Chestionar intrebare: Prea devreme pentru simptome?
Alegere Voturi Statistici
Cum pot face sa treaca timpul care ma "ucide"? 1 50%
Oane ne va aduce Mosul anul asta un bebe? 1 50%

Dilema mea "nerabdatoare"
Subiectul anterior · Subiectul urmator
b_ylona_e
Scris: Thursday, December 6, 2012 10:01 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/6/2012
Buna tuturor!Sunt noua pe aici si in primul rand vreau sa felicit mamicile sau viitoarele mamici si sa urez bafta celor care vor sa devina !
Am si eu o mare dilema "nerabdatoare".Dupa calculele mele si dupa alte calcule de pe internet (in consecinta in perioada fertila) eu si sotul meu am avut pentru prima data primele contacte sexuale neprotejate pentru ca ne dorim un bebe.
Ei si cum de atunci sunt aprox. 10 zile,ca o nerabdatoare ce sunt am facut deja 2 teste si amandoua negative.problema este ca in aceste aprox. 10 zile m-am simtit f rau, ca si cand as astepta "musafirii"(simptome pe care le am mereu dar cu 2-3 zile inainte de CM), in plus am simtit o durere abdominala ingrozitoare cu dureri de spate si arsuri de stomac.
Da, stiu este prea devreme pentru simptome sau poate si pentru teste de sarcina, sanii ma dor ingrozitor de vreo 7 zile (dar am mai avut dureri de sani)...si nu stiu...in mine se da o lupta intre "sunt/nu sunt insarcinata"....Timpul ma sugruma si pana pe 12-13 dec. trebuie sa astept..ingrozitoare asteptare..Astept cateva sfaturi..Multumesc anticipat!
campfire
aurishta
Scris: Thursday, December 6, 2012 10:50 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
computerlove Oricat de nerabdatoare ai fi, cel mai profi sfat este ras sa astepti ca sa vezi daca vin musafirii nepoftitisic sic Testele si semnele sunt irelevante acumuff
b_ylona_e
Scris: Thursday, December 6, 2012 11:24 AM
Nivel

Multumesc!Am atata nevoie de sfaturi in perioada asta....
b_ylona_e
Scris: Thursday, December 13, 2012 4:15 PM
Nivel

Azi am facut un alt test....mi-au iesit 2 luniute :una foarte intensa,alta deabia ca se zareste....Oare pot fi insarcinata???
cathy
Scris: Thursday, December 13, 2012 4:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
Asa mi-a iesit si mie la prima sarcina ras , felicitari!newclap
b_ylona_e
Scris: Thursday, December 13, 2012 4:24 PM
Nivel

Sper sa fie asa! Pana acum am mai facut 3 teste de nerabdare,insa tocmai azi am 15 zile de la contactul sexual neprotejat,iar celelalte 3 au fost clar cu o singura liniuta. Problema este ca am cimptome de CM(simptome pe care le am defapt de la contactul sexual),de regula imi vine cu cel putin 3 zile inainte de luna trecuta (luna trecuta mi-a venit pe 15 asta inseamna ca, cel tarziu pe 12 trebuia sa imi vina)...sunt in dilema.....dar balanta inclina mai mult spre faptul ca sunt insarcinata computerlove topai
cathy
Scris: Thursday, December 13, 2012 4:29 PM
Nivel

Nu conteaza cat de putin se vede cea de-a doua liniuta, daca se vede si testul e bun, asta inseamna ca esti insarcinata. Mai asteapta cateva zile si il poti repeta, celelalte au iesit negative pt ca le-ai facut prea devreme. Simptomele mele la prima sarcina au fost: sani sensibili si durerosi la atingere si durere de burta exact ca cea premenstruala. Sper sa fie asa cum iti doresti tu.
aurishta
Scris: Thursday, December 13, 2012 4:30 PM
Nivel

Eu cred ca este sigur DA! Peste vreo doua zile va fi foarte clara liniuta a doua!
b_ylona_e
Scris: Thursday, December 13, 2012 4:51 PM
Nivel

Am avut un sentiment ciudat inca de la primele zile de dupa contactul sexual,insa testele "mult prea devreme" imi infirmau acest fapt...Multumesc din suflet pentru incurajari si sfaturi...Va imbratisez!
shirel
Scris: Thursday, December 13, 2012 5:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si la mine a fost la fel ,a doua liniutza deabia se vedea...deci esti insarcinata te asteptam la gravidutze!Daca vei face si o analiza de sange vei fi binenteles si mult mai sigura!
Nanny
Scris: Thursday, December 13, 2012 7:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
B ylona...cred ca esti insarcinata! Chiar daca ai aceleasi simptome ca la "musafiri" s-ar putea sa fie din cauza faptului ca embrionul se fixeaza! Fa rapid o dozare Beta hCg si vei sti cu siguranta daca esti sau nu! Multa bafta!dance dance
b_ylona_e
Scris: Monday, December 17, 2012 4:06 PM
Nivel

Intr-adevar..sunt insarcinata...topai ...zilele astea am sa merg la medicul ginecolog sa imi spuna daca sunt sau nu bine....ma cam doare burtica(defapt am niste intepaturi)...probab dn cauza vreunei raceli.....Deci de acum fac parte din clubul gravidutelor!!!!computerlove
aurishta
Scris: Monday, December 17, 2012 4:33 PM
Nivel

Ma bucur mult pentru voicoeur coeur
cathy
Scris: Monday, December 17, 2012 6:45 PM
Nivel

Felicitari!!!newclap
Sa ai o sarcina usoara!
endy
Scris: Monday, December 17, 2012 6:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
sa duci cu bine sarcina si sa ai o nastere usoara , un copil e o binecuvintare de la D-zeu !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.