Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
multumesc!Asa voi continua sa gandesc
Am visat aseara ca ploua si era innourat,dar ce curgea apa...iar in partea de est,se vedea un curcubeu urias,parca era o cupola pe cer.Interesant este ca auzeam privighetorile cum canta |
|

| taki wrote:Femeie. Cu foarfeca...una mare chiar.
Trebuie sa analizezi o situatie,sa iei masuri radicale,chiar sa fi dura.Femeia este intuitia ta,care-ti dicteaza ce sa faci,acum din alta prisma ,femeia era puternica?Ce stare sufleteasca iti dadea?Femeia mai poate fi forta ta fizica,nevoia ta de protectie sau caracterul tau. Femeie slaba=vulnerabilitate. Femeie grasa=emotivitate Femeie furioasa=incarcare cu energie Femeie zambitoare=dusmanca,sau sa fi propria ta dusmanca Femeie care plange=o prietena care te protejeaza,sau tu te ajuti intr-o problema prin intuitie Femeie goala=sexualitate,un blocaj ori anunta ca vei cunoaste un partener...etc. |
|

| danamaria wrote:eu am visat azi noapte ca mi s-au furat banii si cardurile si plingeam de mama focului
Nefericire in camin sau in familie; proiecte esuate; temeri de nereusita.
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc din suflet SHIREL si INGERAS!Va multumesc pt.lamuriri |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| am visat ca eu si sotul meu cumparam sare.ce sa insemne asta?
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Am visat mai multe ...mai intai ca eram la bunicii mei si eram toate rudele acolo,niste prieteni,si parca urma sa fie o nunta,dar era noapte si intuneric apoi,tot acolo eram,dar parca nascusem 3 baietei,gemeni...ma gandeam ca uauuuuu am 4 baieti doar ca unul avea niste probleme de sanatate..nu stiam exact,doar ca eram tare ingrijorata...era mic tare si parca avea si ceva malformatii pe ceilalti nu i-am vazut,dar stiam ca exista si faceau nani in patul bunicilor. |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am visat ca l-am prins pe sotul meu cu alta intr-un apartament,nu faceau nimic,ea era in pat,el pe acolo,dar era foarte puternic sentimentul ca ma inseala.Asa sa fie? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Carla, nu lasa ca un simplu vis sa-ti strice linistea. |
|

| TeosOf wrote:Carla, nu lasa ca un simplu vis sa-ti strice linistea. Nu mi-a stricat linistea,Teo,stai linistita ,nu e vorba de asta dar oare ce semnifica? |
|
| Te gandesti, cand esti treaza, la asa ceva?
Edit: iti amintesti cum arata ea? Daca o cunosti, sau poate o vei cunoaste, nu in acea conjunctura, visul semnifica sa te feresti de ea. |
|

| TeosOf wrote:Te gandesti, cand esti treaza, la asa ceva? Imi trece prin cap,mai ales ca e plecat toata ziua,face si taxi dupa servici,are cliente "fidele" |
|
| carla wrote: Imi trece prin cap,mai ales ca e plecat toata ziua,face si taxi dupa servici,are cliente "fidele"
Mami, am fost si eu clienta fidela a unui taxi driver, care numai la asa ceva nu se gandea in timpul serviciului. Am avut un serviciu la care-mi decontau ori benzina, ori taxi-ul si cum, pe atunci, nu ma descurcam nemaipomenit cu masina, foloseam taxi si erau zile cand statea omul asta dupa mine de dimineata pana seara. Asa am inteles si eu ca daca un barbat pleaca dimineata si vine seara acasa nu inseamna ca mai are si alte activitati, decat cea pt care ia bani. Cred ca mai "periculosi" sunt barbatii care stau mai mult pe acasa si n-au activitate. |
|

| carla,cum era femeia,blonda,bruneta,dezbracata,acoperita????
Edit:daca femeia era la voi in casa semnifica ca se vor petrece mari transformari in privinta locuintei,acestea cu ajutorul sotului.Dar e important si cum arata femeia. |
|

| inger7 wrote:carla,cum era femeia,blonda,bruneta,dezbracata,acoperita???? Bruneta,cred ca avea parul prins in coada,era imbracata,deasupra paturii pe pat,statea culcata putin ghemuit |
|

| Este de bine,carla! |
|
|