Dictionarul viselor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Saturday, February 21, 2009 9:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Danamaria vrei sa-mi povestesti mai multe amanunte din vis ,ce culoari aveau merele ,daca ai gustat din ele si voi incerca sa-ti spun despre ce este vorba.Mere de obicei este ceva foarte bun dar depinde de culoare si de gust ,asa ca astept amanunte.

marivic,cand visezi ca te desparti de cineva drag tie deci in cazul tau sotul inseamna ca vei trebui sa te desparti de ceva foarte apropiat de tine ,vei fi nevoita sa te desparti de o situatie in care te afli deci vei renunta la ceva.Nu inseamna deci ca vei pierde pe sot,dar vei renunta la ceva foarte aproape de inima ta ,deci poate o prietenie apropiata ,poate studii,sau poate fi si o concidiere la locul de munca a ta sau unei persoane apropiate tie.
In orice caz nu ai de ce sa te ingrijorezi prea tare .pupici pupici
shirel
Scris: Saturday, February 21, 2009 9:40 PM
Nivel

inger7 wrote:
shirel,am visat azi noapte ca vorbeam impreuna cu sotul meu,nu mai retin ce;apoi ne-ai imbratisatcoeur am simtit la sufletel ceva minunatangel hearts

De obicei cand visam ca imbratisam pe cineva si simtim ceva de bine este respectul tau pentru aceea persoana .O simpla imbratisare cand visezi se poate ca cineva din familia ta sau a sotului sa aiba nevoie de ajutorul tau si tu chiar il acorzi.Poate daca ai explica amanunte as putea fi mai precisa.
Eu tin la voi mult si te simpt pe tine ca pe propia mea persoana !coeur coeur pupici pupici
carla
Scris: Saturday, February 21, 2009 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Cred ca eram obosita azi noapte,dar am visat masini si carcase de masini aruncate in prapastie,acidente,oricum ceva haotic legat de masini si sotul meu.Puteti sa-mi spuneti ce inseamna asta?pupici
ingerash
Scris: Saturday, February 21, 2009 9:58 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
shirel wrote:

De obicei cand visam ca imbratisam pe cineva si simtim ceva de bine este respectul tau pentru aceea persoana .O simpla imbratisare cand visezi se poate ca cineva din familia ta sau a sotului sa aiba nevoie de ajutorul tau si tu chiar il acorzi.Poate daca ai explica amanunte as putea fi mai precisa.
Eu tin la voi mult si te simpt pe tine ca pe propia mea persoana !coeur coeur pupici pupici

coeur coeur iloveyou hearts si noi tinem foarte mult la tine si simt ca ne completamhearts coeur angel angel angel ,mereu ma intreaba Vasi ce mai face Shirel si familia?
Asa visul meu...eram cu sotul intr-o camera mare luminoasa,cu ferestre mari pe unde intrau raze de soare.Parca tavanul era din termopane{velux}si erau deschise sa intre aer.Eu stateam cu Vasi pe o canapea mare{canapea ce era intre doua mobile masive} si eram inveliti amandoi cu o plapuma;noi vorbeam ,el imi tinea palma stanga in mainile lui.
Apoi am auzit un zgomot,ca si cum sa deschis o usa,cand ma uit tu te asezai pe un scaun cu brate frumos modelate,scaun alb.Apoi m-am uitat la Vasi si el la mine,apoi te-am strigat...tu esti Angi???si tu ai venit si ne-ai imbratisat,parca mi-a falfait inimioara,te-am simtit la sufletel si apoi vorbeam dar nu-mi amintesc ce...
ingerash
Scris: Saturday, February 21, 2009 10:11 PM
Nivel

carla wrote:
Cred ca eram obosita azi noapte,dar am visat masini si carcase de masini aruncate in prapastie,acidente,oricum ceva haotic legat de masini si sotul meu.Puteti sa-mi spuneti ce inseamna asta?pupici

Te vei desparti de niste persoane care te pun intr-o dificultate si nu-ti vor binele.
Incearca sa nu te lasi afectata de starile pe care le vei avea,ura,suparare;risti sa faci depresie,sa te autoizolezi...gandeste-te ca este o eliberare de un jug.Iarta si uita!pupici
carla
Scris: Saturday, February 21, 2009 10:18 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
inger7 wrote:

Te vei desparti de niste persoane care te pun intr-o dificultate si nu-ti vor binele.
Incearca sa nu te lasi afectata de starile pe care le vei avea,ura,suparare;risti sa faci depresie,sa te autoizolezi...gandeste-te ca este o eliberare de un jug.Iarta si uita!pupici

Waw,ingeras,m-ai pus pe ganduri,trebuie sa am grija,cine or fi acele persoane?
ingerash
Scris: Saturday, February 21, 2009 10:23 PM
Nivel

marivic wrote:
fetelor,am visat ca ma desp[artisem de sot,ca-i aruncasem toate hainele afara si ma certam ingrozitor cu el si plangeam,...m-am trezit buimaca si foarte speriata de parca chiar traisem acea experienta.eram tare confuza cand m-am trezit.va rog frumos spuneti-mi si mie ce inseamna asta?pupici pupici

Vrei sa faci dreptate intr-o situatie conflictuala,vrei sa fi ascultata,doresti sa te impui autoritar.

Carla,persoane rau voitoareuff
taki
Scris: Sunday, February 22, 2009 12:07 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Am visat ca cineva imi taia sau vroia sa-mi taie parul din cap (aveam plete)...apoi mi-a zis ca vrea sa-mi taie si parul din nas alcool iar eu tot insistam ca nu si nu..oare Foarte ciudat vis...are vreun inteles?scratch
ingerash
Scris: Sunday, February 22, 2009 12:50 AM
Nivel

taki wrote:
Am visat ca cineva imi taia sau vroia sa-mi taie parul din cap (aveam plete)...apoi mi-a zis ca vrea sa-mi taie si parul din nas alcool iar eu tot insistam ca nu si nu..oare Foarte ciudat vis...are vreun inteles?scratch

Esti dispretuita si mintita de catre o persoana.Cine iti taia parul,femeie sau barbat?Cu ce?
taki
Scris: Sunday, February 22, 2009 1:29 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
inger7 wrote:

Cine iti taia parul,femeie sau barbat?Cu ce?

Femeie. Cu foarfeca...una mare chiar.uff
shirel
Scris: Sunday, February 22, 2009 7:14 AM
Nivel

carla wrote:

Daca visezi multe masini ca intr-un accident in lant una peste alta si asta toate legate de sotul tau este un semn ca va pierde ceva bani ,deci este o pierdere de bani care trebuie neaparat oprita.Ce are de gand sa faca ,ceva o afacere ,ceva in care va vrea sa finanteze cu gandul sa-i iasa mai mult deci eu as spune nuuu deocamdara la orice in legatura cu bani.
Mai este ceva daca accidentul si hausul ca acesta este visat de cineva casatorit si in cazul tau da si chiar ti-ai visat sotul vei avea ceva certuri cu el si poate chiar si o despartire ,daca ai visat visul asta dupa o cearta cu el mai poti sa faci ceva ca sa va impacati.
shirel
Scris: Sunday, February 22, 2009 7:23 AM
Nivel

ingeras,cine viseaza asa o camera frumoasa ,cu multa lumina si mobila ca in visul tau si cu persoane apropiate tie si de incredere ca noisic inseamna o liniste sufleteasca pe care o ai si in caz de vei avea ceva necazuri sau nelamurii cei din jurul tau vor fi prieteni cei mai apropiati la care vei apela pentru ajutor sau sfaturi.Poti avea incredere in noi ca noi nu te vom parasi niciodata si tot timpul vom fi acolo cand vei avea nevoie de ajutor!sunt foarte incantata ca eram si eu pe acolo ca o persoana asa de importanta ceea ce-mi spune ca ai mare incredere si in mine si asta ma bucura foarte mult si te rog sa continui sa gandesti asa.iloveyou iloveyou pupici pupici
shirel
Scris: Sunday, February 22, 2009 7:39 AM
Nivel

taki wrote:

Vei avea niste cheltuieli foarte mari ,deci vei risipi bani asa fara nici un motiv si chiar poate foarte multi .Cheltuieli,risipa asta inseamna foarte mari.
danamaria
Scris: Sunday, February 22, 2009 7:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
eu am visat azi noapte ca mi s-au furat banii si cardurile si plingeam de mama foculuiplans plans
shirel
Scris: Sunday, February 22, 2009 8:12 AM
Nivel

danamaria wrote:
eu am visat azi noapte ca mi s-au furat banii si cardurile si plingeam de mama foculuiplans plans

Cand plingi din cauza unui furt de bani sau ceva in legatura cu bani inseamna ca vei putea implini ceva care ti-ai pus in gand cu bani,sa spunem ca vrei sa faci un imprumut la banca si nu prea ai curaj si visezi asa ceva ,vei avea ambitia si curajul de a o face si va fi cu reusita .Deasemnea poate vei fi multumita sau bucuroasa de o surpriza ceva in legatura cu bani la care nu te-ai gandit ca se va poate realiza.

computerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.