Dictionarul viselor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mela
Scris: Thursday, November 17, 2011 9:33 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
m-am visat in Romania,cu Mircea,intr-o casa de la tara care avea pe perete o icoana cu Domnul Isus;dintr-o data a inceput sa lumineze in zona capului Lui,se stingea,se aprindea iar si la baza icoanei era o lumanare care s-a aprins singura.
apoi m-am visat la mami,ea imi spunea ca ma cauta un politist,pentru ca are el un feeling ca trebuie sa fie acolo sa ma apere de ceva.si m-a aparat de o persoana,un barbat,nu stiu cine era,care ma urmarea pale
tin minte tot,fiecare detaliu al visului.
m-am trezit si am aprins o candela angel
alexandrabogdan
Scris: Thursday, January 24, 2013 11:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
fetele ....iar un vis ciudat. am visat ca era cutremur, simteam cum se darama pamantul de sub picioarele mele ....iar eu eram disperata ca nu imi voi mai intalni iubitul cu care ma revazusem inainte de cutremur, dupa f mult timpalcool iubitu' nu era sotul meu alcool ce sa insemne asta?
bleaumihaelamariana
Scris: Thursday, January 24, 2013 12:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/28/2009
sa va povestesc ce am visat:

am visat ca eram intr-o biserica si era slujba si cantam in cor.La un moment dat slujba s-a terminat si a aparut un preot care era necajit ca veniera la el 2 tineri ce vroiau sa ii cunune.Ii adusesera in locde verighete un lant fff gros si fff vechi de argint. Preotul era necajit ca nu reusea sa vada nici un fel de insemn bisericesc pe lantul respectiv si spunea ca nu are cum sa ii cunune cu asa ceva. Mi l-a pus mie in mana si eu am vazut pe el 4 insemne: alfa, omega , Sfanta treime reprezentata de Duhul Sfant in chipde porumbel < dzeu Tatal si Fiul mic in brate, siinca unul cu Maica domnului cu Pruncul mic in brate,le-am aratat preotului respectiv si m-am trezit fff zbuciumata, aveti idee ce fel de vis mai e si asta?
zaza_
Scris: Thursday, January 24, 2013 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Preotul nu vedea niciun semn pentru ca legatura bisericii de azi cu Dumnezeu nu prea mai exista... Dar este minunat ca aceasta legatura exista inca prin oameni care vad ca si tine insemne divine. Lantul foarte vechi si gros simbolizeaza aceasta legatura care a devenit o povara in loc de binecuvantare. Pentru ca biserica din ziua de azi te blameaza daca vrei sa cumperi lumanari de la magazin si nu de la biserica, daca vrei sa fii ingropat in cimitirele private si nu in cele ale lor, desi nu mai au locuri, fura de la niste copii orfani ca sa-si cumpere ei mertane... etc, exemplele pot continua, dar sunt prea triste.

Ar trebui sa fii bucuroasa ca ai gasit unde nici chiar un preot nu a vazut acele insemne! Mishto!
bleaumihaelamariana
Scris: Thursday, January 24, 2013 7:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/28/2009
cry
zaza_
Scris: Friday, January 25, 2013 1:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Nu fii trista. Ce aberez eu nu e musai sa fie adevarat... :)
ionela88
Scris: Monday, February 4, 2013 8:44 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/4/2013
buna!!!sunt noua pe aceste forum super interesant!!!am devenit cam obsedata de ceea ce visez...sa va spun un vis pe care l-am avut pe data de 15 spre16dec....mi-am visat viitoarea soacra,ca eu ii dade-am o bluza neagra sa o puna in dulap si ea mi-a spus ca nu o mai baga in dulap ca si asa in 44..nu imi aduc aminte ce semnificau,44zile,sapt sau luni,dar m-am trezit cu impresia ca in acest termen or sa fie morti,dupa numaratoarea mea 44zile s-au implinit lunea trecuta,dar nu va pot spune cu ce frik am ast acea data,sunt recunascatoare ca nu sa intamplat nimik rau,dar tot mie frik.acum azi noapte am visat,ras un vis mai rusinos,ca vroiam sa ma culc cu prietenul meu,si cand am pus mana in zona pubiana imi curgea sange,aveam pe mana un pic de sange...am citit pe net ca daca visez ca-mi curge sange,inseamna moarte aproapiata,mie frikkkkkk,iar nu am liniste deacum.poate am visat ca ast chiar CM,dar tot mie frik.stie cineva ce poate insemna aceste vis?multumesc...am numai vise ciudata,mai bine era inainte ca nu le tineam minte...dar acumcry ma trezesc cu ele deja in gand
Mica Flori
Scris: Sunday, July 28, 2013 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 7/28/2013
Eu am visat un soricel alb... Era in apa intro galeata, dupa ce a fost scos a inviat si eram f bucuroasa dar eu in vis parca nu l vedeam ca pe un soricel, era din ce in ce mai mare si f dragostos,eu am un catel un pechinez imperial iar parca avem impresia ca este el dar nu aveau acela?i aspect,ideea e ca eu îl adoram :)) Hilar pot avea un raspuns ?
Mica Flori
Scris: Sunday, July 28, 2013 12:29 PM
Nivel

Inregistrat: 7/28/2013
ionela88 wrote:
buna!!!sunt noua pe aceste forum super interesant!!!am devenit cam obsedata de ceea ce visez...sa va spun un vis pe care l-am avut pe data de 15 spre16dec....mi-am visat viitoarea soacra,ca eu ii dade-am o bluza neagra sa o puna in dulap si ea mi-a spus ca nu o mai baga in dulap ca si asa in 44..nu imi aduc aminte ce semnificau,44zile,sapt sau luni,dar m-am trezit cu impresia ca in acest termen or sa fie morti,dupa numaratoarea mea 44zile s-au implinit lunea trecuta,dar nu va pot spune cu ce frik am ast acea data,sunt recunascatoare ca nu sa intamplat nimik rau,dar tot mie frik.acum azi noapte am visat,ras un vis mai rusinos,ca vroiam sa ma culc cu prietenul meu,si cand am pus mana in zona pubiana imi curgea sange,aveam pe mana un pic de sange...am citit pe net ca daca visez ca-mi curge sange,inseamna moarte aproapiata,mie frikkkkkk,iar nu am liniste deacum.poate am visat ca ast chiar CM,dar tot mie frik.stie cineva ce poate insemna aceste vis?multumesc...am numai vise ciudata,mai bine era inainte ca nu le tineam minte...dar acumcry ma trezesc cu ele deja in gand
. Eu ?tiu ca sânge este o veste...nicidecum moarte
copiidepoveste
Scris: Monday, June 2, 2014 2:48 PM
Nivel

Inregistrat: 11/13/2013
Eu ma tot gandeam de unde vin aceste interpretari? Adica de unde stim ca sunt adevarate? Eu am citit la randul meu ca depinde de ce tip de vise este ca sa poti spune cu exactitate ce tvrea sa zica acel vis. Am citi detaliat explicatii si difeirte categorii, plus ca am hgasit foarte multe articole cu informatie foarte bine structurata despre interpreytarea veiselor, are un aspect amplus si te lamureste foarte mult despre cauze si efecte ale viseor de diferite tipuri, dreamgeek.ro e. Poate va ajuta sava mai linistiti, pe mine m-a ajutat cand aveam un vis repetitiv in care cadeam intr-un abis in timp ce bunica mea era langa mine...atat imi aduc aminte ...m-a marcat.
diana_s
Scris: Thursday, May 7, 2015 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 5/7/2015
hey!am avut un vis tare ciudat si poate ma ajuta-ti sa inteleg cat de cat visul pt ca pe net nu am gasit o explicatie.Am visat ca:stateam intinsa pe spate,era un barbat si o femeie..m-au obligat sa stau jos..apoi au taiat gatul unui animal si tot sangele se scurgea pe mine..ma fortau sa stau acolo si sa beau sangele ca sa mor iar femeia respective spunea ceva,un fel de incantaii si facea semene cu mainile in sange..in final se presupunea ca murisem..desi apoi ma aruncasem in apa..ciudat nu?:))deci..care sunt parerile vostrae?:)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.