Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Care este diferenta de varsta recomandata intr-un cuplu?
Intre mine si Tzepii sunt 6 luni diferenta, dar intre bunicii mei au fost vreo 12 ani diferenta... si s-au inteles foarte bine.
Este vreo diferenta de varsta recomandata pentru ca un cuplu sa se inteleaga bine, sa fie la unison? Ce diferenta este la voi?
PS> Eu am votat 1-3 ani |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| La mine sunt aproape 7 ani diferenta si ce sa zic...s-au simtit si nu prea.La inceput trebuie sa recunosc ca au fost divergente,eu inca vroiam sa ma zbengui la discoteca,el nu prea(dar nu era nimic ca ieseam singura cu prietenele ).Cat despre maturitate,nu a fost o problema(cred ca pt varsta mea sunt destul de matura si realista si uneori si-n anumite cazuri,mai mult decat el).Nu cred ca dragostea are varsta sau reguli.... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| La noi sunt 9 ani. |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| La noi nu-i diferenta mare, teoretic cred ca nu conteaza varsta daca amandoi sunt pe aceeasi lungime de unda. Practic insa, eu nu ma vad cu cineva cu mult mai in varsta decat mine decat daca nu-si arata varsta |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Sa va zic o faza nostima, cand mi-au venit astia de la Social in casa aveau niste formulare de completat si m-au intrebat de varsta sotului ( asta dupa ce s-au lamurit ca nu-s single) si eu zic ..``aaaa,nu stiu exact `` apoi sa ma ajute ma intreaba in ce an e nascut.Asta a fost si mai greu si am zis anul de nastere al lui taica-meu ca il tin minte cel mai bine ,e parola la un card Deci am lamurit ca-s maritata cu tata La noi e diferenta 10+ asa a fost si cu primul sot...asa imi plac mie Cu primul a fost catastrofa cu aistalantu alta poveste |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| mihaela...esti mortala...
la noi e diferenta de un an, dar invers , adica eu sunt mai mare decat el |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| La noi 5 ani ! |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| La noi 3 ani ...si ne este super bine ...cu unu mai in varsta nu ma vad ..dar sunt de parere daca exista intelegere se poate |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| t-mihaela wrote:Sa va zic o faza nostima, cand mi-au venit astia de la Social in casa aveau niste formulare de completat si m-au intrebat de varsta sotului ( asta dupa ce s-au lamurit ca nu-s single ) si eu zic ..``aaaa,nu stiu exact `` apoi sa ma ajute ma intreaba in ce an e nascut.Asta a fost si mai greu si am zis anul de nastere al lui taica-meu ca il tin minte cel mai bine ,e parola la un card Deci am lamurit ca-s maritata cu tata La noi e diferenta 10+ asa a fost si cu primul sot...asa imi plac mie Cu primul a fost catastrofa cu aistalantu alta poveste
Vai, Mihaela, ce m-am amuzat!!
Fetelor, nu se stie niciodata cum se intoarce roata si gasiti sufletul pereche intr-un om mai matur decat voi in ciuda a cum va " vedeti ".
In fine... sa zic despre mine ca sunt rasfatata si alintata si iubita de un om foarte echilibrat si destept care a ajuns la o maturitate emotionala cum rar intalnesti. Dar... mai bine nu discut despre casnicia mea aici. Legatura noastra sufleteasca e mai presus de cuvinte. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| 2 ani avem si noi si ne intelegem f bine! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu sunt gaina batrana ( cu 1 an si o luna ) el e .... chiar bine echilibrat, matur , responsabil , realist .... |
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| La noi sunt aproape 8 ani si ne e bineeee |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| 8 ani,eu cea mare....dar nu simtim diferenta,el e matur,responsabil...probabil sa maturizat prea repede datorita copilariei lui....iubirea nu are varsta,nu cunoaste limitari |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2007 Mesaje: 40
| La noi e de 4 ani jumatate. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| am votat nu stiu, cred ca nu este o diferenta recomandata , depinde de persoane. intre noi este un an si o luna diferenta , sotul e mai mare. |
|
|