Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22796
| Faptul ca stagnez nu trebuie sa te sperie.Din cate am citit exista perioade de stagnare...multa vointa iti doresc. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/30/2011 Mesaje: 88
| Mai am 1 kg de dat jos si intru in urmatoarea etapa |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| si eu sunt la dieta asta de ceva vreme...nu mai am probleme cu balonarea, durerile de stomac, dar nu mi se pare ca am slabit cine-stie-ce intr-o luna de cand o tin...sau poate stagnez... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/30/2011 Mesaje: 88
| fdianamaria cat ai slabit si de cand o ti?eu ma cantaresc pe fiecare dimineata,in ultimul timp am tot gustat cate una alta,si se vede ca dau jos ft greu,dar e ok |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Eu ma incapatanez sa nu ma cantaresc pana nu ajung la cum as dori eu sa fiu. Stiu ca poate e o prostie, dar la un moment dat eram asa de obsedata de slabit ca ma cantaream zilnic, incercam orice metode, pastile, ceaiuri etc. Acum vreau sa-i dau timp corpului sa reactioneze in stilul lui si in cat timp are el nevoie. Dimineata iau iaurt simplu cu Detoxicolon pentru ca am probleme mari cu colita si colon iritabil de la muuuult muuuult stres si oboseala. Dar in rest, proteine, deloc carbohidrati decat extrem de rar si doar in weekend-uri cand n-am de ales, fructe mai putin pentru ca imi afecteaza problemele cu stomacul si glucide deloc-deloc. Asta de mai bine de 1 luna. Am tinut primele 5 zile de proteine, cum scrie la carte, dar apoi am adoptat regulile cat de cat adaptate problemelor mele de sanatate. Foarte posibil ca am slabit min 5kg dar sunt inca departe de unde vreau sa ajung. Si plus, e o munca pe termen lung si nu vreau sa renunt la stilul asta de a manca...ca e sanatos si ma simt mai usoara si mai energica. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| De azi reincerc si eu aceasta dieta caci data trecuta m-a cam corupt sotziorul meu drag cu cartofi prajiti si bere. Asa ca plec de la vreo 56 kg aproximativ si pe site mi-au calculat ca ar trebui sa slabesc 6,2kg tinand cont de diversi factori - varsta, sarcini, inaltime, etc... Deci azi fiind prima zi si perioada de atac dureaza la mine doar 3 zile - azi am mancat: - dimineata - 2 iaurturi degresate - (0,1% grasime)+ tarate de ovaz - pranz - un pastrav la gratar cu putina lamaie, o friptura de vita la gratar
De rest am baut 2 cafele si sunt la a 3-a dar fara strop de zahar si un litru de apa. Sper sa rezist astea 3 zile ca deja visez la fructe si legume desi in mod normal nu ma omor cu ele. |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Succes, Roxy! Pe ce site ti-ai calculat greutatea ideala? Ce inaltime ai? |
|

| Multumesc! Link-ul se afla pe site-ul dietei. Am 154 ccm dupa ultimile masuratori! |
|

| Azi dimineata am uitat sa iau taratzele de ovaz. Si acum sa actualizez de unde am ramas:
- seara de ieri - 2 oua fierte cu fff putin mustar si o farfurie de "ciorba" (o zeama cu putin piept de pui), un pahar de cola zero - azi dimineata - un ou fiert cu ff putin mustar, o jumatate de piept de pui fiert, un iaurt degresat 0,1% si o jumatate de cutie branza cu stelutze degresata 0,1% - pranz - o portie de "ciorba", celalta jumatate de cutie de branzica degresata, un iaurt degresat, un ou fiert cu putin mustar - cafele fara zahar- toata ziua Mai am si ziua de maine doar cu proteine si de maine bag si legume - doar anumite legume. Ciorba de care va spuneam este de fapt carne de pui fiarta cu bors, sare si un ou batut - arata orbil dar mi s-a parut divina! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| roxinthya wrote: Link-ul se afla pe site-ul dietei.
Am rascolit tot site-ul si nu l-am gasit. Aveam ochelarii la ochi. Parol!
Cand ti-e foame, aproape orice iti pare divin la gust. Pare ok meniul zile, mai scrie. Succes! |
|

| Continuam...
- aseara am mancat restul de "ciorbitza" si 2 cremwursti - astia trebuie sa fie cat mai slabi, un pahar de cola zero - dimineata - un iaurt degresat cu tarate de ovaz
Deja observ ca pofta de mancare este in scadere cantitativ insa ieri imi venea sa renunt la cura. Sper sa nu cedez
Edit:
Iata si link-ul
http://www.dukandiet.co.uk/en/350-subscribe.html |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Quote:Dietele bogate in proteine, cum ar fi Dukan, cresc riscul de a dezvolta pietre la rinichi. Dieta in functie de grupa de sange este un mit – studii
De aici. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| http://sanatate.bzi.ro/adevarul-despre-dietele-de-slabire-iti-pot-aduce-la-pachet-cu-kilogramele-in-minus-si-moartea-39118 |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Dieta Dukan este horror ... din start am zis ca asa ceva nu pot . |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| La mine vad ca se activeaza intelepciunea data de varsta si incerc pe cat posibil sa pastrez un echilibru. Nu ma mai privez de alimente asa cum o faceam odata... parca mi-e mila de mine.
Functioneaza si asa, doar ca slabesc mult mai lent. |
|
|