Dictionarul viselor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danamaria
Scris: Monday, December 15, 2008 11:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
sa dea Dumnezeu, sa fie asa draga Teo, caci sunt la limita puterilor si a nervilor.computerlove
TeosOf
Scris: Monday, December 15, 2008 11:53 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Danamariapupici sunt sigura ca asa va fi. Acum am vazut ce vise ai avut prin august pale probabil ca anuntau cevauff
ingerash
Scris: Monday, December 15, 2008 12:09 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Am visat ca fugeau niste tigani dupa mine,barbati.Fugeam urcand scari.Oare ce-o fi?uff
TeosOf
Scris: Monday, December 15, 2008 12:14 PM
Nivel

inger7 wrote:
Am visat ca fugeau niste tigani dupa mine,barbati.Fugeam urcand scari.Oare ce-o fi?uff

Cand urci e bine, - succese, realizari. Cand fugi de ceva sau cineva, cred ca sunt griji.computerlove
ingerash
Scris: Monday, December 15, 2008 1:07 PM
Nivel

TeosOf wrote:

Cand urci e bine, - succese, realizari. Cand fugi de ceva sau cineva, cred ca sunt griji.computerlove

Cred ca stiu care sant grijileuff soacra tot imi scrie email-uri sa fac astrograme la diverse persoane ,ma gandesc sa nu ceara ea bani pe elerambo
petro
Scris: Monday, December 15, 2008 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Si daca nu le faci ce se intampla? Las-o in pace sa zica. N-ai timp ca ai 2 copii, sot si o slujba. ras pupici
ingerash
Scris: Monday, December 15, 2008 4:15 PM
Nivel

petro wrote:
Si daca nu le faci ce se intampla? Las-o in pace sa zica. N-ai timp ca ai 2 copii, sot si o slujba. ras pupici

Oricum o las sa zica.Am de lucru acasa,primesc munti de rufe de calcat ,copilasii care cauta joaca si sa le fac delicatese,iar intre timp mai si fac astrogramele de pe forum.Interesante sant visele asteaangel
Rody
Scris: Monday, December 15, 2008 9:06 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
TeosOf wrote:

Cred ca iti doresti f mult un al treilea bebeangel si pt ca nu stii care va fi finalul, subconstientul "lucreaza" in vis. Cel mai bine ar fi sa va apucati de treaba. hearts

Se poate,sa sti ca ai dreptate imi doresc foarte mult un baietelalcool alcool alcool alcool
Mela
Scris: Monday, December 15, 2008 10:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
inger7 wrote:

Cred ca stiu care sant grijileuff soacra tot imi scrie email-uri sa fac astrograme la diverse persoane ,ma gandesc sa nu ceara ea bani pe elerambo

tot nu ai scapat de soacra ??? bataus

spune-i ca nu ai timp,trebuie sa muncesti sa va intretineti,ce Dumnezeu!!!
ingerash
Scris: Monday, December 15, 2008 10:35 PM
Nivel

sami wrote:

tot nu ai scapat de soacra ??? bataus

spune-i ca nu ai timp,trebuie sa muncesti sa va intretineti,ce Dumnezeu!!!

I-am explicat si continua sa-mi scrie,asadar de azi are "ignore" de la mine.closedtopic Doamne ce bine e cand nu am nici o obligatie dance dance dance dance dance yes
danamaria
Scris: Sunday, December 21, 2008 9:34 AM
Nivel

azi noapte am visat urit, sau cel putin asta am simtit eu. am visat ca sunt insarcinata si stiam ca trebuie sa fac chiuretaj, 3 cezariene, multe probleme cu sarcinile si nasterile, ma rog pericol mare. plingeam de mama focului ca nu as fi vrut nici sa fac primul meu chiuretaj, sa ucid mugurul de viata si nici sa ma pun in pericol si sa ramina andreea fara mine. m-am trezit plingind in hohote.

am visat, de asemenea ca umpleam o canistra cu benzina, cred. ce or fi insemnind visele mele de azi noapte. in loc sa visez, cirnati si toba, eu ce visez....?
Lilly of the valley
Scris: Sunday, December 21, 2008 11:54 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
mami, oboseala ... grijile.
o rugaciune catre Doamne-Doamne si te vei simti mai bine.angel pupici

si poate canistra aia inseamna o vizita la benzinarie pt un plin in vederea unei vizite la un loc special pt. voi, Pestera Sf. Andreiangel iloveyou
danamaria
Scris: Sunday, December 21, 2008 6:16 PM
Nivel

mariuta computerlove oare asta sa fie? ca eu ma rog la Cel de Sus in fiece zi, cit despre Pestera Sf. Andrei, da, ar fi o solutie numai ca timpul asta e tare scurt si vin sarbatorile, sunt pina peste cap de treaba, cred ca la masa de Craciun voi avea undeva la 20 de invitati.computerlove

cine se mai pricepe l;a interpretarea viselor, o astept cu pareri.computerlove
TeosOf
Scris: Sunday, December 21, 2008 6:27 PM
Nivel

Danamaria, cand visezi ca plangi, inseamna ca te vei bucura. Daca visezi ca razi, sau te visezi bucuroasa, atunci nu e prea bine. Iar canistra cu benzina, poate e canistra cu vin.
Spor la pregatiri! Eu cred ca urmeaza o perioada plina de veselie, cu atatia invitati... topai hearts
ingerash
Scris: Sunday, December 21, 2008 6:28 PM
Nivel

danamaria wrote:
azi noapte am visat urit, sau cel putin asta am simtit eu. am visat ca sunt insarcinata si stiam ca trebuie sa fac chiuretaj, 3 cezariene, multe probleme cu sarcinile si nasterile, ma rog pericol mare. plingeam de mama focului ca nu as fi vrut nici sa fac primul meu chiuretaj, sa ucid mugurul de viata si nici sa ma pun in pericol si sa ramina andreea fara mine. m-am trezit plingind in hohote.

am visat, de asemenea ca umpleam o canistra cu benzina, cred. ce or fi insemnind visele mele de azi noapte. in loc sa visez, cirnati si toba, eu ce visez....?

cand te visezi gravida=asumarea de bunavoie a responsabilitatilor
plans=purificare
benzina=(a face plinul) entuziasm, energie, intremarea fortelor, dinamism, noi idei si proiecte, inventivitate, capacitate de munca intr-o perioada foarte aglomerata
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.