Dieta Dukan
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Tuesday, May 21, 2013 2:33 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Felicitari pentru kg pierdute doar ca, nu e cam mult? Aproape 3 kg in 3 zile mi se pare periculos de mult.
taki
Scris: Tuesday, May 21, 2013 4:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
kali wrote:
Parerea mea e ca o persoana care nu-si poata controla alimentatia la modul general - meniu, cantitate, ora de masa - nu va reusi sa tina o dieta cap-coada si nici sa se mentina dupa.

Dieta inseamna inceputul schimbarii intregului mod de viata, in sensul ca te disciplineaza si te invata sa te alimentezi corect, insa asta presupune sa continui cu acelasi principiu. Nu vad sensul daca exista oscilatii permanente - si semnificative - de greutate... doar nu o poti tine numai intr-o dieta din asta restrictiva toata viata. De aceea ar trebui sa va puna pe ganduri si sa alegeti un regim echilibrat si constant, bine gandit.

Taki, nu stiu cum esti acum, insa te tin minte din trecut ca o femeie cu forme, extrem de feminina si de senzuala... dar niciodata foarte slaba. Nici nu te vad astfel, tu esti sexy si cu cateva kg. in plus.

Mersi, Kali!! computerlove

Eu vreau sa slabesc un pic, câteva kg nu zeci de kg! Nu am avut niciodata sub 55kg! Acum am 60 ca am renun?at la dieta :(:(! Dar de maine ma apuc serios de ea!

3-4 kg la mine fac diferen?a! Parca sunt alt om! Offff pare u?oara dieta dar nu cand ai sindrofii de onorat!
Nanny
Scris: Tuesday, May 21, 2013 6:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
bereea wrote:
Felicitari pentru kg pierdute doar ca, nu e cam mult? Aproape 3 kg in 3 zile mi se pare periculos de mult.

EU slabesc de pe o zi pe alta in medie 300-400g....sunt zile cand slabesc si 500-600g ( mai ales la inceputul dietei 3-4 zile). Insa eu am ceva mai multe kg in plus si de obicei persoanele cu kg mai multe slabesc ( la inceput) mai repede decat cele care vor sa piarda 4-5 kg! Dupa aceea slabirea se produce mai lent, ba chiar o perioada stagnezi..atunci e punctul critic, cand vezi ca nu se mai misca "cantarul" De ex eu am stagnat si 3-4 sapt...atunci e foarte important sa nu cedezi!
La mine faza de atac e de 10 zile pt ca trebuie sa slabesc mai multe kg! Eu vreau macar 10, dar daca se poate si 15kg...yes ar fi minunat!
SimplyLove Succes fetelor! Cum naiba se face k la TV numai reclame cu mancaruri apetisante arata??Crazy Crazy
TatyKS
Scris: Wednesday, May 22, 2013 8:15 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
In faza de atac se slabeste foarte repede, insa pe parcurs o sa vedeti ca stagnati mult si tindeti sa renuntati. Daca nu o finalizati , pune-ti la loc tot ce ati dat... din pacate. Aceasta este o dieta de durata, nu de doar 2-3 saptamani. Mult suucesClap !
oanamaria
Scris: Wednesday, May 22, 2013 8:23 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
taty wrote:
In faza de atac se slabeste foarte repede, insa pe parcurs o sa vedeti ca stagnati mult si tindeti sa renuntati. Daca nu o finalizati , pune-ti la loc tot ce ati dat... din pacate. Aceasta este o dieta de durata, nu de doar 2-3 saptamani. Mult suucesClap !

Din considerentele astea nu m-am apucat de ea ,am studiat-o si m i-am dat seama ca daca nu o tin ,,ca la carte''pe termen lung risc sa-mi fac mai mult rau decat bine si sincer nu o pot tine strict cateva luni .
Imi convine mai mult dieta data de nutritionista in care pot manca fructe,legume,carne chiar si 1-3 patratele de cioco neagra cand ma apuca nebunia .
Nanny
Scris: Wednesday, May 22, 2013 8:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Da este fff adevarat ca stagnezi la un moment dat si atunci ai tendinta sa renunti. Dupa 3 luni am renuntat incet, incet la ea fara sa ma ingras, insa am avut fff mare grija la ce am mancat, ce fel am combinat alimentele si mai ales ora ultimei mese! Nu m-am ingrasat aproape deloc...doar acum de Paste am luat 1,5kg si asta pt ca am exagerat cu dulciurile si nici miscare n-am facut!sic
Ma cantaream si ma cantaresc in fiecare dimineata si acum, nu din obsesia de a vedea cat am mai slabit, ci ca sa ma mentin, sa nu ma ingras!
Intr-adevar la inceput e ffff incurajator cand vezi ca slabesti muuult in etapa de atac ( cand se elimina f multa apa), apoi cand intr-adevar pierzi si din grasime, slabirea e mai lenta. Atunci trebuie sa actionezi si fizic ( sala, inot)! E grea "dieta" ( de fapt un mod de viata) dar nu imposibila! Iti trebuie o motivatie ff buna, o gandire pozitiva, sustinere morala ( e greu cand vezi prin casa "chestii" apetisante) si mai ales vointa!
CasandraE
Scris: Wednesday, May 22, 2013 9:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
Quote:
Da este fff adevarat ca stagnezi la un moment dat

Stagnarea exista la toate dietele, sunt momentele in care metabolismul se adapteaza la regimul respectiv.
Quote:
Iti trebuie o motivatie ff buna, o gandire pozitiva, sustinere morala ( e greu cand vezi prin casa "chestii" apetisante) si mai ales vointa!

De aste vreau si eu sa ma apuc de ea, pentru ca motivatie mai buna vrei decat sa vezi ca ai rezultate si nu te chinui degeaba?
darina
Scris: Wednesday, May 22, 2013 9:36 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/30/2011
bereea wrote:

Multumesc bereea,nu stiu daca e bine sau nu,e prima data cand tin o dieta,astazi inca 500 grame minus,sunt in ultima zi de atac,asa cum spunea Nanny cred ca e doar apa care o pierd,nu prea se vede mare schimbare.

TatyKS
Scris: Wednesday, May 22, 2013 1:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Nanny wrote:
Da este fff adevarat ca stagnezi la un moment dat si atunci ai tendinta sa renunti. Dupa 3 luni am renuntat incet, incet la ea fara sa ma ingras, insa am avut fff mare grija la ce am mancat, ce fel am combinat alimentele si mai ales ora ultimei mese! Nu m-am ingrasat aproape deloc...doar acum de Paste am luat 1,5kg si asta pt ca am exagerat cu dulciurile si nici miscare n-am facut!sic
Ma cantaream si ma cantaresc in fiecare dimineata si acum, nu din obsesia de a vedea cat am mai slabit, ci ca sa ma mentin, sa nu ma ingras!
Intr-adevar la inceput e ffff incurajator cand vezi ca slabesti muuult in etapa de atac ( cand se elimina f multa apa), apoi cand intr-adevar pierzi si din grasime, slabirea e mai lenta. Atunci trebuie sa actionezi si fizic ( sala, inot)! E grea "dieta" ( de fapt un mod de viata) dar nu imposibila! Iti trebuie o motivatie ff buna, o gandire pozitiva, sustinere morala ( e greu cand vezi prin casa "chestii" apetisante) si mai ales vointa!

Perfect de acord ... daca poti ca mereu sa ai grija ce si cat mananci combinate cu miscare zilnica / aproape zilnica poti sa te mentii fara probleme .
Multa vointa fetelor!

Darina, Bravoo Sa ne mai zici si peste 1 luna cat ai dat jos.
darina
Scris: Wednesday, June 12, 2013 9:02 AM
Nivel

buna fetelor am 3 saptamani de cand tin dieta,am dat jos 5 kg si vreo 300 g,nu o tin chiar perfect,mai intind mana si mai gust cate ceva,dar alerg si cred ca ma ajuta mult,cu constipatia nu am probleme probabil pt ca beau ceaiuri.Mai e cineva care o tine?
bereea
Scris: Wednesday, June 12, 2013 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Felicitari !newclap
darina
Scris: Monday, June 17, 2013 5:52 PM
Nivel

multumesc bereea
darina
Scris: Tuesday, June 18, 2013 10:38 AM
Nivel

Astazi am exact o luna de cand am inceput dieta si am reusit sa dau jos 6,5 kgtopai
CasandraE
Scris: Tuesday, June 18, 2013 11:54 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
darina wrote:
Astazi am exact o luna de cand am inceput dieta si am reusit sa dau jos 6,5 kgtopai

Felicitari !!! Si multumesc de informatii. Eu tot incerc sa-mi fac curaj sa incep Blushing
darina
Scris: Wednesday, June 26, 2013 8:13 PM
Nivel

Se pare ca trebuie sa ma apuc din nou de sport ca nu am mai dat jos nici macar 100 de grame,stagnez de o saptamana,pana acum am dat jos 7 kg,as mai vrea 2 si gata intru in faza 3
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.