Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Am primit ceva dragut pe mail:
"Suntem nebuni ? Apa plata este la acelasi pret cu berea . Branza e mai scumpa decat carnea (branza telemea 19 lei, branza de burduf 28 lei, carnea de porc 16 lei). Carnea de pui este mai ieftina decat ciupercile. Nucile noastre mai scumpe decat nuca de cocos. Laptele simplu mai scump decat laptele batut. Portocalele mai ieftine decat merele. Cartile sunt mai ieftine decat revistele. Biscuitii fara ciocolata sunt mai scumpi decat ciocolata. Muzica buna e mai ieftina decat muzica proasta. Maslinele umplute cu gogosar sunt mai ieftine decat maslinele umplute cu propriul sambure. Ceasurile mici sunt mai scumpe decat ceasurile mari. Hartia nescrisa (A4) este mai scumpa decat hartia gata tiparita. Vinul este mai ieftin decat strugurii. Pixul cu mina inclusa este mai ieftin decat mina de pix . Si se mai presupune ca omul este o fiinta rationala... Si as adauga: Oamenii neinstruiti sunt mai "scumpi" decat oamenii valorosi care , pentru a supravietui, se "vand" ieftin. "
Mai gasiti si alte diferente cel putin la fel de ciudate? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| interesant...nu m-as fi gandit niciodata |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Super tare!Cred ca mai sunt o multime de diferente ..dar cine le baga in seama?! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Ha ha, super. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Tare |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Foarte adevarat...am observat si eu multe chestii nefiresti din lista pusa de tine si pot sa adaug niste observatii personale facute aici in US:
Vegetalele tratate cu chimicale sunt muult mai ieftine decat cele crescute natural si netratate.
Carnea de pui costa cat o legatura de patrunjel (1 kg pulpe de pui = 1$ = legatura mica de patrunjel).
E mai ieftin sa cumperi un lucru nou decat sa-l repari pe cel vechi stricat (sunt putine exceptii aici care merita reparate, in general cele foarte scumpe).
Nu se merita sa cumperi haine second hand ca sunt mai scumpe decat cele noi cand sunt in sale (adica mai mereu).
Este mai scump sa gatesti acasa decat sa mananci la restaurant. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Super tari, Delfinasa ! Cel mai tare mi-a placut ultima !!!
Aici nu cred ca iesi mai ieftin sa mananci la restaurant decat sa gatesti. O sa studiez insa problema, poate cine stie, scap si eu de gatit |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| delfinasa wrote:Este mai scump sa gatesti acasa decat sa mananci la restaurant.
Mi-au trebuit 4 ani sa descopar asta Acum bineinteles ca m-am desteptat si eu ,nu mai gatesc ca nebuna sa consum aiurea curent timp si alte utilitati |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/6/2010 Mesaje: 58
| AdrianaC wrote:Super tari, Delfinasa ! Cel mai tare mi-a placut ultima !!! Aici nu cred ca iesi mai ieftin sa mananci la restaurant decat sa gatesti. O sa studiez insa problema, poate cine stie, scap si eu de gatit
Si la noi sunt ieftine multe restaurante, dar trebuie studiu indelungat. |
|
| Ce pacat ca in Italia nu e valabil..As manca numai la restaurant, mai ales vara cand e prea cald ca sa gatesti |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Asa zic si eu de multe ori cand vad billul de credit card desfasurat: gata, mancam toti numai la restaurant de-acum incolo! Dar nu ma lasa inima sa o duc pe K sa mance des la restaurant, ca astia baga tot felul de chimicale in mancare la preparare, folosesc tot felul de sosuri cu compozitie dubioasa cumparate si nu stiu daca alimentele folosite sunt naturale, ca la gust sunt foarten bune, dar ei stiu ce-au pus in ele si cum le-au preparat...in general ei sunt atenti sa fie totul proaspat preparat, lucreaza cu manusi, parul acoperit, este f. curat in bucatariile restaurantelor, dar...am eu pitici! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Masinile din 1970 sunt mai scumpe ca cele din 1995. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| foarte interesant |
|
| nikmiki wrote:Masinile din 1970 sunt mai scumpe ca cele din 1995.
mi se pare normal, alea sunt masini de epoca |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Interesant |
|
|