Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| Teo, inger saru-mina! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fetelor,nu mai pot."GATA" pana aici Visez mereu apa inundati si morti asear aml visat ca eram pe plaja cu mama si Sole,si cand am vrut sa ma baga in apa si eu tocmai ce vad ca vin valuri uriase.Solene era in brate la mama,si eu am impins-o inainte sa avanseze cat mai repede,dupa care a disparut din vis.dupa catastofa erau numai cadravre pe plaja si omenii care isi plangeau morti Incepusem sa o caut pe mama si pe Sole,si o gasesc pe ea dar pe Sole nu.Imi spsuse-se in vis "ca din pacate nu a reusit sa o salveze pe Sole,a scapat-o Altadata la fel am visat,valuri si mormane de morti Visez o dat de dou ,de 9 dar se pare ca visez regulat aceisi tema;Ore ce sa fie ca deja au inceput sa ma ia cu toate fricile.Ca sa vaspun drept,visez cam de 5 ori pe luna acelasi vis dar in diferite ipostaze.Inger,Shriel,Teo unde sunteti fetelor.... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Rody mama ta traieste?Cum era apa,curata sau murdara?
|
|

| Da,mama traieste.Apa era normala,apa de mare |
|

| Din punct de vedere psihologic ,atunci cand ai vise cu mama are ca insemnatate- lipsa unui sprijin, deruta emotionala, teama de necunoscut, dorinta, dor, lipsa de afectiune. Mare-valuri uriase- mari pericole in plan emotional si sentimental, criza, panica, emotii de necontrolat, stari interioare dure, evenimente grave in plan sentimental sau emotional, complicatii mari in iubire. Cadavre: modificari, dorinta de schimbare, finalul unei stari sau a unei etape; aventura spre necunoscut; o noua stare de lucruri, nebanuita, îngrijoratoare, dar de care esti constienta ca trebuie sa se petreaca. Copil pierdut,copilul in vis este persoana ta-Pe unde te-ai pierdut?Regaseste-te? |
|

| inger7 wrote:Din punct de vedere psihologic ,atunci cand ai vise cu mama are ca insemnatate- lipsa unui sprijin, deruta emotionala, teama de necunoscut, dorinta, dor, lipsa de afectiune. Mare-valuri uriase- mari pericole in plan emotional si sentimental, criza, panica, emotii de necontrolat, stari interioare dure, evenimente grave in plan sentimental sau emotional, complicatii mari in iubire. Cadavre: modificari, dorinta de schimbare, finalul unei stari sau a unei etape; aventura spre necunoscut; o noua stare de lucruri, nebanuita, îngrijoratoare, dar de care esti constienta ca trebuie sa se petreaca. Copil pierdut,copilul in vis este persoana ta-Pe unde te-ai pierdut?Regaseste-te? Multumesc frumos |
|

| Ce inseamna cand visezi sobolani???? |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Rody, abia acum am vazut ce-ai postat pe 31 decembrie. Ingeras ti-a facut o adevarata si frumoasa interpretare.
Despre sobolani, stiam ca inseamna ca ramai insarcinata |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| TeosOf wrote:Rody, abia acum am vazut ce-ai postat pe 31 decembrie. Ingeras ti-a facut o adevarata si frumoasa interpretare. Despre sobolani, stiam ca inseamna ca ramai insarcinata
Rody,ai auzit mami .....insarcinata eu ce-ti spuneam in alt topic.
Cit despre visul pe care l-ai descris eu cred ca subconstientul tau inca se mai teme sa nu o pierzi pe Solene si inca esti traumata de tot prin ce ai trecut cu ea,de asta c-am si visezi de acelasi ori aproape acelasi vis.Exact dupa ce te vei vindeca de asta si vei fi cum erai inainte vei primi frumosul tau cadou baietelul mult dorit. |
|

| Off,sa sti ca asa e.Inca nu mia-m revenit complect dupa suferinta trecuta cu Sole.De cate ori se inbolnaveste mie frica sa faca iar convulsi,mai ales ca in ulimul timp a avut si nenorocita bronshita si face kineoterapie respiratoare care e graoznica.o sa filmez Luni sa vedeti cum este.E groaznica dar eficace |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| vineri noapte Andra mi-a facut temperatura iar sambata m-am intins si eu langa ea cand isi facea somnicul de dupa masa si am visat ca aveam pe mana o manusa neagra cu dungi de lame si m-am gandit la moarte (a Andrei) si am scos-o repede de pe mana si am zis Doamne fereste (in somn). Offf, nu prea visez eu urat, dar acum m-am cam speriat |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| si eu am visat un pom plin cu mere. e de bine?
|
|

| marmita wrote:vineri noapte Andra mi-a facut temperatura iar sambata m-am intins si eu langa ea cand isi facea somnicul de dupa masa si am visat ca aveam pe mana o manusa neagra cu dungi de lame si m-am gandit la moarte (a Andrei) si am scos-o repede de pe mana si am zis Doamne fereste (in somn). Offf, nu prea visez eu urat, dar acum m-am cam speriat
Incerci sa scapi de o obsesie,ori posibil sa renunti la diplomatie intr-un conflict verbal.
danamaria wrote:si eu am visat un pom plin cu mere. e de bine?
Teama ca nu vei reusi sa realizezi ce-ti propui.Era bine daca mancai insemna incarcare cu forte noi,energie. |
|

| shirel,am visat azi noapte ca vorbeam impreuna cu sotul meu,nu mai retin ce;apoi ne-ai imbratisat am simtit la sufletel ceva minunat |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| fetelor,am visat ca ma desp[artisem de sot,ca-i aruncasem toate hainele afara si ma certam ingrozitor cu el si plangeam,...m-am trezit buimaca si foarte speriata de parca chiar traisem acea experienta.eram tare confuza cand m-am trezit.va rog frumos spuneti-mi si mie ce inseamna asta? |
|
|