Dieta Dukan
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Monday, January 27, 2014 12:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
kali wrote:
La mine vad ca se activeaza intelepciunea data de varstaCrazy si incerc pe cat posibil sa pastrez un echilibru. Nu ma mai privez de alimente asa cum o faceam odata... parca mi-e mila de mine.Blushing Haha

Functioneaza si asa, doar ca slabesc mult mai lent.

dar oare ce vrei tu sa slabesti???uff
TatyKS
Scris: Monday, January 27, 2014 12:09 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Si eu la fel , important este sa ai limite . Chiar daca am mancat disociat, nu mi-am refuzat o placinta cu branza , cu mere ... intrau la categoria fructe/lactate Haha
kali
Scris: Monday, January 27, 2014 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
taty wrote:
... o placinta cu branza , cu mere ... intrau la categoria fructe/lactate Haha

Big Laugh Big Laugh Buna idee!

Alexandra, kg. in plus de la Craciun ( 3 la numar! Ca nu am limita. ). Cu alte cuvinte ma pregatesc de Paste, ca sa-mi pot permite sa ma ingras atunci... apoi ma pregatesc de vacanta si tot asa...bounce
Cris-DL
Scris: Monday, January 27, 2014 12:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
taty wrote:
Si eu la fel , important este sa ai limite . Chiar daca am mancat disociat, nu mi-am refuzat o placinta cu branza , cu mere ... intrau la categoria fructe/lactate Haha

Intra, da Haha Haha Haha

Eu oricum, pap putinel dulce zi de zi, nu pot altfel, ca-mi vine rau! Nu ma privez de la nimic, doar la cantitate lucrez si slabesc- serios!! Incet, dar fara sa ma frustrez.
Nu tin cura, n-am tinut in viata mea niciuna, insaaaa reduc drastic portiile, ceai+apa multa, absolut nimic dupa ora 17 maxim!
Bineinteles, fiecare functioneaza altfel, important este ca trebuie sa-ti gaseasti echilibrul ala de care zicea si Oana...
TatyKS
Scris: Monday, January 27, 2014 12:31 PM
Nivel

Fiecare se stie cum vrea sa arate ... numai noi ne putem intelege, cei din jur nuuu , zic ca aratam binepupici .

Este fetelor ca am idei bune? Lol
mirela74chris
Scris: Monday, January 27, 2014 4:43 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
taty wrote:
Fiecare se stie cum vrea sa arate ... numai noi ne putem intelege, cei din jur nuuu , zic ca aratam binepupici .

Taty adevarat graiesti.Toti imi spun ca arat bine,sotul ma adora,doar eu am pitici pe creier.De, vreau anumite haine,care nu vin cum trebuie din cauza unor colacei...Lol
kali
Scris: Monday, January 27, 2014 4:47 PM
Nivel

taty wrote:

Daaaa! Esti geniala!iloveyou

Ce te faci cu alea care nu-s multumite nicicum?Haha
La 53 - slabesc. La 50 - mi-e mila de mine ca-s prea slabaalcool si bag la ghiozdan ca sa ajung iar la 53 si sa slabesc...Blushing NuStiu
Deci...scratch
TatyKS
Scris: Monday, January 27, 2014 5:11 PM
Nivel

Cand eram la kg tale adica 53, ziceam ca sunt grasa hohot (deci te inteleg) ... si de atunci pana in ziua de azi, sotul meu ma striga, vorbeste de mine " grasa" ... numai am nume de muult timpLol . Atunci daca eram grasa , acum sunt obeza hohot .

Oana,Mirela iloveyou
monica irimia
Scris: Monday, January 27, 2014 8:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
kali wrote:

La 53 - slabesc. La 50 - mi-e mila de mine ca-s prea slabaalcool si bag la ghiozdan ca sa ajung iar la 53 si sa slabesc...Blushing NuStiu
Deci...scratch

Cate kg ai acum?

Criss, asta incerc si eu, sa nu mananc dupa ora 18. Insa nu-mi iese de fiecare data. Daca am cateva zile cu rasfat culinar, urmatoarea saptamana reduc drastic din cantitatea de mancare.
kali
Scris: Monday, January 27, 2014 9:06 PM
Nivel

monica irimia wrote:
Cate kg ai acum?

53Haha
Taty, Cheek Kiss
Cris-DL
Scris: Monday, January 27, 2014 9:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
monica irimia wrote:

Criss, asta incerc si eu, sa nu mananc dupa ora 18. Insa nu-mi iese de fiecare data.

Eu dupa ora 17, iar pe la ora 20-21 mi-e o foaaaaame, dar nu pap, beau un ceai si ma duc la nani sa uit!!Big Laugh
In we. nu-mi iese nici mie, niciodata!!
TatyKS
Scris: Tuesday, January 28, 2014 10:19 AM
Nivel

Si eu tot seara simt nevoia de papa dulce Hilar doar ca eu nu ma culc asa devreme , ma apuca 11.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.