Dictionarul viselor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Sunday, February 22, 2009 8:52 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
shirel wrote:
ingeras,cine viseaza asa o camera frumoasa ,cu multa lumina si mobila ca in visul tau si cu persoane apropiate tie si de incredere ca noisic inseamna o liniste sufleteasca pe care o ai si in caz de vei avea ceva necazuri sau nelamurii cei din jurul tau vor fi prieteni cei mai apropiati la care vei apela pentru ajutor sau sfaturi.Poti avea incredere in noi ca noi nu te vom parasi niciodata si tot timpul vom fi acolo cand vei avea nevoie de ajutor!sunt foarte incantata ca eram si eu pe acolo ca o persoana asa de importanta ceea ce-mi spune ca ai mare incredere si in mine si asta ma bucura foarte mult si te rog sa continui sa gandesti asa.iloveyou iloveyou pupici pupici

iloveyou iloveyou iloveyou coeur multumesc!Asa voi continua sa gandescangel

Am visat aseara ca ploua toanerele toanerele toanerele si era innourat,dar ce curgea apa...iar in partea de est,se vedea un curcubeu urias,parca era o cupola pe cer.Interesant este ca auzeam privighetorile cum cantahearts hearts
ingerash
Scris: Sunday, February 22, 2009 9:02 AM
Nivel

taki wrote:

Femeie. Cu foarfeca...una mare chiar.uff

Trebuie sa analizezi o situatie,sa iei masuri radicale,chiar sa fi dura.Femeia este intuitia ta,care-ti dicteaza ce sa faci,acum din alta prisma ,femeia era puternica?Ce stare sufleteasca iti dadea?Femeia mai poate fi forta ta fizica,nevoia ta de protectie sau caracterul tau.
Femeie slaba=vulnerabilitate.
Femeie grasa=emotivitate
Femeie furioasa=incarcare cu energie
Femeie zambitoare=dusmanca,sau sa fi propria ta dusmanca
Femeie care plange=o prietena care te protejeaza,sau tu te ajuti intr-o problema prin intuitie
Femeie goala=sexualitate,un blocaj ori anunta ca vei cunoaste un partener...etc.
ingerash
Scris: Sunday, February 22, 2009 9:10 AM
Nivel

danamaria wrote:
eu am visat azi noapte ca mi s-au furat banii si cardurile si plingeam de mama foculuiplans plans

Nefericire in camin sau in familie; proiecte esuate; temeri de nereusita.
marivic
Scris: Sunday, February 22, 2009 9:47 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Multumesc din suflet SHIREL si INGERAS!Va multumesc pt.lamuriripupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove
miriam
Scris: Friday, October 9, 2009 12:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
am visat ca eu si sotul meu cumparam sare.ce sa insemne asta?
Alyna
Scris: Friday, October 9, 2009 11:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Am visat mai multealcool alcool ...mai intai ca eram la bunicii mei si eram toate rudele acolo,niste prieteni,si parca urma sa fie o nunta,dar era noapte si intunericuff apoi,tot acolo eram,dar parca nascusem 3 baietei,gemeni...ma gandeam ca uauuuuu am 4 baietitopai doar ca unul avea niste probleme de sanatate..nu stiam exact,doar ca eram tare ingrijorata...era mic tare si parca avea si ceva malformatiiuff plans pe ceilalti nu i-am vazut,dar stiam ca exista si faceau nani in patul bunicilor.
carla
Scris: Sunday, January 24, 2010 8:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Am visat ca l-am prins pe sotul meu cu alta intr-un apartament,nu faceau nimic,ea era in pat,el pe acolo,dar era foarte puternic sentimentul ca ma inseala.Asa sa fie?bataus
TeosOf
Scris: Sunday, January 24, 2010 9:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Carla, nu lasa ca un simplu vis sa-ti strice linistea.computerlove
carla
Scris: Sunday, January 24, 2010 9:43 PM
Nivel

TeosOf wrote:
Carla, nu lasa ca un simplu vis sa-ti strice linistea.computerlove

Nu mi-a stricat linistea,Teo,stai linistitapupici ,nu e vorba de asta dar oare ce semnifica?
TeosOf
Scris: Sunday, January 24, 2010 9:59 PM
Nivel

Te gandesti, cand esti treaza, la asa ceva?

Edit: iti amintesti cum arata ea? Daca o cunosti, sau poate o vei cunoaste, nu in acea conjunctura, visul semnifica sa te feresti de ea.
carla
Scris: Sunday, January 24, 2010 10:02 PM
Nivel

TeosOf wrote:
Te gandesti, cand esti treaza, la asa ceva?

Imi trece prin cap,mai ales ca e plecat toata ziua,face si taxi dupa servici,are cliente "fidele"
TeosOf
Scris: Sunday, January 24, 2010 10:19 PM
Nivel

carla wrote:

Imi trece prin cap,mai ales ca e plecat toata ziua,face si taxi dupa servici,are cliente "fidele"

Mami, am fost si eu clienta fidela a unui taxi driver, care numai la asa ceva nu se gandea in timpul serviciului. Am avut un serviciu la care-mi decontau ori benzina, ori taxi-ul si cum, pe atunci, nu ma descurcam nemaipomenit cu masina, foloseam taxi si erau zile cand statea omul asta dupa mine de dimineata pana seara. Asa am inteles si eu ca daca un barbat pleaca dimineata si vine seara acasa nu inseamna ca mai are si alte activitati, decat cea pt care ia bani.
Cred ca mai "periculosi" sunt barbatii care stau mai mult pe acasa si n-au activitate.
ingerash
Scris: Sunday, January 24, 2010 10:51 PM
Nivel

carla,cum era femeia,blonda,bruneta,dezbracata,acoperita????

Edit:daca femeia era la voi in casa semnifica ca se vor petrece mari transformari in privinta locuintei,acestea cu ajutorul sotului.Dar e important si cum arata femeia.
carla
Scris: Sunday, January 24, 2010 10:55 PM
Nivel

inger7 wrote:
carla,cum era femeia,blonda,bruneta,dezbracata,acoperita????

Bruneta,cred ca avea parul prins in coada,era imbracata,deasupra paturii pe pat,statea culcata putin ghemuit
ingerash
Scris: Sunday, January 24, 2010 10:59 PM
Nivel

Este de bine,carla!firstprize hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.