|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/30/2011 Mesaje: 74
| Am fost si la medic,facem analize sa vedem din ce cauza avemm aceste probleme.Azis ca daca nu face febra si nu mai vomita este bine,daca situatia se agraveaza trebuie internat.De aseara nu a mai mancat nimic pana acum,vad ca nu mai vomita si a mancat vreo 6-7 lingurite. Trebuie sa ne hidratam si mancam la regim,fara lapte. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Da normal ca fara lapte .Ti-am zis de piureutul ala e tare bun la gust si-l strange imediat la burtica si-i tine si de foame.Daca nu vrei sa-l iei da-i ce ti-a zis medicul ,bananuta strange ,mar copt etc. Pe mine ma scutea de mari batai de cap praful ala de care ti-am ziz de aia iti tot zic de el.E greu sa-l faci sa bea mucilagiul ala fara gust sau sa pape orez fiert . |
| Nu ca nu vreau sa-l cumpar dar aici unde stam noi nu am gasit la farmacie,merge sotul in centru sa caute. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| sebita,multa sanatate copilasului |
| munltumesc,ingerash.Am fost si la urgente cu el ca dintr-o data sa albit tot,m-am speriat foarte tare.Acelas tratamen care il l-am dat si pana acum,sper sa ne revenim |
Inregistrat: 1/11/2012 Mesaje: 54
| si al meu la 1 an si 8 luni are diaree mia zis cineva sa ii dau banana gris sau orez cu lapte sai ceai de menta |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Laptele nu este permis in regimul pentru diaree, eu nu-ti recomand sa-i dai gris sau orez cu lapte. Depinde mult si de ceea ce intelegi prin "diaree". Daca are 2-3 scaune mai moi, nu-i bai, dar daca are multe scaune apoase, in nici un caz nu merge laptele , nici chiar in preparate. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| si edy are diaree de vreo saptamana si febra a avut pana azi, chiar pana la 39,8. a zis dr sa ii dau fermenti lactici, antibiotic neoduplamox, si intre timp am facut o coprocultura la care asteptam rezultatul. si despre regim mi-a zis sa ii dau cartof , morcovi fierti , carne de pui sau peste fierte, banana si mar , orez si lapte de la humana special pt diaree se numeste disanal, e pt bebelusi , copii si adulti, mi-a zis sa ii dau chiar si toate mesele numai din laptele asta. azi i-am dat un pic de branza asta dupa ce am citit undeva ca e buna si branza la diaree ,si a facut din nou, cand am vb cu dr mi-a spus sa nu ii mai dau cateva zile pana nu ii trece.
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multa sanatate printisorului incearca si zeama de orez. |
|
| Daca vrei poti incerca cu enterol. |
|
Inregistrat: 1/11/2012 Mesaje: 54
| nu scaune apoasse diareeie moale |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| ingerash am incercat intr-o seara sa ii dau zeama de orez seara in loc de lapte , pana nu am stiut inca ca se gaseste lapte special, si cand a vazut ca nu e lapte a inceput sa planga ca nu s-a mai calmat pana nu a primit lapte. cel de la humana il accepta. azi nu a mai facut deloc caca. i-a trecut fara tablete speciale de diaree ,doar cu fermenti lactici, regim si antibiotic, deci era de la o bacterie ceva, sunt curioasa cand vin analizele, ce i-a iesit. |
|
|