mai conteaza unde sunt, important e ca sunt frumoase! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Sunt super! Insa si eu cred ca se incadrau mai bine la craft! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/3/2009 Mesaje: 166
| uite ce mai este in programa! crizantema!
byli attached the following image(s):
|
|
| byli wrote:uite ce mai este in programa! crizantema!
daca vreti etapele de lucru vi le spun! |
|
| Foarte frumoase! Am facut si noi anul trecut, trandafiti si garoafe dar nu am pozici.Daca o sa am timp o sa va arat cum au iesit.
Noi avem de facut pentru ora viitoare animalute din fructe si legume. |
|
| Katrina wrote:Foarte frumoase! Am facut si noi anul trecut, trandafiti si garoafe dar nu am pozici.Daca o sa am timp o sa va arat cum au iesit.
Noi avem de facut pentru ora viitoare animalute din fructe si legume.
super,poti face diferite animale din legume,imaginatie sa ai!vrei sa te ajut cu idei? |
|
| Sigur,o idee nu strica nicioadata. |
|
| Katrina wrote:Sigur,o idee nu strica nicioadata. ok!asta nu-mi apartine,dar poti sa te inspiri
Atasamente: animale.doc 112 KB, salvati 549 ori.
|
|
| Multumesc!O sa incercam ,ariciul deja i-a captivat atentia. Maine va aratam ce am facut. |
|
| Am reusit sa facem doua animalute.Daca ne mai vin idei mai vedem . Deocamdata e tot ce am reusit. Katrina attached the following image(s):
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ce frumoase sunt! |
|
|