|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| La noi 8 luni, eu fiind mai mare |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si la noi 9 luni si eu sunt mai mare. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| la noi diferenta e de 6 ani |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si in cazul meu, diferenta este de 10+, sotul fiind mai mare. In opinia mea dragostea nu are varsta si nici limite. Ce bine ca nu fusi in tara cand sa facut din nou recensamantul, totusi ai mei au dat dat depsre mine si sot. |
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| kali wrote:
Fetelor, nu se stie niciodata cum se intoarce roata si gasiti sufletul pereche intr-un om mai matur decat voi in ciuda a cum va " vedeti ".
Asa-i, ai dreptate Kali!
Pt mine e important sa nu -mi fie rusine sa ies cu omu' pe strada, poate suna superficial, dar ata ete... cel putin pt mine Parca e mai usor sa imbatranim impreuna, sa facem burti si sunci impreuna si sa radem de parul alb impreuna, decat sa fiu intrebata daca e tatal meu sau ficioru-miu sau sa mearga sotanc si sa se tina de poseta mea...Nu judec pe nimeni, imi plac barbatii maturi, asa cum am spus daca nu arata a 100 sau a 17 ani, e un posibil candidat Eu cred ca mi-am gasit parteneru' potrivit, nici prea prea, nici foarte foarte, numai bun nu mai tre' sa caut, cel putin momentan
Cunosc un cuplu in care ea are 38 iar el 70+, au un copil de 8-9 ani, ea alba, el negru, e a cincea nevasta, copiii lui sunt mai mari decat sotia, diferente foarte evidente si cu toate astea se potrivesc perfect, el nu isi arata varsta, arata extrem de bine, ea e super fericita, el o trateaza super, sunt bine mersi fericiti indiferent de gura lumii. Deci se poate cu siguranta cand exista iubire, mintea mea insa e programata in asa fel incat nu pot trece peste anumite bariere, iar daca nu trec peste bariere nu-l iubesc, poate il respect, poate il plac, poate mi-e drag si apreciez ceva la el, dar nu-l iubesc, daca nu-l iubesc nu-mi joaca hormonii si daca nu-mi joaca hormonii nu ma marit cu el. Pe de alta parte, cunosc cupluri in aceeasi marja de varsta care nu se inteleg deloc, e o chestie relativa...
Vorbesc doar de mine, fara a face nici o referire sau a aduce vreo ofensa cuiva, asa-s eu , asa functionez, e o chestie sigura si verificata, deci nu prea merge probabilitatea...
Nu cred ca exista o varsta recomandata, totul depinde de sufletzelul fiecaruia! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Aproape 10 si la noi. |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Doi ani si jumatate este diferenta.Si e perfect pentru noi. Nu cred ca exista o diferenta anume ,care sa dea perfectiunea intr-un cuplu.Depinde de cei doi ca sa isi gaseasca echilibrul perfect |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Daca ar fi sa ma mai casatoresc o data m-as casatori cu o persoana cu ani buni mai mare ca mine.Sa fiu si eu alintata, nu numai sa astepte alintare |
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| el este mai mare cu 8 luni ca mine |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Lipseste din chestionar varianta "nu exista" adica nu exista limita de varsta recomandata ...de fapt recomandata de cine ,poate de bunul simt. Eu cred ca limita de varsta recomandata de bunul simt este de o generatie, orice varsta e ok daca nu depaseste o generatie (20-25 de ani sa estimez) .Daca sotii au diferenta de varsta mai mare de o generatie atunci pare ca e insurat tatal cu fiica sa nu spun de cazuri de fiica maritata cu bunicul |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| t-mihaela wrote:Lipseste din chestionar varianta "nu exista" adica nu exista limita de varsta recomandata ...de fapt recomandata de cine ,poate de bunul simt.
Eu nici nu am votat corect pentru ca din graba am presupus ca se refera la diferenta reala care exista intre cei 2 - nu cea pe care o consideram noi ok... |
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| iubirea nu are varsta
eu sunt ma mare decat sot cu 6 luni, uneori e el mai copilaros, alta data eu |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| petronela_gav wrote:iubirea nu are varsta
Asta e un adevar frumos ,iubirea aceea platonica care trece peste conditia noastra de fiinte perisabile ,iubirea parinteasca, iubirea pentru bunici,iubirea in orice forma fata de orice ,fata de un copac , un lac .Iubirea tradusa prin puterea de a transmite energie imensa catre cineva sau ceva ...cred ca am luat-o razna ...deci ca inchid Iubirea in cuplu e alta discutie si ma tem ca are varsta |
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| sweet angel wrote:am votat nu stiu, cred ca nu este o diferenta recomandata , depinde de persoane. .........
Si eu la fel.
Intre noi este diferenta de 6 ani (fara 2 saptamani). Ne intelegem bine, desi am avut si noi la inceputuri destule "meciuri", dar, acum de cand cu boala mea, el a dovedit o maturitate si o dragoste de care chiar nu il credeam capabil (el a crescut fara prea multa afectiune din partea parintilor lui, care si-au indreptat atentia doar spre fata lor si din aceasta cauza ii este foarte greu sa-si arate sentimentele). |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 13
| Intre noi e diferenta de 9 ani , sotul meu este mai invarsta:)) e f bine el fiind f matur!
|
|
|