Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| sa dea Dumnezeu, sa fie asa draga Teo, caci sunt la limita puterilor si a nervilor. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Danamaria sunt sigura ca asa va fi. Acum am vazut ce vise ai avut prin august probabil ca anuntau ceva |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am visat ca fugeau niste tigani dupa mine,barbati.Fugeam urcand scari.Oare ce-o fi? |
|
| inger7 wrote:Am visat ca fugeau niste tigani dupa mine,barbati.Fugeam urcand scari.Oare ce-o fi?
Cand urci e bine, - succese, realizari. Cand fugi de ceva sau cineva, cred ca sunt griji. |
|

| TeosOf wrote:Cand urci e bine, - succese, realizari. Cand fugi de ceva sau cineva, cred ca sunt griji.
Cred ca stiu care sant grijile soacra tot imi scrie email-uri sa fac astrograme la diverse persoane ,ma gandesc sa nu ceara ea bani pe ele |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Si daca nu le faci ce se intampla? Las-o in pace sa zica. N-ai timp ca ai 2 copii, sot si o slujba. |
|

| petro wrote:Si daca nu le faci ce se intampla? Las-o in pace sa zica. N-ai timp ca ai 2 copii, sot si o slujba.
Oricum o las sa zica.Am de lucru acasa,primesc munti de rufe de calcat ,copilasii care cauta joaca si sa le fac delicatese,iar intre timp mai si fac astrogramele de pe forum.Interesante sant visele astea |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| TeosOf wrote:Cred ca iti doresti f mult un al treilea bebe  si pt ca nu stii care va fi finalul, subconstientul "lucreaza" in vis. Cel mai bine ar fi sa va apucati de treaba. Se poate,sa sti ca ai dreptate imi doresc foarte mult un baietel |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| inger7 wrote:Cred ca stiu care sant grijile  soacra tot imi scrie email-uri sa fac astrograme la diverse persoane ,ma gandesc sa nu ceara ea bani pe ele
tot nu ai scapat de soacra ???
spune-i ca nu ai timp,trebuie sa muncesti sa va intretineti,ce Dumnezeu!!! |
|

| sami wrote:tot nu ai scapat de soacra ??? spune-i ca nu ai timp,trebuie sa muncesti sa va intretineti,ce Dumnezeu!!!
I-am explicat si continua sa-mi scrie,asadar de azi are "ignore" de la mine. Doamne ce bine e cand nu am nici o obligatie |
|

| azi noapte am visat urit, sau cel putin asta am simtit eu. am visat ca sunt insarcinata si stiam ca trebuie sa fac chiuretaj, 3 cezariene, multe probleme cu sarcinile si nasterile, ma rog pericol mare. plingeam de mama focului ca nu as fi vrut nici sa fac primul meu chiuretaj, sa ucid mugurul de viata si nici sa ma pun in pericol si sa ramina andreea fara mine. m-am trezit plingind in hohote.
am visat, de asemenea ca umpleam o canistra cu benzina, cred. ce or fi insemnind visele mele de azi noapte. in loc sa visez, cirnati si toba, eu ce visez....? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| mami, oboseala ... grijile. o rugaciune catre Doamne-Doamne si te vei simti mai bine.
si poate canistra aia inseamna o vizita la benzinarie pt un plin in vederea unei vizite la un loc special pt. voi, Pestera Sf. Andrei |
|

| mariuta oare asta sa fie? ca eu ma rog la Cel de Sus in fiece zi, cit despre Pestera Sf. Andrei, da, ar fi o solutie numai ca timpul asta e tare scurt si vin sarbatorile, sunt pina peste cap de treaba, cred ca la masa de Craciun voi avea undeva la 20 de invitati.
cine se mai pricepe l;a interpretarea viselor, o astept cu pareri. |
|
| Danamaria, cand visezi ca plangi, inseamna ca te vei bucura. Daca visezi ca razi, sau te visezi bucuroasa, atunci nu e prea bine. Iar canistra cu benzina, poate e canistra cu vin. Spor la pregatiri! Eu cred ca urmeaza o perioada plina de veselie, cu atatia invitati... |
|

| danamaria wrote:azi noapte am visat urit, sau cel putin asta am simtit eu. am visat ca sunt insarcinata si stiam ca trebuie sa fac chiuretaj, 3 cezariene, multe probleme cu sarcinile si nasterile, ma rog pericol mare. plingeam de mama focului ca nu as fi vrut nici sa fac primul meu chiuretaj, sa ucid mugurul de viata si nici sa ma pun in pericol si sa ramina andreea fara mine. m-am trezit plingind in hohote.
am visat, de asemenea ca umpleam o canistra cu benzina, cred. ce or fi insemnind visele mele de azi noapte. in loc sa visez, cirnati si toba, eu ce visez....?
cand te visezi gravida=asumarea de bunavoie a responsabilitatilor plans=purificare benzina=(a face plinul) entuziasm, energie, intremarea fortelor, dinamism, noi idei si proiecte, inventivitate, capacitate de munca intr-o perioada foarte aglomerata |
|
|