Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| kali wrote:La mine vad ca se activeaza intelepciunea data de varsta  si incerc pe cat posibil sa pastrez un echilibru. Nu ma mai privez de alimente asa cum o faceam odata... parca mi-e mila de mine. Functioneaza si asa, doar ca slabesc mult mai lent.
dar oare ce vrei tu sa slabesti??? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si eu la fel , important este sa ai limite . Chiar daca am mancat disociat, nu mi-am refuzat o placinta cu branza , cu mere ... intrau la categoria fructe/lactate |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| taty wrote:... o placinta cu branza , cu mere ... intrau la categoria fructe/lactate
Buna idee!
Alexandra, kg. in plus de la Craciun ( 3 la numar! Ca nu am limita. ). Cu alte cuvinte ma pregatesc de Paste, ca sa-mi pot permite sa ma ingras atunci... apoi ma pregatesc de vacanta si tot asa... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| taty wrote:Si eu la fel , important este sa ai limite . Chiar daca am mancat disociat, nu mi-am refuzat o placinta cu branza , cu mere ... intrau la categoria fructe/lactate Intra, da
Eu oricum, pap putinel dulce zi de zi, nu pot altfel, ca-mi vine rau! Nu ma privez de la nimic, doar la cantitate lucrez si slabesc- serios!! Incet, dar fara sa ma frustrez. Nu tin cura, n-am tinut in viata mea niciuna, insaaaa reduc drastic portiile, ceai+apa multa, absolut nimic dupa ora 17 maxim! Bineinteles, fiecare functioneaza altfel, important este ca trebuie sa-ti gaseasti echilibrul ala de care zicea si Oana...
|
|

| Fiecare se stie cum vrea sa arate ... numai noi ne putem intelege, cei din jur nuuu , zic ca aratam bine .
Este fetelor ca am idei bune? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| taty wrote:Fiecare se stie cum vrea sa arate ... numai noi ne putem intelege, cei din jur nuuu , zic ca aratam bine  . Este fetelor ca am idei bune?
Taty adevarat graiesti.Toti imi spun ca arat bine,sotul ma adora,doar eu am pitici pe creier.De, vreau anumite haine,care nu vin cum trebuie din cauza unor colacei... |
|

| taty wrote:Este fetelor ca am idei bune? Daaaa! Esti geniala!
Ce te faci cu alea care nu-s multumite nicicum? La 53 - slabesc. La 50 - mi-e mila de mine ca-s prea slaba si bag la ghiozdan ca sa ajung iar la 53 si sa slabesc... Deci... |
|

| Cand eram la kg tale adica 53, ziceam ca sunt grasa (deci te inteleg) ... si de atunci pana in ziua de azi, sotul meu ma striga, vorbeste de mine " grasa" ... numai am nume de muult timp . Atunci daca eram grasa , acum sunt obeza .
Oana,Mirela |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| kali wrote:La 53 - slabesc. La 50 - mi-e mila de mine ca-s prea slaba  si bag la ghiozdan ca sa ajung iar la 53 si sa slabesc... Deci...
Cate kg ai acum?
Criss, asta incerc si eu, sa nu mananc dupa ora 18. Insa nu-mi iese de fiecare data. Daca am cateva zile cu rasfat culinar, urmatoarea saptamana reduc drastic din cantitatea de mancare. |
|

| monica irimia wrote:Cate kg ai acum?
53 Taty, |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| monica irimia wrote: Criss, asta incerc si eu, sa nu mananc dupa ora 18. Insa nu-mi iese de fiecare data.
Eu dupa ora 17, iar pe la ora 20-21 mi-e o foaaaaame, dar nu pap, beau un ceai si ma duc la nani sa uit!! In we. nu-mi iese nici mie, niciodata!!
|
|

| Si eu tot seara simt nevoia de papa dulce doar ca eu nu ma culc asa devreme , ma apuca 11. |
|
|