Dictionarul viselor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Friday, February 8, 2008 12:01 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Am eu un nou film indian,se numeste Dhoom,daca ai unde sa-l cauti incearca-l,e suuuper,cel mai bun film!!!!Daca nu ai unde sa-l cauti da un pm,te ajut eu!Ai incredere in mine!pupici pupici pupici
A,apropo,frumos vis!
Kiki
Scris: Tuesday, July 29, 2008 11:12 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Ce inseamna cand visezi sarcina? Mama a visat azi noapte ca sunt insarcinata. uff
Mela
Scris: Tuesday, July 29, 2008 2:09 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Kiki,uite,am gasit o interpretare pentru tine,eu ma uit mereu pe site-ul de unde am luat asta,cand visez ceva care ma marcheaza

FIICA "daca parintii isi viseaza fiica, li se atrage atentia asupra problemelor copilului lor, caruia nu-i acorda atentie precum si asupra greselilor pe care le face. Daca o femeie isi viseaza fiica - adesea necunoscuta sau inexistenta- inseamna ca, in realitate este ceva in neregula in viata ei personala (vezi, de asemenea "copil", "fiu")."
(versiune 1)

FIICA "vesti bune, griji care te macina - docila - realizarea nazuintelor - insarcinata - ai nevoie de jutor - neascultatoare - nesiguranta in viitor - ranita - probleme grave."
(versiune 2)

FIICA "vesti bune, griji care te macina- docila- realizarea nazuintelor- insarcinata- ai nevoie de jutor- neascultatoare- nesiguranta in viitor- ranita- probleme grave."
(versiune 3)

Kiki
Scris: Tuesday, July 29, 2008 3:20 PM
Nivel

Hmmmmmm...pale pale pale pale
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, July 29, 2008 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Kiki wrote:
Hmmmmmm...pale pale pale pale

Kiki eu as interpreta ca o dorinta arzatoare a mamei tale de a te vedea din nou mama, de a fi din nou bunica. Mai ales ca in ultima vreme mi se pare ca tu cochetezi cu ideea de aspiranta la burtica.angel pupici
Am dreptate?
Mela
Scris: Tuesday, July 29, 2008 4:33 PM
Nivel

ce sa zic eu...poate in viitorul apropiat mama ta va avea nevoie de un ajutor de la tine,Kiki,fie el cat de mic...
sau,poate ca are dreptate si Mariuta,s-a gandit mult la tine,o fi adormit cu imaginea ta in gand si o fi visat asa...
Kiki
Scris: Tuesday, July 29, 2008 5:14 PM
Nivel

Mariuta, posibil sa ai dreptate. Macar de ar fi asa si sa nu fie varianta la care ma gandesc eu. I-a iesit o analiza nasoala rau, pe care a refacut-o si asteapta raspunsul... Eu oricum, refuz sa accept ideea ca i-ar iesi nasoala si de data asta. pale pale pale pale
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, July 29, 2008 7:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Kiki wrote:
Mariuta, posibil sa ai dreptate. Macar de ar fi asa si sa nu fie varianta la care ma gandesc eu. I-a iesit o analiza nasoala rau, pe care a refacut-o si asteapta raspunsul... Eu oricum, refuz sa accept ideea ca i-ar iesi nasoala si de data asta. pale pale pale pale

Hai nu va mai ganditi la rau!angel Pupici sa va ridice moralul pupici pupici
danamaria
Scris: Tuesday, August 5, 2008 7:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
eu am visat pe popa nostru, pe care l-am rugat sa vina sa faca o festanie ca toate trosnesc la mine in casa si mi-a zis ca vine duminica. o fi de rau? stie cineva ce inseamna sa visezi popa?
Mela
Scris: Wednesday, August 6, 2008 8:25 AM
Nivel

poap in vis inseamna necazuri...
eu iti doresc sa nu ai,sa se limpezeasca toate problemele taleangel
danamaria
Scris: Saturday, August 9, 2008 11:49 AM
Nivel

offf, azi noapte am avut iar un vis oribil. am visat un caine macelarit, asa cum sunt aia de pe sosea,calcati de masina. stiti ce inseamna?
Rody
Scris: Monday, December 15, 2008 9:24 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Bai fetelor,asera am avut un vis ciudat.Se facea aca alegeam numele pt noul bebe care nu exista incauff ma contrziceam cu sotul ce nume sa-i punem.cred ca era fetica,ca ne contragiceam ba,Angelina,Izabela,mai multe da nu mai retin.Rezultatul final ne-am oprit la NORRIS...oare ce sa insemne astaoare
Primul lucru " Chuck Norris "!Un mascul.Cred ca in vis era fetita si in realitate va fi baiathohot
danamaria
Scris: Monday, December 15, 2008 10:20 AM
Nivel

ce inseamna cind te visezi imbracata in alb, nu mireasa dar imbracata in alb. si ce inseamna cind visezi ca dansezi. visam ca dansam vals si eram atit de usoara ca parca pluteam. stiti?
TeosOf
Scris: Monday, December 15, 2008 11:33 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
danamaria wrote:
ce inseamna cind te visezi imbracata in alb, nu mireasa dar imbracata in alb. si ce inseamna cind visezi ca dansezi. visam ca dansam vals si eram atit de usoara ca parca pluteam. stiti?

Alb inseamna pace, armonie. Cand visezi ca te deplasezi/mergi cu usurinta inseamna ca nu ai probleme/necazuri sau ai scapat de probleme.pupici
TeosOf
Scris: Monday, December 15, 2008 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Rody wrote:
Bai fetelor,asera am avut un vis ciudat.Se facea aca alegeam numele pt noul bebe care nu exista incauff ma contrziceam cu sotul ce nume sa-i punem.cred ca era fetica,ca ne contragiceam ba,Angelina,Izabela,mai multe da nu mai retin.Rezultatul final ne-am oprit la NORRIS...oare ce sa insemne astaoare
Primul lucru " Chuck Norris "!Un mascul.Cred ca in vis era fetita si in realitate va fi baiathohot

Cred ca iti doresti f mult un al treilea bebeangel si pt ca nu stii care va fi finalul, subconstientul "lucreaza" in vis. Cel mai bine ar fi sa va apucati de treaba. hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.