Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Regimul si rezultatele pentru saptamana 4:
AdrianaC attached the following image(s):
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/18/2020 Mesaje: 2
| Mersiii frumos
Sporuri |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Felicitari Adriana! Eu nu tin o dieta anume dar incerc sa imi fac duminica mesele pt 3 zile, toate adica 3 mese si 1 gustare, sa le am pregatite in caserole etans ca sa se pastreze bine si asa nici nu mai am "motive" sa mananc prostii ca "mi-e foame si pana gatesc cevaaaa... mai bine iau un kfc" stii? Si miercuri seara sa pregatesc iar pt 2 zile. Ca apoi in weekend am timp mai mult sa ma ocup pt ziua in curs.
Mesele le vreau de cam 400cal iar gustarea de 200cal ca sa am max 1400 pe zi. Vedem ce rezultate am asa. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Principiile de bază ale unui stil de viață sănătos sunt cunoscute de toată lumea: trebuie să echilibrați nutrienții, să consumați suficiente lichide și să vă asigurați că dieta dvs. conține suficiente vitamine și minerale. Dar o dietă sănătoasă pentru bărbați are propriile particularități, care sunt legate de metabolism și de nivelurile hormonale. Metabolismul bărbaților diferă semnificativ de cel al femeilor din cauza hormonilor. Principalul este testosteronul. Este responsabil pentru caracteristicile sexuale secundare și reglează metabolismul grăsimilor, proteinelor și carbohidraților. Hormonul masculin este implicat în diviziunea celulelor roșii din sânge și în saturarea lor cu hemoglobină. Prin urmare, bărbații sunt mai puțin predispuși decât femeile să dezvolte anemie și au norme de hemoglobină mai ridicate. |