diaree la bebelusi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
beblina2010
Scris: Monday, July 5, 2010 2:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/18/2010
am o fetita de 2.5 luni..are diaree de doua zile face moale,de culoare verde si de doua ori pe zi...
incalzim apa plata la un incalzitor biberon cu care facem laptele praf..nan 1...oare poate fi din cauza asta?
i-am pus putina inghetata pe buze pofteste rau si se uita la mine,cred ca aici am gresit rau de tot...banghead
ce as putea sa-i dau?sa merg la pediatru???
cristinaflorina
Scris: Monday, July 5, 2010 2:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Ce varsta are bebelina ta? Bea ceai de fel? Daca da fa-i ceai de menta
oanamaria
Scris: Monday, July 5, 2010 2:52 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
La 2 luni nu pofteste.
Mergi la pediatru fiind foarte mica trebuie sa-ti prescrie el ceva.
kali
Scris: Monday, July 5, 2010 4:56 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Daca face doar de 2 ori/zi nu e diaree. Totusi e bine de mers la medic daca suspectezi ceva.
... Si sustin si eu ce spune Oana- la 2 luni nu are pofte... nu-i mai da toate prostiile.
shirel
Scris: Monday, July 5, 2010 5:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ce imi aduc eu aminte sic asa trebuie sa fie culoarea de kk la bebelusi la varsta asta .Inghetzata are timp sa manance cat despre pofte crede-ma ca ea nici macar nu stie ce este asta ,ei se uita dar asta nu inseamna ca si vrea sa manance orcum de la asa putin nu putea sa faca diaree,plus ca diareea este cand continua toata ziua sau mai mult de 2 ori pe zi.Asteptam vesti bune!
alexandrabogdan
Scris: Monday, July 5, 2010 9:35 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
si eu zic ca nu e diaree dc face doar de 2 ori pe zi. si oricum la bebei kk e mai moale. eu zic e e vb de diaree acolo peste 3-4 scaune /zi cu miros si culoare dubioasa. cat despre inghetata.....mare prostie.
zaza_
Scris: Monday, July 5, 2010 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Poate ii dai fier. De la fier se coloreaza kk in verde.Sau poate nu mananca suficient.Dar la 2 lunite, de doua ori pe zi, mie mi se pare putin, Matei facea kk aproape dupa fiecare masa si halea la interval de 3 ore.Dar du-te si pana la pediatru ca sa fii linistita. Si nu-i mai da sa manance nimic in afara de lapte sau apa.
kali
Scris: Tuesday, July 6, 2010 9:32 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
zaza_ wrote:
Dar la 2 lunite, de doua ori pe zi, mie mi se pare putin...

In general copiii alaptati la san au scaune mai dese. Cei ce primesc formula pot avea si 1/zi, deci nu e putin... oricum, nu poti generaliza.

beblina2010
Scris: Tuesday, July 6, 2010 10:01 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2010
va multumesc...am sunat pediatrul,i-am dat smecta putin putin in ceai...este bine acum nu mai sunt probleme,nici burtica nu o mai doare....

offff...m-am linistit,nu-i mai dau in viata mea nimic pana nu va creste mai mare...
TatyKS
Scris: Tuesday, July 6, 2010 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Eu zic ca e normal sa aiba 2 scaune pe zi , doar sa nu fie mai multe si foarte urat mirositoare.
sebita
Scris: Friday, January 6, 2012 8:43 AM
Nivel

Inregistrat: 9/30/2011
Va rog ajutati-ma si pe mine.Bebe meu de aproape 9 luni are diaree si chiar a vomat de doua ori azi noapte.Ce as putea sa-i dau sa nu ajung cu el in spital?Nu i-am mai dat lapte si nimic inafara de apa,acum i-am facut mucilagiul de orz,ma gandesc sa trec sila morcovi fierti.Pentru hidratare ce as putea sa-i dau?plans plans plans
oanamaria
Scris: Friday, January 6, 2012 9:46 AM
Nivel

Eu la bebe pt.diaree la recomandarea medicului ii dadeam Debridat cate 2,5ml si i-am luat de la farmacie de la milupa NH25 parca asa se numeste -e un praf din care se face un piureut dulceag de morcovi ii pui apa -vezi ca scrie pe cutie ,mie nu-mi lipsea din casa Debridatul si Milupa asta -in 2 zile e foarte bine burtica .
Dar ai zis ca a vomitat -asta inseamana cu nu are numai diaree.Suna-ti medicul de fam.si intreaba-l ce sa faci .Asta-i cel mai bine.
Eu nu i-am dat niciodata nimic de rehidratare ca nu a fost cazul-a baut multa apa .
sebita
Scris: Friday, January 6, 2012 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 9/30/2011
Mersi de raspuns,am vb cu medicul si dupa amiaz mergem la un comtrol.Acum este multmai bine,nu a mai vomat si este mai vesel cu chef de joaca.Ma tot gandesc cum am reusit sa-l aduc in starea asta,dar nu-mi dau seamaplans plans
aurishta
Scris: Friday, January 6, 2012 11:14 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Sebita, mai merge bine cu smecta,un pliculet intr-o cescuta de ceai sau apa sii ii dai cate o lingurita din timp in timp, nu tot o data. Poti sa iei de la farmacie saruri de rehidratare, Prolyte foloseam eu.Nu sunt prea bune lagust, dar daca reusesti sa-i dai, nici nu va mai varsa.
oanamaria
Scris: Friday, January 6, 2012 12:22 PM
Nivel

Sanatate si sa ne tii la curent !computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.