Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| uite am venit eu, desi cafeaua mea (cea de a doua) e inca pe foc |

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Neatza fetelor!!!Si eu si eu la cafea.Eu m-am cam obisnuit sa imi iau cofe cu lapte de la masinile astea automate .... asta de acasa nu imi mai prieste vad !
Dana,nu e cam multa cafea pt ora 8 dimineata ?Sau esti vreo cafengista mica ? Raly,dimineata,dupa ce duc fata la gradi,deschid forumul cu cafeluta pe birou.Deci ,tot timpul sunt aici pregatita sa imi beau cafeaua cu voi |
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Desi nu beau niciodata cafea, trec pe aici sa va salut si sa va doresc o zi minunata. Sa aveti spor in tot ce faceti! |

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| giulia_mamik wrote:Neatza fetelor!!!Si eu si eu la cafea.Eu m-am cam obisnuit sa imi iau cofe cu lapte de la masinile astea automate ....  asta de acasa nu imi mai prieste vad  ! Dana,nu e cam multa cafea pt ora 8 dimineata  ?Sau esti vreo cafengista mica  ? Raly,dimineata,dupa ce duc fata la gradi,deschid forumul cu cafeluta pe birou.Deci ,tot timpul sunt aici pregatita sa imi beau cafeaua cu voi
cafeaua la mine e juma' cafea, juma' lapte. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si eu pe aici cu voi la cafea .....dar fara cafea in schimb cu branza cu mucegai impotriva greturilor! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| o dupa amiaza plina de soare si iubre va doresc! |