Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| As manca si eu la restaurant. Cel putin in concediu (desi nu ma pot plange ca m-am plictisit cu prea mult timp liber la indemana) era super. Coboram la masa, masa pusa, terminam de papat, masa se strangea, vasele se spalau, dar nu era treaba mea
Si inca ceva e mai ieftin un masaj la maseur decat unul facut acasa |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| delfinasa wrote:Este mai scump sa gatesti acasa decat sa mananci la restaurant.
Cred ca tre' sa-i pun asta pe usa soacra-mii. |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| kali wrote:
Cred ca tre' sa-i pun asta pe usa soacra-mii.
e luna ei, cred ca sughita de cateva zile neintrerupt |
|
| |
|
| Razi tu razi, dar vezi ca se moare de la sughit |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Asa este....mai ieftin la restaurant dar....prefer acasa sa gatesc ce imi place,irlandezii astia au niste meniuri de genul;ou ochi,cartofi prajiti,fasole scazuta,carnati,bacon prajit,toate pe aceeasi farfurie....bomba calorica |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| IIn Italia nu este valabil : sa mananci la restaurat costa! Si nu putin! |
|
| ingerash wrote:Asa este....mai ieftin la restaurant dar....prefer acasa sa gatesc ce imi place,irlandezii astia au niste meniuri de genul;ou ochi,cartofi prajiti,fasole scazuta,carnati,bacon prajit,toate pe aceeasi farfurie....bomba calorica
Daaa, cunosc ... groaznic ! Cand ii vedeam mancand asa ceva, dimineata ( ne-am nimerit in Mallorca intr-un hotel, jumatate plin cu englezi si meniul era adaptat si lor )
Clar acasa iesiim mai ieftin. Noi nu papam la pranz felul 1 si 2 , nu bem sucuri ( in oras tendinta este sa iti iei suc/bere/vin ) iar papa sanatoasa si gustoasa ca acasa, nu-i nicaieri . |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| TatyKS wrote:Daaa, cunosc ... groaznic ! Cand ii vedeam mancand asa ceva, dimineata ( ne-am nimerit in Mallorca intr-un hotel, jumatate plin cu englezi si meniul era adaptat si lor ) Clar acasa iesiim mai ieftin. Noi nu papam la pranz felul 1 si 2 , nu bem sucuri ( in oras tendinta este sa iti iei suc/bere/vin ) iar papa sanatoasa si gustoasa ca acasa, nu-i nicaieri .
Daa ai dreptate si noi suntem la fel si mie imi place sa gatesc la nebunie dar o data pe luna chiar si de mai multe ori mergem la restaurant asa ptr cheful de a iesi sau facem o plimbare care se incheie cu o masa la restaurant.Aici este o mancare buuuuuna mai ales la restaurantele arabesti .Yamiii!! Ieri am fost si eu cu Eden si ne-am luat cina la un restaurant japonez am papat sushi (Eden este innebunita dupa sushi vegetarian).Mie imi plac enorm restaurantele ,cafenele dar numai asteau autentice nu fast food gen MacD). |
|
| Si noi iesim saptamnal, poate si mai des. In general evitam papa la fast food , eu mai ales. La varsta mea imi place sa mananc ca o doamna si sa fiu servita. |
|
| La noi e alta situatie. Mancam numai la restaurant iar acasa numai mancare de resto luata la pachet ( bine... bucatarul ne face ce vrem, indiferent daca e sau nu in meniu... ), exceptie facand mancarurile soacra-mii - imi mai trimite cateodata oala cu sarmale sau altele diverse, in functie de ce are chef sa faca. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| TatyKS wrote:Daaa, cunosc ... groaznic ! Cand ii vedeam mancand asa ceva, dimineata ( ne-am nimerit in Mallorca intr-un hotel, jumatate plin cu englezi si meniul era adaptat si lor ) Clar acasa iesiim mai ieftin. Noi nu papam la pranz felul 1 si 2 , nu bem sucuri ( in oras tendinta este sa iti iei suc/bere/vin ) iar papa sanatoasa si gustoasa ca acasa, nu-i nicaieri .
Cred! De aceea prefer sa gatesc....romaneste,in casa
Shirel,vreau si eu la restaurnt japonez! |
|
| kali wrote:La noi e alta situatie. Mancam numai la restaurant iar acasa numai mancare de resto luata la pachet ( bine... bucatarul ne face ce vrem, indiferent daca e sau nu in meniu... ), exceptie facand mancarurile soacra-mii - imi mai trimite cateodata oala cu sarmale sau altele diverse, in functie de ce are chef sa faca.
Ne-a facut si noua de doua ori si a stiut tot neamul ... de atunci zic pas . Eu nu sunt o iubitoare de stat la cratita, dar stiu cel mai bine ce le place copiilor si prefer sa fac eu papa. In maxim 1 ora si jumatate sunt gata cu 2-3 feluri de papa si stau linistita 2 zile. Cand am zis ca iesim des la restaurant , ma referam la mine si sot ... cu copilasii mai rarut, ca-i mai dragut .
Ingerash, te cred si eu |
|
| TatyKS wrote:Ne-a facut si noua de doua ori si a stiut tot neamul ... de atunci zic pas .
Nici eu nu am nevoie dar trateaza cu fii-su. Oricum nu eu mananc deci... macar nu-mi sta in gat.
Eu tot la noi, adultii, ma refeream cand spuneam ca mancam la resto. Ar fi pierdere de timp cu copiii, mai ales in timpul saptamanii. Pentru ei iau la pachet.
Asa au fost si sunt circumstantele in familia noastra; cei mici ai mei au fost obisnuiti astfel dintotdeauna iar daca ar fi sa-mi pun mintea, ar insemna sa gatesc altceva la fiecare masa - ei isi aleg ce vor sa manance si de fiecare data e altceva... nu mai spun cum e cand nu vor toti la fel... au preferinte... Mai gatesc si eu cateodata dar doar cand mi se face dor.
|
|
| De rusine accepta si ei saracii . Fimea face mari figuri la masa , indiferent ca suntem acasa sau la resto. Eu o intreb mereu ce ar papa si tin cont de preferintele ei. Bubu papa orice ii dau . |
|
|