|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Adriana, bravo Eu m-am lasat de a mea dupa testul pozitiv. Daca ma ajuta Dumnezeu si totul va fi bine, o voi relua la anu' pe vremea asta Bafta in continuare |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Multumesc ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| Bravo Adriana succes |
|
| A mai trecut o saptamana. Ajunsesem la 93 kg, dar acum am 93.3.
Ritmul de slabit vad ca a mai scazut, poate si din cauza ca am inceput sa fac si exercitii si incep sa pun si ceva masa musculara.
Asa a aratat saptamana a 8-a:
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| AdrianaC wrote:A mai trecut o saptamana. Ajunsesem la 93 kg, dar acum am 93.3. Ritmul de slabit vad ca a mai scazut, poate si din cauza ca am inceput sa fac si exercitii si incep sa pun si ceva masa musculara. Asa a aratat saptamana a 8-a: Da sigur de asta, ai putea sa te masori daca vrei la cm in talie, solduri.. dar mai rar asa la 2 sapt sau o luna. Ai sa vezi acolo ca scad cm chiar daca cantarul nu. Sau la haine oricum. Felicitari pt vointa! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Adriana, cum merge?
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Felicitari Adriana! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/9/2018 Mesaje: 13
| Nu poti diversifica mancarurile? Vad ca sunt aceleasi tot timpul. Oricum, felicitari! |
|
| Le poti diversifica, dar eu cu astea ma impac cel mai bine.
Momentan merge bine, mai am cateva zile si termin Rina 1 cu un minus de 12.1 kg momentan. |
|
| Am terminat Rina 1 cu 90.4 kg.
Acum am inceput cele 3 luni de mentinere. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Wow.. Suuuuper Dar ca sa ma apuc acuma, mai ales ca vin sarbatorile.. Stiu si eu Eu nu am asa mult de slabit, doar vreo 8kg...
Ah,tu î?i faci tu singura meniul sau le iei de undeva?! |
|
| Eu mi-am gasit niste chestii pe care pot sa le mananc si cam stau in ele... De exemplu, daca am zi de proteine, mananc fie piept de pui la gratar, fie cotlet de porc, fie carne de vita, fie branzeturi, fie oua + bineinteles fructe la micul dejun si ceva pe langa proteina gen rosii cu castraveti si ardei sau salata de vinete sau zacusca... Daca am zi de amidon, fie mananc orez cu ceva legume, fie cartofi la cuptor tot cu o salata ceva (de obicei salata de varza sau de gogosari murati ca merg mai bine). Daca am zi de carbo mananc fie 3 covrigi cu salata de vinete si rosii sau cu zacusca si ardei, fie paste cu legume, iar seara obligatoriu 40g de ciocolata neagra + ceva dulce, dar nu in cantitati industriale (fie o prajitura, fie 3 clatite din care 2 cu gem si una cu nutela, fie 3 cupe de inghetata sau 1 inghetata mica pe bat).
La ziua de vitamine stau cam prost si pe aceasta nu prea am reusit sa o tin ca la carte, am mai trisat, pentru ca ar trebui sa mananci doar fructe si legume, plus seminte, fara sare, fara zahar, fara ulei... si nu prea am gasit ce sa mananc... Dimineata mai e cum mai e ca mananc fructe si cate 25g fistic nesarat, la pranz la fel, mi-am mai facut salata de fructe sau de rosii cu castraveti, dar seara ma ia o foame...
Daca ai doar asa putin de slabit, poti sa te apuci de azi si pana in Craciun dai 6 kg jos garantat.
Eu sunt acum de ceva timp pe mentinere, am incercat sa respect in mare niste reguli si momentan vad ca stagnez intre 90.2 - 90.9kg... deci tot e bine. Daca as reusi in astea 3 luni de mentinere macar sa nu ma ingras, dupa aia ma astept sa mai dau vreo 10kg jos pe urmatoarea tura de Rina 1, deci as ajunge pe la 80... mai e drum lung pana departe, dar important este ca se misca si ca am inceput sa am niste obiceiuri alimentare sanatoase. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AdrianaC wrote:Eu mi-am gasit niste chestii pe care pot sa le mananc si cam stau in ele... De exemplu, daca am zi de proteine, mananc fie piept de pui la gratar, fie cotlet de porc, fie carne de vita, fie branzeturi, fie oua + bineinteles fructe la micul dejun si ceva pe langa proteina gen rosii cu castraveti si ardei sau salata de vinete sau zacusca... Daca am zi de amidon, fie mananc orez cu ceva legume, fie cartofi la cuptor tot cu o salata ceva (de obicei salata de varza sau de gogosari murati ca merg mai bine). Daca am zi de carbo mananc fie 3 covrigi cu salata de vinete si rosii sau cu zacusca si ardei, fie paste cu legume, iar seara obligatoriu 40g de ciocolata neagra + ceva dulce, dar nu in cantitati industriale (fie o prajitura, fie 3 clatite din care 2 cu gem si una cu nutela, fie 3 cupe de inghetata sau 1 inghetata mica pe bat).
La ziua de vitamine stau cam prost si pe aceasta nu prea am reusit sa o tin ca la carte, am mai trisat, pentru ca ar trebui sa mananci doar fructe si legume, plus seminte, fara sare, fara zahar, fara ulei... si nu prea am gasit ce sa mananc... Dimineata mai e cum mai e ca mananc fructe si cate 25g fistic nesarat, la pranz la fel, mi-am mai facut salata de fructe sau de rosii cu castraveti, dar seara ma ia o foame...
Daca ai doar asa putin de slabit, poti sa te apuci de azi si pana in Craciun dai 6 kg jos garantat.
Eu sunt acum de ceva timp pe mentinere, am incercat sa respect in mare niste reguli si momentan vad ca stagnez intre 90.2 - 90.9kg... deci tot e bine. Daca as reusi in astea 3 luni de mentinere macar sa nu ma ingras, dupa aia ma astept sa mai dau vreo 10kg jos pe urmatoarea tura de Rina 1, deci as ajunge pe la 80... mai e drum lung pana departe, dar important este ca se misca si ca am inceput sa am niste obiceiuri alimentare sanatoase.
Cred ca ma apuc si eu. Am cateva zile de cand tot ma informez... Si la cum am vazut se mananca.. Si ciocolata si ba una alta... Eu sper sa reusesc sa o tin ca trebuie sa ii fac si lu giuli de mancare.. Nu stiu. Oare pot din ceea ce mai mananc eu sa ii dau si ei?!?!
Si ah.. Ai incercat apa cu otet?! Eu am încercat ieri si am si vomitato vad ca tu iei apa minerala cu miere si lamaie... |
|
| Nu am baut deloc apa cu otet. Fie beau 1 cana de apa minerala dimineata pe stomacul gol, fie daca am mai mult timp, beau o cana de apa plata calduta cu 1 lingurita de miere si 1 lingurita de lamaie.
Eu momentan ma mentin in jur de 90.5 - 91kg, desi nu am reusit sa respect regulile de mentinere, si am mancat si dulciuri destul de des, nu o data la 4 zile...
O sa intru la Rina 1 din nou in 3 ianuarie ca sa mai dau ceva jos... |
|
| Am reinceput Rina 1 pe 7 ianuarie 2019. Greutate initiala 93.2 (ca deh, am mancat ca porcul de Craciun si Revelion), greutate actuala azi, in a 6-a zi de Rina 1: 91.9 kg.
Azi sunt la zi de amidon, am baut dimineata 1 cana de apa minerala, apoi la 8:00 am mancat 1 mar, la 10 am mancat o banana, la 12:30 am mancat 4 cartofi la cuptor cu castraveti murati si 2 feliute de paine.
Pentru seara am 2 cartofi la cuptor si cred ca o sa ii mananc cu rosii / ardei.
|
|
|