Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Madalina ma amuza cu felul ei de-a spune cuvintele.Am deschis acest topic pentru a face shimb de experienta,pareri si as fi curioasa ce spun dragalasii/dragalasele vostrii/voastre
Ea spune: papaite=mananc biscuite apusz,cateodata este aucha=autobuz jiiiitttt=avion
Spune multe cuvinte ,unele nu le pot intelege daca nu-mi indica obiectul discutiei |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Avem si noi o perla noua
scobeti=spaghete |
|
| t-mihaela wrote:Avem si noi o perla noua scobeti=spaghete
:018: bune bune ne plac si noua
alt cuvintel apapte=lapte |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si noi la spaghete =cabete printesa=titesa cu virgula la T mikey mouse=kimi aus si mai sunt dar nu-mi vine acum |
|
| Karina |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| LOg comos=te rog frumos Pecaca=piersica cator=calculator colitza=linguritza,furculitza cofon=microfon pampaloni=pantaloni doana=doamna
Si nu mai stiu...Eve de regula vorbeste clar dar mai are termenii ei la care nu vrea sa renunte.. |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| ce scumpi sunteti
la raul toate sunt fara l si r
calculator=caculatoi te tog frumos=iog mos lasa-ma in pace=asa pace picior=pocioi si mai nou a invatat paie iau mami=imi pare rau mami
cuze=scuze are o gramada de cuvinte pocite da nu-mi mai trec prin cap ,revin cand imi amintesc |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| avem si noi ceva de tradus
"lata popilu",adica "lasa copilu" (i-a spus Mi lui tati cand l-a pupat prea apasat) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| noi in afara de cataror= calculator nu prea avem ce traduce pentru ca vorbeste foarte clar, in propozitii, si cu r |
|
| Sa mai scriem niste cuvinte prin dex
coioti=chiloti am futut=am facut cototorie=cofetarie |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Raul,esti haios
si Mihaita
tulutz=calut boiat=baiat popita=supica tetel=degetel
|
|
| ghiuitz ghiuitz= face porcul ai naf=ai nas pitzu=pisica
pupici scumpi vorbareti |
|
| Madalina,Mihaita |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Vorbaretzilor mici !
Si K poceste cuvinte si e mai mare decat ai vostrii...cu romana ei amestecata cu engleza, trebuie sa-mi fac urechea palnie sa inteleg ce anume vrea sa spuna...o corectez mereu, dar are niste cuvinte pe care le zice tot cum vrea ea.
pijamale-dijamale chilotzei-chilotzoi smotocita-smutulita capra-crapa calculator-galgulator (cu r englezesc, pe care-l foloseste la toate cuvintele care-l contin) mai sunt dar nu-mi mai amintesc acum
|
|
| Madalina: rac=creak ureche=teke calculator=cavaaaa multe nu le inteleg
Karina e scumpa |
|
|