Chestionar intrebare: Diferenta de varsta intre copii
Alegere Voturi Statistici
1 an 8 10%
2 ani 9 12%
2 - 4 ani 42 57%
4 - 5 ani 9 12%
mai mult de 5 ani 5 6%

Diferenta de varsta intre copii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lori16ro
Scris: Tuesday, August 28, 2007 4:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
cit am citit eu pe aici nu prea aveti de ce sa aveti spaime la al doilea copil, ai dar pur si simplu nu ai timp................ca primul isi cere dreptrile asa ca senzatia cu spaime si frica e muuuuuuuuuult diminuata
nici nu mai stii cind te doare ceva sau ai burta mare .....daca primul tipa ca ii este foame
deci la mine fetele sunt diferenta 1.7ani, acum e ok cind prima are 10ani dar sa nu ma intrebati cum e cind una are 1.7luni si cealalta 1 saptamina, dar dupa cum vedeti am supravietuit, basca ca ma luat la rost si doctorita ca cica trebuie sa fie 3 ani diferenta intre sarcini ca sa se refaca organismul dar nu am stiut si cind am aflat era prea tirziu

stele_pe_cer
Scris: Tuesday, August 28, 2007 5:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Alina wrote:

Ba da, iti ajuta si inca cum? Am convingerea ca te gandesti deja la al doilea copil.uff

De gandit, ma gandesc, dar regret ca nu a venit muult mai devreme si ca nu am gandit mai devreme ca diferenta mica intre copii e mai buna, decat una mare.
Fluturas
Scris: Tuesday, August 28, 2007 5:39 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
stele_pe_cer wrote:
Eu am re-votat (pt a treia oararas ) diferenta 1an.La mine timpul a expirat, dar daca ar fi sa o iau de la capat, neinsarcinata, as face astfel incat diferenta sa fie cat mai mica intre copii.In serie daca se poate.Am multe justificari pt care as alege varianta asta, dar...pacat ca mintea de pe urma nu imi foloseste la nimiccry .

imi explici te rog acele "multe justificari",pt ca sunt tare curioasa.intre ai mei e un an si 2 sapt si,pot sa spun,ca e f greu.
stiu...multa lume spune,ca peste 2-3 ani eu voi fi o mamica fericita,dar putini stiu ce inseamna sa ai doi copii de o minte in casa,si mai ales unul(darius)atat de nazdravan.nu imi pare rau ca ii am,dar e f greu
Maria & Mario
Scris: Tuesday, August 28, 2007 6:09 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Stele, nu e timp pierdut. Sa fie asa cum va doriti amandoi ! Pardon, amantrei !

Eu , dupa un an de la votat , imi mentin parerea. Cam 4 , 5 ani e ideal, din punctul meu de vedere ! Si sa de-a Domnul sa fie si in practica la fel ! angel
Maria & Mario
Scris: Tuesday, August 28, 2007 6:09 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Sorry, am postat de doua ori ! angel
lori16ro
Scris: Tuesday, August 28, 2007 6:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2006
butterfly wrote:

2-3 ani eu voi fi o mamica fericita

eu zic vre-o 5 adica cind ajung la scoala, si ai terminat cu imbracat 2 copii care tipa o data, de legat sireturi , de hranit si facut baie o data
avantaje
au grija unul de celalalt, fac echipa fata de alti copii, se joaca impreuna daca sunt de virste apropiate, ( la o diferenta de 3 ani nu se prea joaca impreuna , sau nu ca ceilalti ) si se mai si bat
ii poti lasa singuri pe amandoi mult mai repede decit daca ai avea unul, se ajuta la teme, lucru deloc de neglijat, mai ales ca primul e deja obisnuit si al doilea se ia dupa el
intre mine si sora mea e diferenta de1,2 ani si pot zice ca e f bine, fata de cealalta cu diferenta de 9 ani , unde pot zice ca am crescut separat in lumi diferite,
Kiki
Scris: Tuesday, August 28, 2007 6:32 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu ma amuz, ca vad ca am postat anul trecut ca mi-as dori al doilea bebe la o diferenta de 3 ani... Davidutzu' are aproape 2, deci asta ar insemna ca ar trebui sa ma pun pe treaba uff Cred ca optez pentru "maxim-maxim 5 ani" cum am scris anul trecut sic
Fluturas
Scris: Tuesday, August 28, 2007 6:56 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
lori16ro wrote:

au grija unul de celalalt, fac echipa fata de alti copii, se joaca impreuna daca sunt de virste apropiate, ( la o diferenta de 3 ani nu se prea joaca impreuna , sau nu ca ceilalti ) si se mai si bat
ii poti lasa singuri pe amandoi mult mai repede decit daca ai avea unul, se ajuta la teme, lucru deloc de neglijat, mai ales ca primul e deja obisnuit si al doilea se ia dupa el
i diferite,

aici ai dreptate,exact in momentul asta eu stau la calc si copii se joaca amandoi langa scaunul meu si rad in hohote,dar se mai si bat
referitor la teme,va spun mai peste cativa aniras
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, August 28, 2007 9:32 PM
Nivel

butterfly wrote:

imi explici te rog acele "multe justificari",pt ca sunt tare curioasa.

Principala justificare ar fi ca fratii ar creste impreuna.Asta inseamna multe: se joaca in acelasi stil cu aceleasi jucarii, ies afara impreuna si ivata sa fie tovarasi de joaca, se indeamna unul pe altul la mancare, inclusiv la prostii sau mai ales la prostii odata cu trecerea timpului, ajung sa-si fie confidenti in adolescenta (ceea ce nu se prea intampla cand diferenta de varsta e prea mare), esti in tema si nerupta de realitate cand il faci pe al doile, pe cand daca astepti ca diferenta dintre copii sa fie de 3-4 ani revenirea la nesomn, pampersi, colici si alte alea poate fi la fel de grea ca la primul copil sau poate kiar mai grea...

Sunt multe, dar...la mine nu este de actualitate.
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, August 28, 2007 9:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
am votat 2-4 ani desi diferenta dintre puii mei e zdrobitoare, 7 ani si 8 luni.
argumente:
1.Andrei e mult prea mare sa se joace la fel ca si Leea sau invers, e mult prea mic sa faca pe dadaca, e tot un copil.
2. Andrei nu-si poate face lectiile sau orice alta activitate fara sa fie deranjat decat daca incuie usa la propriu

Cel mare poate suferi si o trauma psihica, sa se simta respins si ignorat.

As fi dorit sa nu fie diferenta asa mare dar asa a fost voia Domnului, II MULTUMESC LUI DUMNEZEU ca am copii sanatosi.

Voi avea satisfactia ca big brother va avea mare grija de ea atunci cand va fi cazul.
Cris-DL
Scris: Tuesday, August 28, 2007 9:51 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
AM mai votat o data ras tot 3 - 4 ani ...si sper ca asa sa fie bounce
Kiki
Scris: Tuesday, August 28, 2007 9:55 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
cris22tyna wrote:
AM mai votat o data ras tot 3 - 4 ani ...si sper ca asa sa fie bounce

Hai, ca esti in grafic ras
Cris-DL
Scris: Tuesday, August 28, 2007 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Kiki wrote:

Hai, ca esti in grafic ras

bounce bounce hai, hai hohot
afrodita-elena
Scris: Saturday, September 29, 2007 6:45 PM
Nivel

Inregistrat: 5/10/2007
si eu tot 3-4 ani optez...
nu cred ca as face fata..mai ales ca numai eu in proportie de 98 % ma ocup de fetita..

mi-ar place sa fie mai mica diferenta..adica ar fi mai bine pt ei..dar eu nu cred ca as face fata acum cand sunt mici...
banghead
bereea
Scris: Friday, November 2, 2007 4:07 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Am votat 2-4 ani , dar daca voi mai reusi sa fac un copil diferenta va fi de cel putin 5 ani.
Inca vreun an nu am voi sa incerc sa raman insarcinata, Ale are deja trecut de 3 ani ...eu sunt cam batrana...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.