Dictionarul viselor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Friday, October 28, 2011 10:02 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Petronella wrote:
Fetelor eu aseara am visat ca am nascut doi baieti gemeni singura, stie cineva ce inseamna? Va multumesc

Ai grija de sanatatea ta ,un control la un medic si ceva analize nu ti-ar strica!
alimami
Scris: Saturday, October 29, 2011 9:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Eu am avut un vis ciudat.Eram in sufragerie la parintii prietenei mele moarte.Eram cu parintii ei, iar in sufrageria aia erau 3brazi ff frumos impodobiti.Dar nu era Craciun, asa ca i-am intrebat de ce nu-i arunca, pt ca Craciunul trecuse de muuuult. Mama ei a spus ca ii pastreaza pt ca au radacina.Apoi am vazut ca unul din brazii aia era intr-un fel de ghiveci mai mare.De asemenea,covorul din sufragerie era ff murdar,avea pe el tot felul de firmituri. Daca stie careva ce poate insemna..v-as fi recunoscatoare.
shirel
Scris: Saturday, October 29, 2011 10:13 PM
Nivel

alimami wrote:
Eu am avut un vis ciudat.Eram in sufragerie la parintii prietenei mele moarte.Eram cu parintii ei, iar in sufrageria aia erau 3brazi ff frumos impodobiti.Dar nu era Craciun, asa ca i-am intrebat de ce nu-i arunca, pt ca Craciunul trecuse de muuuult. Mama ei a spus ca ii pastreaza pt ca au radacina.Apoi am vazut ca unul din brazii aia era intr-un fel de ghiveci mai mare.De asemenea,covorul din sufragerie era ff murdar,avea pe el tot felul de firmituri. Daca stie careva ce poate insemna..v-as fi recunoscatoare.

Prietena ta a murit cumva in apropiere de Craciun ?Daca da ar fi bine poate sa-i inviti pe parinti ei la tine sau daca nu sa dai ceva de pomana pentru sufletul ei si asta in perioada de Craciun .Unul dintre brazi acestia o semnifica pe prietena ta care inca este prezenta in casa parintilor ei ,incearca sa vorbesti cu ei sa tii legatura poate mai mult decat o faci tu acuma,au nevoie de tine!
Olivia
Scris: Sunday, October 30, 2011 6:46 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/28/2011
shirel wrote:

Ai grija cineva dintre rude te vorbeste de rau ,te supara ,te inteapa nu vei fi multumita de asta dar totul va lua un sfarsit bun care te si favorizeaza!

Shirel iti multumesc frumos!!!pupici

Eu deja de vise urate sunt saturata. Cateodata noaptea deja ma gandesc ca sa nu dorm ca cine stie iar voi visa ceva urat. Asta poate fi si cauza ca sunt mereu tensionata. dimineta cand ma trezesc toata ziua stau cu acel vis urat in minte.

Aaa, si astazi noapte am visat, cum priveam intr-o apa destul de murdara si acolo erau barbati de culoare si erau goi, clar ca nu ii vedeam complet, dar ei erau in apa. Stiu numai ca in apa nu am intrat si brusc am trecut la un alt vis. Deja parca eram pe la universitate si indeplineam o fisa (cei drept ieri spre seara vorbeam cu o colega despre fatul ca suntem anul 3 deja la facultate) unde indicam nr grupei, 33 si anul 3 si in ea scriam ca ma voi stradui sa invat bine... si mai departe nu mai tin minte.

Apoi alt vis, la fel in noaptea asta. Parca ma certam cu sotul si am inceput tare a plange, ca lui nu-i placea cum eram imbracata. Apoi ca ne-am schimbat usa, o usa era trainica de lemn.

Mai pe scurt vise de astea tare aiurea de care cateodata imi e foarte frica!
alimami
Scris: Sunday, October 30, 2011 7:29 AM
Nivel

shirel wrote:

Prietena ta a murit cumva in apropiere de Craciun ?Daca da ar fi bine poate sa-i inviti pe parinti ei la tine sau daca nu sa dai ceva de pomana pentru sufletul ei si asta in perioada de Craciun .Unul dintre brazi acestia o semnifica pe prietena ta care inca este prezenta in casa parintilor ei ,incearca sa vorbesti cu ei sa tii legatura poate mai mult decat o faci tu acuma,au nevoie de tine!

Nu a murit in apropiere de Craciun, a murit in 25septembrie, anul acesta.cry
shirel
Scris: Sunday, October 30, 2011 8:41 AM
Nivel

alimami wrote:

Nu a murit in apropiere de Craciun, a murit in 25septembrie, anul acesta.cry

Sufletul ei este inca in casa parintilor ei si sunt sigura ca si ei simpt asta.Ar fi bine tare sa discuti putin cu ei cred ca le va prinde tare bine!Au nevoie de tine!
alimami
Scris: Monday, October 31, 2011 1:48 PM
Nivel

shirel wrote:

Sufletul ei este inca in casa parintilor ei si sunt sigura ca si ei simpt asta.Ar fi bine tare sa discuti putin cu ei cred ca le va prinde tare bine!Au nevoie de tine!

Ms Shirel.O sa o sun pe mama ei..desi nici nu mai stiu ce le-as putea spune, durerea lor e fara margini,oricum
giulia_mamik
Scris: Monday, October 31, 2011 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Alimami,imi pare rau pt prietena tacry .Ce trist..oameni asa tineri se duc!Cat despre vis...se zice sufletul omului ramane pe pamant 40 de zile.Inclin sa cred ce zice Shirel.E inca in casa parinteasca!
bereea
Scris: Monday, October 31, 2011 3:04 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
eu imi visez mereu mama ori bolnava pe patul de spital (desi n-am vazut-o) ori moarta in sicriu
ioana0023
Scris: Monday, October 31, 2011 7:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
stiam ca daca visez pe cineva murind/mort inseamna ca va avea viata lunga...
alexandrabogdan
Scris: Monday, October 31, 2011 7:43 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
ioana0023 wrote:
stiam ca daca visez pe cineva murind/mort inseamna ca va avea viata lunga...

da, dar mama ei e moarta deja din pacatepale
alexandrabogdan
Scris: Thursday, November 3, 2011 9:16 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
fetelor am avut un vis care m-a lasat daramata.am visat ca era eram gravida, vreo 20 si ceva de saptamani de sarcina, nu prea aveam burtica iar cand am mers la medic .... bebelusul nu mai era.pale pale mi-a amintit de primul meu copilas .... plans plans ce inseamana asta????

iar sotul meu a visat ca a inceput razboiul. asta ce o mai fi?
raly
Scris: Thursday, November 3, 2011 10:24 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
eu azi noapte am visat arici!ras ras asta ce o mai fi??ras
nikmiki
Scris: Saturday, November 5, 2011 4:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Buna!Eu am visat ca un tigan incerca sa-mi fure fatapale Ce inseamna?
shirel
Scris: Sunday, November 6, 2011 8:39 PM
Nivel

nikmiki wrote:
Buna!Eu am visat ca un tigan incerca sa-mi fure fatapale Ce inseamna?

E de bine ras tiganii sunt noroc ,fericire deci totul este bine!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.