Dictionarul viselor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carla
Scris: Sunday, January 24, 2010 11:00 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
inger7 wrote:
Este de bine,carla!firstprize hearts
yes iloveyou
Chiar ca e de bine,visul e de cateva zile si eu ma simt minunat
Mela
Scris: Monday, January 25, 2010 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
oare cifrele din vis au vreo semnificatie?
ingerash
Scris: Monday, January 25, 2010 11:08 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
sami wrote:
oare cifrele din vis au vreo semnificatie?

Da,desigur.pupici
Mela
Scris: Monday, January 25, 2010 11:13 AM
Nivel

Inger,de obicei nu visez cifre,dar zilele astea am fost putin de tot suparata,m-am gandit la ceva ce are legatura cu numerele si am visat 490 scris pe o foaie.cred eu ca subconstientul a raspuns grijilor mele cu cifra asta dar pana la urma m-am linistit,toate-s super topai
ingerash
Scris: Monday, January 25, 2010 11:19 AM
Nivel

sami wrote:
Inger,de obicei nu visez cifre,dar zilele astea am fost putin de tot suparata,m-am gandit la ceva ce are legatura cu numerele si am visat 490 scris pe o foaie.cred eu ca subconstientul a raspuns grijilor mele cu cifra asta dar pana la urma m-am linistit,toate-s super topai

490=4+9+0=13=1+4=5
cifra 5=o schimbare,ceva nou;posibil si o calatorie.
Mela
Scris: Monday, January 25, 2010 11:25 AM
Nivel

calatorie,i-auzi topai
sa fie vorba de drumul ce l-am facut pe autostrada chiar dupa ce am visat asta sofer sau de vacanta in Romania,de Pasti? cheers

multumesc,Ingeras computerlove
ingerash
Scris: Monday, January 25, 2010 12:34 PM
Nivel

sami wrote:
calatorie,i-auzi topai
sa fie vorba de drumul ce l-am facut pe autostrada chiar dupa ce am visat asta sofer sau de vacanta in Romania,de Pasti? cheers

multumesc,Ingeras computerlove

Cu drag!Deci ai condus masina?love love love yes Este posibila o calatorie lunga.

Si eu am visat un ceas cu ora 9:20 o casa mare cu plante verzi si ferestre mari.Poate ne mutam anul asta,imi doresc sa ne mutam in Antrimangel coeur
TheSunflowerFairy
Scris: Sunday, February 28, 2010 2:29 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna fetelor!

Sunt noua aici, dar am si eu nevoie de o parere. floare2

Am avut niste rude la noi, fratele sotului si prietena lui ca nu sunt casatoriti, impreuna cu copiii. O fetita si un baietel care l-a nascut aici. Ei au stat la noi in casa, intelegerea a fost ca stau la noi fara chirie si fara bani numai sa isi stranga bani sa se mute, ca si noi stam in chirie si nu putem sa ii tinem la infinit, avem si noi copii, na ca tot omul.
Ei si au stat la noi vreo 3 luni nu si-au strans bani si etc si in dec au plecat inapoi in ro, la mama ei, undeva la tara.
Si acuma ne-au sunat ca sa ne intrebe cand ii aducem inapoi si na sotul le-a spus ca nici noi nu avem bani multi acuma si etc, si nu avem cum sa vina acuma, noi le-am oferit o sansa cand am putut le-am facut cate am fost cu ea aici sa nasca am stat am tradus le-am luat de toate pt bebele mic si etc, deci na am facut tot posibilul sa ii ajutam.
Si ea s-a apucat sa urle la noi ne-a injurat si etc si a zis ca ne blesteama si ca o sa ajungem inapoi la ei in genunchi sa ne rugam la ei si mama ei tipa din spate ca o sa ne faca de o sa ne ..... pe noi de frica si din astea.
Si aseara, discutia asta a avut loc vineri seara, am visat ca eram si noi si ei undeva si mi-a cazut un dinte asa deodata, nu m-a durut sau ceva numai a cazut, acuma na eu stiu ca dinti cand cad daca is negri si etc stiam ca inseamna moarte, nu mai stiu sigur daca era negru, da alb sigur nu era.
Si vroiam sa va intreb voi ce credeti? Ce inseamna asta?
Am zis ca na ei au stat la noi in casa si am zis sa vb cu preotul sa vina sa ne sfinteasca in casa.

Va multumesc anticipiat pt raspunsuri. floare2
dyana
Scris: Sunday, February 28, 2010 2:32 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/4/2010
eu stiam k daca visezi k plangi in somn ,inseamna o bucurie
dyana
Scris: Sunday, February 28, 2010 2:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/4/2010
Maria & Mario wrote:
Stie cineva ce inseamna cand visezi soareci ????si plans in somn ? mai multe nopti la rand ???
.eu stiam k daca visezi k plangi in somn,inseamna bucurie
sweet angel
Scris: Sunday, February 28, 2010 6:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
in legatura cu dinti eu de 2 ori am visat ca mi-a scos cineva maseaua si ma durut tare si prima data mi-a murit bunicul a doua oara cand am visat i-am povestit visul mamei mele si am zis numai buni sa nu moara dupa 4 zile in ziua de boboteaza mi-a murit bunica,preferata mea.deci eu din experienta stiu daca visez ca imi scot dinti care dor inseamna ca moare cineva, dar s-a intamplat ca am visat ca mi-am scos dinti dar nu ma durea si nu s-a intamplat nimic. eu nu vreau sa cred in vise ca uneori mi-e frica sa mai dorm, sunt vise care le cunosc si chiar se indeplinesc ,ca de ex de cate ori visez ca fac baie in apa murdara ma imbolnavesc. daca visez sange de obicei primesc vesti.etc
TheSunflowerFairy
Scris: Sunday, February 28, 2010 7:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Lia.lavinia ms de raspuns.pupici
Eu trebuia sa merg acasa intr-un an, bunicul meu era bolnav si am visat ca aveam o fetita mica si a cazut in apa si se inneca si am sarit dupa ea si a doua zi am aflat ca mi-a murit bunicul, fix cu o sapt inainte sa ajung eu. Acuma nu stiu daca a avut legatura sau nu, nu am avut vise asa prevestitoare sau ceva, da de asta cu dintii am mai auzit si na acuma nu stiu ori e subconstientul meu care imi joaca feste ori chiar o fi ceva, tin minte ca am deschis gura si efectiv a cazut dintele dar nu ma durea si era dintele din spate unde ar veni maseaua de minte dar nu arata a masea ci a dinte cum sunt astia in fatza asa subtiri.

PS am fost si noi in Siena anul trecut e f frumoasa, mi-a placut f f mult. floare2
ingerash
Scris: Sunday, February 28, 2010 9:18 PM
Nivel

TheSunflowerFairy,ai un nick name superbhearts coeur
Visul tau este o avertizare si prevestire a unei morti,care nu te va afecta,daca te durea ,era suferinta pentru acea persoana.
Daca dintele era cariat,patat,este iarasi o avertizare de prieteni rai.
raly
Scris: Sunday, February 28, 2010 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
ingeras wrote:
sami wrote:

Inger,de obicei nu visez cifre,dar zilele astea am fost putin de tot suparata,m-am gandit la ceva ce are legatura cu numerele si am visat 490 scris pe o foaie.cred eu ca subconstientul a raspuns grijilor mele cu cifra asta dar pana la urma m-am linistit,toate-s super

490=4+9+0=13=1+4=5
cifra 5=o schimbare,ceva nou;posibil si o calatorie.

Ai vazut Mela ce insemna schimbarea?hearts
ingerash
Scris: Sunday, February 28, 2010 9:35 PM
Nivel

raly wrote:

Ai vazut Mela ce insemna schimbarea?hearts

Da,chiar!Bebe din burtica!love love love angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.