Chestionar intrebare: Diferenta de varsta intre copii
Alegere Voturi Statistici
1 an 8 10%
2 ani 9 12%
2 - 4 ani 42 57%
4 - 5 ani 9 12%
mai mult de 5 ani 5 6%

Diferenta de varsta intre copii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxie
Scris: Monday, July 19, 2010 1:11 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Hehe... ce vremuri, scriam pe aici cand avea Mihnea 9-10 luni... acum e mare, nu se vede nici o diferenta intre ei, lumea intreaba daca sunt gemeni. Constat ca pentru mine a fost alegerea ideala, au crescut impreuna, Denisa practic nici nu isi aminteste de o vreme cand era singura, deci gelozii nu apar decat foarte rar, si pe chestiuni punctuale, de genul: de ce ii dau lui prima data sa bea apa, de ce intra Denisa prima sa se spele pe maini, si alte de-astea, niciodata pe motive de genul "il/o iubesti mai mult pe..., stai mai mult cu..."
Astazi Mihnea se joaca impreuna cu Denisa si grupul ei de prieteni de varsta ei, daca era o diferenta mai mare, fiecare avea grupul lui, locurile lui preferate de joaca, se jucau jocuri si cu jucarii diferite. Asa pot face amandoi aceleasi lucruri. In plus, mananca aceleasi lucruri nu trebuie sa fac mancare separat pentru fiecare, au acelasi program de somn. Din toamna vor fi amandoi la gradinita. Denisa la grupa mare, Mihnea la mijlocie. Bine ca nu a fost Mihnea gelos ca merge Denisa la gradi si el nu. sic
ingerash
Scris: Monday, July 19, 2010 4:45 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Roxiehearts super!

Fluturas
Scris: Monday, July 19, 2010 5:35 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
roxie,asa-i ca e minunat?? si pe mine m-au intrebat daca sunt gemeni,ba unii intreaba daca e karina cea mare....ce ma framanta e ca lukas se va simti poate putin dat la o parte,datorita legaturii stranse dintre cei mari,dar sa speram ca totusi nu
nikmiki
Scris: Monday, July 19, 2010 11:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
roxie, fluturas va admir bravo eu nu as fi fost in stare sa cresc copii cu o diferenta atat de mica intre ei
Ariel
Scris: Friday, April 12, 2013 11:51 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/20/2013
Consider ca diferenta cea mai buna de varsta intre frati este de aproximativ doi ani, pentru ca, practic, acestia cresc impreuna. Mi-as fi dorit sa nu fi aparut diferite aspecte care sa ne faca sa tot amanam momentul... Cred ca intre Clara si fratiorul sau surioara ei o sa fie o diferenta de vreo 5 ani, daca cumva nu se intampla vreun accident...
shirel
Scris: Friday, April 12, 2013 12:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Nu stiu daca am scris pe aici pe undeva ,voi cauta pe urma eu cred ca cu cat diferentza este mai mica si o spun din experientza mea cu copii mei este mult mai bine .La noi relatia intre copii este minunata sunt toti prieteni si se joaca cu totii impreuna .Eden este mai mare decat Oshry cu un 1 si 8 luni ,Intre Oshry si Shiraz peste 2 ani si intre Shiraz si urmatoarea va fi tot c-am asa de 2 ani si jumatate.Deci diferentza dintre Eden si asta mica va fi de 6 ani si ceva nu exagerat de mult tinand cont ca eu am avut prietene cu 6 ani mai mari decat mine si ne-am inteles minunat.
Asta ptr ei daca ma intrebati ce este ideal ptr mine cred ca un an diferentza sic ras pai daca tot schimb pampersul la unul de ce sa nu fii si al doilea in aceelasi timp.sic alcool ras

Apropo c-am asta scriam prin 2010!Haha Haha

Eu am vrut mai tot timpul diferentze mici si deocamdata am reusit ,nu stiu daca am raspuns pe aici si daca da nu-i un bai mai raspund odata.
Intre Eden si Oshry este diferentza de 1 an si opt luni si este minunata ,se inteleg de minune se iubesc nu sunt deloc gelozi si mie mi-a fost tare usor cu cresterea lor impreuna .
Acuma diferentza intre Oshry(eu vorbesc de diferentza intre ultimul copil si cel care vine )si urmatorul este ceva mai mare de 2 ani si sase luni ...dar sper ca la al patrulea copil sa fie diferentze mai mica de un an si opt luni.sic ras
De ce ?Raspunsul este foarte simplu cresc impreuna ,se joaca impreuna eu nu ma impart cu mult mai multe ideei de explicatii explic in comun la toti ce este bine si ce este rau ,vor avea mereu prieteni comuni ce mai eu vad numai avantaje daca si asa schimb pampersul la unul ce mai conteaza acuma daca schimb la doi,nu-i asa?

-c-am la fel !ras sic
kali
Scris: Friday, April 12, 2013 12:41 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si eu sustin acum - ca tot am copiii doi cate doi - ca diferenta de varsta intre frati e bine sa fie cat de mica daca permite starea de sanatate a mamei. Nu e atat de greu de crescut 2 copii odata - hai sa spunem ca e mai grea perioada de acomodare, insa de la 1 an in sus e o placere.

Cand ii vad pe ai mei cum se joaca si cum au preocupari/interese comune, imi vine sa-i mananc de drag!!
Si - ce sa spun - nici pe tine, ca parinte, nu te mai solicita atat de mult - doar au cel mai bun partener de joaca!
shirel
Scris: Friday, April 12, 2013 1:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Quote:

Cand ii vad pe ai mei cum se joaca si cum au preocupari/interese comune, imi vine sa-i mananc de drag!!
Si - ce sa spun - nici pe tine, ca parinte, nu te mai solicita atat de mult - doar au cel mai bun partener de joaca!

Exact si la noi este la fel plus ca fiecare mai aduc si prieteni din afara ,la un moment dat ma simpt parca parasita ,nimeni nu mai are nevoie de mine nici macar sa le dau ceva de baut.Hilar Hilar cum imi cereau odata.sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.