|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| ...nicio zi fara soacra Lor, sigur, le sta in gat, pomenirea voastra zilnica!
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Trimite-ti toate oalele de la soacre la mineeee! La a mea ma duc eu cu oalele ca sa nu murim de foame acolo o zi intraga .Asta in cazul cel bun ca daca nu vine la mine cu catel ,purcel si numai ptr a sta la masa .De multe ori ma fac comoda si-i duc la restaurant pe tooooti. si eu desteapta de mine nu stiu cum am reusit dar la mine fiecare mananca altceva vorbesc de copii da?! deci chiar gatesc 10 feluri de mancare . |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| aoleu ... si eu care ma vedeam ceeevaa de negasit ,cand fac 3 feluri de mancare
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| shirel wrote:... deci chiar gatesc 10 feluri de mancare .
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu am pus piciorul in prag: daca nu mananca ce gatesc stau flamazi! |
| bereea wrote:Eu am pus piciorul in prag: daca nu mananca ce gatesc stau flamazi!
Ale e mare si poate cere ce isi doreste . Dar la piticoti, trebuie sa ai alternativa , ca nici nu-i poti forta. Taticii trebuie sa se conformeze, ar fi culmea sa faca si ei figuri |
| Pai cam da, cea mai mare problema e tati, venit cu multe obiceiuri proaste in ce priveste mancarea. |
| Ma gandeam ca l-ai dat pe brazda pana acum . , dar nu e tarziu. |
| Nici o sansa, are prea bine intiparite in minte obiceiurile de acasa.Sio cand mergem in tara si mananca mancarea maica-si (de care nici eu nici Ale nu ne putem atinge) , exclama incontinuu " ce mancare adevarata!" Chiar m-am suparat o data foarte tare pe el pentru ca m-a pus intr-o situatie jenanta . |
| Stii vorba aia " mancare ca la mama acasa " el tine minte asta de mic . |
| TatyKS wrote:Stii vorba aia " mancare ca la mama acasa " el tine minte asta de mic .
Daaaa, mai rar asa mancare |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Uf,fiecare cu cea fost obisnuit greu este acum la o anumita varsta sa-le schimbi gandirea si stilul de viatza.Eu ma plang la taty exact invers "Ce ai draga de mananci tot ce ti se pune pe masa "Fetelor parca este ultima zi dinaintea razboiului tot curatza ca un aspirator nu vorbesc acasa fiindca -i pus la respect(regim )dar oriunde mergem asa-i un pofticios papa tot.Chiar ce sa mai fac cum sa-l opresc l-am luat pe toate partile si nu se poate abtine of doamne vointza asta a plecat toata in alt domeniu . Copii la mine sunt minunea lumii incep cu Eden care-i mai mult vegetariana deci salate ,orez snitel odata din an in paste.Oshry nu pune gura pe salate deeeeloc el mananca asa pot sa numar pe degete pireu de cartofi ,orez ,paste fainoase ,snitel ,piftele cateodata si peeeeeste 9este innebunit dupa peste de orice si in orice fel dar simplu nu in sos cu verdeturi fiindca atunci nu se uita la el)Shiraz inainte parca manca foarte bine si de toate acuma mananca pranzul la gradi dar la sfarsit de saptamana la masa de sambata ciuguleste ,gusta din toate foarte pofticioasa si pana la urma vezi ca nu prea a mancat nimic in schimb este romanca de-a noastra ciorbareasa :ciorbe ,supe tot papa si mai si bea din farfurie un obicei care mie nu-mi prea place este comic dar....invatat de la gradi binenteles. Si uite asa ma trezesc c-am in fiecare zi gatind altceva nu mai spun ca ptr masa de vineri seara care este o masa familiara festiva gatesc supa,salate ,peste ,carne orez si ptr mine dietetic sanatos Aaaa si inca ceva totul gatit proaspat adica pifteau de ieri Eden nu o mai papa ca nu este proaspeta si snitelul la fel .Daca-i lesi flamanzi nici nu le pasa fiindca pana la urma mananca toti paine goala fara nici o problema si nu ai facut nimic. cu asta pot sa traiasca zile intregi. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Shirel... cunosc situatia si le noi fiecare mananca mai altceva si ma straduiesc mult sa-i impac pe toti.... |
|
|