|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Interesante |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| La mine nu se intelege ce e in poze ca esunt prea mari |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| victoria1 wrote:La mine nu se intelege ce e in poze ca esunt prea mari Si la mine la fel. Ar fi bine sa incerci sa micsorezi pozele, inainte de a le posta. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| ROZALINDA wrote:eu culeg cheite de bere de la toti prietenii si uitati ce am facut
Interesant,dar cum ai facut bratara?Cum ai agatat o za de alta za?Le-ai taiat? |
| La noi era un banc; Doi copii duceau sticlele de la bere si vodka la magazin si de banii obtinuti cumparau paine,si cel mic zice -Noroc ca tata bea ca de altfel nu am avea pe ce cumpara paine!
Asa si cu cheitele de la bere: Noroc ca unii beau ca mai dau idei si altora Adevarul e ca cine stie sa le foloseasca, poate face lucruri minunate |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/27/2011 Mesaje: 101
| andrushka wrote:
Interesant,dar cum ai facut bratara?Cum ai agatat o za de alta za?Le-ai taiat?
NU AM TAIAT NIMIC .am scos cheita ;am pus una langa alta si am bagat in gaurele de la cele 2 in x ca si cum ai face cusatura pe itamina ;dar eu am facut intii lantisor din fir elastic si dupa am cusut;nu stiu daca ai iteles dar asa am procedat |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/27/2011 Mesaje: 101
| buna
am mai facut citeva bratari : |

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| ROZALINDA wrote:
NU AM TAIAT NIMIC .am scos cheita ;am pus una langa alta si am bagat in gaurele de la cele 2 in x ca si cum ai face cusatura pe itamina ;dar eu am facut intii lantisor din fir elastic si dupa am cusut;nu stiu daca ai iteles dar asa am procedat
Am vazut ca unele sunt unite cu un X din ata intre ele,dar la ultima poza nu imi dau seama cum le-ai unit,parca sunt agatate una de alta fara ata. |
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| http://www.youtube.com/watch?v=57pelVD84VM&feature=related |
| http://www.youtube.com/watch?v=nrl8pAMQ-aM&feature=related |
| bire.anamaria attached the following image(s):

|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Daca vede Matei prima poza m-am dus! De unde iau atatea cheite si timp sa ii fac zale?(E cavaler medieval si motociclist ) |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/19/2009 Mesaje: 250
| ce de lucruri frumoase se pot face numai imaginatie sa ai ca tot ce iese e o minunatie |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/29/2012 Mesaje: 1
| Buna. V intereseaza sa cumparati cheite de doze ? Am posibilitatea de a colectiona foarte multe in permanenta. Ve rog sunatima la nr. 0762.249.031.
|
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Din cheite si cu fir de pescuit o sa-mi fac marcatori la raglan Ce ziceti ? |
|
|