Profil: diancik80
Despre
Utilizator: diancik80
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, June 14, 2016
Ultima vizita: Monday, November 7, 2016 11:20 AM
Numarul de postari: 9
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Thursday, June 16, 2016 8:29 PM
olesea123 wrote:
andriana noi am obtinit 9 embrioni si 8 iau pastrat pe toti, dar aici nici unul, si mi-a zis ca nustie cauza, dupa transfer nu a venit sa ma vada deloc d.Diana , dar aici medicul a fost de vreo 6 ori timp de 2 ore, si cel mai importat mi-a spus cauza, eu nu vreau sa scriu sa discurajez multe fete care sunt in protocol.Am intilnit si fete care au ginicolog la medpark dar fiv au facut in alta parte .pentru mine clinica acesta ma-i are de invatat inca....si da pentru toti e greu mai ales financiar, eu acum platesc dar stiu pentru ce , eu la medpark am folosit gonal si stiu care e pretul lui, deci eu dupa calcule am aruncat o gramada bani in vint , dara sta e alta poveste .Nu pot sa spun de rau la medpark da ,e super ok , ai dat banul si ai uitat de toate , nu astepti in rind, atitudine buna, dar nu aceasta noi ne dorim.... succese la toti

Da Olesea ai dreptate la Medpark ai dat banul si nu ai grija de nimic, toate ti se dau, dar cum spui tu nu aceasta ne -o dorim, cu toate ne dorim un test pozitiv si o sarcina care sa decurga usor si sa ajungem sa ne tinem copilasul in brate.
Trebuie sa credem si sunt sigura ca intr-o buna zi bunul Dumnezeu ne va pregati si noua o surpriza, celora care isi doresc sa devina parinti, numai ca avem nevoie de multa, foarte multa rabdare...
Succese tuturor si sa ne aiba Dumnezeu pe toti in paza sa!
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Thursday, June 16, 2016 8:19 PM
Oly28 wrote:
Buna Ziua.Vreau sa imi expun si eu parerea referitor la discutiile aprinse.Inteleg foarte bine fetele care sunt dupa esec am trecut si eu si cu parere de rau am simtit aceasta durere, indignare, si la momentul de fata gasesti pe toti vinovati si te intrebi de ce oare si incepi a cauta unde a fost greseala.Cu ajutorul lui Dumnezeu al sotului si al doamnei Diana am mai incercat si acum sunt insarcinata cu gemeni si suntem foarte fericiti.Si am ajuns la concluzia ca doamna Diana face tot posibilul deja depinde de embrioni daca le place in uterul mamei si voia lui Dumnezeu.Dupa esec cautam si noi sa incercam in alta parte sa schimbam clinica medicul dar am inteles ca nu conteaza medicul(medicul face tot ce le este in puteri),si va doresc si voua fetelor care inca nu aveti test pozitiv nu invinuiti medicul sau clinica Dumnezeu are surprize pentru fiecare.
Putere si rabdare si dorinta mare pe care o aveti si ve-ti reusi.

Da recunosc poate in mesajul meu am fost prea dura, am atacat medicul, clinica, dar inca sunt efectele esecului, sunt inca in depresie, nu pot sa imi revin psihologic si cind am inceput a scri mi-am mai amintit odata de esec si e adevarat cum spui tu atunci cind nu se primeste cautam vinovatii, eu am vrut pur si simplu sa scriu prin ce am trecut, ca cititoarele forum-lui citind experientele diferitor fete sa poata sa-si faca o concluzie.
Iti doresc sarcina usoara mai departe si nastere usoara, sava aiba Bunul Dumnezeu in paza si sa fiti toti sanatosi!
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Thursday, June 16, 2016 8:04 PM
andriana wrote:


Fetelor, salutari la toate!Eu am avut o luna grea,am avut pneumonie si am stat si la spital,ma temeam tare sa nu pateasca ceva copilasul, dar acuma e bine, am inca slabiciuni,dar au spus ca cu vitamin si hrana buna va trece.Am citit discutia si vreau sa spun o parere, eu cred ca toti trebue sa scrie, ca nu este posibil sa fie la toti numai testuri pozitive.Eu am avut multe esecuri, la kiev si la medpark,2 stimulari la medpark si transfer de embrioni congelati 3, eu stiu cit de greu este.Eu o cred pe diancik ca e o pacienta adevarata,dar vad ca ura ne mai orbeste.Am dat tone de analize la kiev si a fost negativ,si am facut si histeroscopie ca fac la toti acolo.Dar Dna Diana ma prevenit ca nu face analize care numai scurg de bani dar nu ajuta la nimica.Dupa primul esec,cind am vrut sa incep alta stimulare la menstruatie a vazut un polip si nu am inceput,a spus ca des se formeaza dupa stimulare, dar tot des trec singuri in 2-3 luni, peste 2 luni nu mai era,a spus dupa alt esec ca tot nu trebue nimica,si a spus ca nu trebue sa tai trompele,pot sa raman fara rezerva ovariana.Am mers inainte, stiu ca mult depinde de embrionii nostri, numai ca noi vrem ca cauza sa fie orice , dar nu embrionii si unii aleg sa puna toata povara urii pe medic.Asa ca nu stiu daca a trebuit chiar asa de repede de operat,dar cred ca un concurent va vorbi de rau si trebue sa te gindesti si la asta.Tea sunat cind a aflat rezultatul, uneori le mai repeta sau intirzie laboratorul, dar tea sunat, nu cred ca altii macar te vor suna, eu stiu si despre ei, ca nu degeaba am ales medpark de 2ori.E ocupata, chiar nu e drept?Nu cred ca nu a vrut sati dee rezultatele din istorie, chiar te rog sai suni sau scriei pe mail si sa scrii daca ti lea dat ori nu, chiar am sa astept sa vad, dar de la repromed precis ca nu obtii nimica din istorie.Iti doresc sa fie totul cu succes,dar daca nu, oare ce iti vor mai spune?.olesea spune ca au congelat toti embrionii,eu nu cred ca e un fapt bun,nu se poate sa fie toti buni,dar asta a vrut sa auda, si asta au spus dar ii doresc si ei succes.Cred ca veti intelege multe, dar mai pe urma.Cred ca cine vrea sa dea bani pe analize si operatii fara rost trebue sa faca asa,cine alege altfel, tot sa faca asa, la urma urmii fiecare medic are metodele lui face cum stie si numai succes la toate.Sper ca nu am suparat pe nimenea,aici ne ajutam, dar tot nui corect sa ponegrim asa de usor un om.

Nu stiu poate intradevar m-am grabit cu operatia, dar vroiam cit mai repede sa inlatur cauzele care impiedeica la aparitia unei sarcini, fiindca timpul zboara foarte repede si uneori imi pierd sperantele ca voi fi mama. Eu inca o data spun ca o respect pe dmn. Diana ca persoana, este deosebita, calma, binevoitoare, nu o consider intr-u totul pe ea vinovata de esecul meu, stiu ca mult depinde si de organismul nostru. Am citit si eu ca dupa stimulare pot aparea chisturi pe ovare si polipi, dar nu stiu nu putea in trei zile sa apara, simbata am fost la dmn-ei si miercuri am facut ecografie in alta parte si era deacum polipul. Analzele a spus ca mi le da, dar nu mi le-a dat, saptamina viitoare vreau sa merg sa le iau, eu cred ca mi le va d-a, nu stiu de ce Jana nu raspundea la telefon, probabil era ocupata, dar daca ma voi duce la ei la sigur imi vor da analizele, am sa scriu. La repromed nu vreau sa fac FIV, m-am dus la cotrol la dmn. Racila si ea nu mai lucreaza la Centrul Mamei si Copilului si de aceeea am ajuns la Repromed, dar nu vreau sa fac FIV ca chiar nu mai avem bani, cind o sa-i stringem o sa vad unde ma decid sa fac al doilea FIV, daca pina atunci Bunul Dumnezeu nu imi va trimite un ingeras.
Tie iti doresc nastere usoara si toate celebune, sa va aiba Domnul in paza.
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Wednesday, June 15, 2016 9:10 PM
mimi36 wrote:
[quote=vicky88]quoteAsi vrea sa ma alatur si eu de cuvintele tale Viki la fel si eu am avut doua fivuri nereusite la repromed..Ca mai apoi prin cu ajutorul d-nei Diana si a bunului Dumnezeu sa reusim din prima . Mai avem putin si ne vom tine fetita in brate. La repromed in afara de banii care ii achti in casa trebuie sa mai pui si buznare. Nu vreu sa zic de rau de medicii de la repromed,dar au ceva de invatat de la cei de la medpark.

Sigur ca dupa doua nereusite deacum cei de la Medpark au fost mai precauti, eu nu spun ca la Repromed e mai bine, dar ma doare faptul cum dmn. Diana nu mi-a vazut polipul? Sa-l fi depistat si sa-l fi inlaturat inainte de transfer poate si eu avem o reusita, atitudinea dmn-ei ca persoana m-a incintat, este un om deosebit, dar m-a deranjat faptul ca prea putine investigatii a facut si a scapat din vedere careva lucrui care au si dus la esec.
Iti doresc nastere usoara si sincer ma bucur pentru succesul tau, sa fiti sanatoase ambele si tu si fetita ta care curind o vei tine in brate.
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Wednesday, June 15, 2016 9:03 PM
rodixon wrote:

Eu cred ca tu esti unul din oamenii din REPROMED care au vazut ca rezultatele de la Medpark sunt foarte bune iar lor le-a trecut vremea.
Am facut 1 FIV la Repromed si am mai spus in alte postari parerea despre ei.
Analize am facut multe la indicatia lor - la un pret de vreo 10.000 lei moldovenesti care nu mi-au folosit la nimic.
Te rog, nu mai denigra anumiti oameni- invata mai intai sa scrii corect si gandeste-te ca nici la Repromed nu o sa te sune nimeni sa-ti de-a rezultatul atunci cand vrei tu...
Dl Mosin uita pacientele la ecograf sau in birou la dansul ( asa de ocupat este)...
De ce nu te intrebi - tu, dupa transfer ai procedat conform instructiunilor?
Nu mai arunca cu noroi - te vede cel de sus si ne face mai devreme sau mai tarziu sa platim pentru toate vorbele si faptele urate pe care la spunem si le facem!
Mult succes!

Dumnezeu e sus si vede daca nu avea sa trec prin toate aceastea nu avea sa scriu,si nu sunt nici un om de la Repromed, nici nu sunt pacienta Dl Mosin, cind imi spune ca rezultatele vor fi dupa 2 ore si nici peste 6 ore nu ma anunta, atunci cred ca nu e chiar cind vreau eu. Ma bucur pentru succesul tau, nu neg faptul ca la Repromed nu sunt esecuri, dar ma doare faptul ca aveam polip, care incurca la sarcina si dmn. Diana nu l-a vazut. Nu am scris sa fac publicitate pentru o clinica si sa denigrez pe cineva, am scris prin ce am trecut eu, vreai crede, vreai nu, pot sa imi expun si eu parerea, nu e interzis aici.
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Wednesday, June 15, 2016 8:53 PM
olesea123 wrote:
diancik80 , eu sunt deacord cu tine, am trecut peste un esec si eu la medpark si tot mia-au spus sa vin data viitoare , dar din 10 embrioni nu am ramas nici cu unul si mare analize nu am dat si nici cauza dece nu sau pastrat nu am aflat.Acum sunt si eu o pacienta a clinicii care tu ai fos , da, multa, foarte multa lume, si rinduri multe....dar eu la al 2 fiv am obtinut 8 embrioni ( si medicul mi-a spus si cauza , asta pentru mine cel mai mult a contat ) si medicul absolut pe toti mi ia pastrat, din prima nu am reusit am avut o valoare mica, si deja ma mai asteapta 5 embrioni sa ii iau acasa , dar medicul de data acesta merge pe alta schema, si in genere eu stiu pentru ce dau banii, am cumparat medicamente din afara tarii si procedura nu este asa scumpa , acolo poti gasi si multi romini, care te pot ajuta in privinta medicamentelor. poti gasi un alt forum unde tot se discuta despre medpark, repromed, teramed, Tie iti doresc mult succes!

Multumesc mult olesea123, da cind am fost la clinica am vazut citeva familii de romani, multumesc pentru sugestie, ca am auzit ca in Romania sunt mai ieftine medicamentele. Acum trebuie sa ma recuperez dupa interventie, am 6 zile de cind mi-a fost inlaturat polipul si mi-a facut si laporoscopie, trebuie sa treaca ceva timp, sper ca va fi totul bine. Iti doresc mult succes tie si in cel mai sucrt timp sa creasca in burtica beby.
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Wednesday, June 15, 2016 8:45 PM
vicky88 Eu nu am inventat nimic, am scris prin ce am trecut eu, si nu am scris-o pentru ai face reclama Repromedului, eu am scris ca sunt si la Medpark succese, dar eu nu l-am avut, dmn. Diana trebuia sa îmi faca mai multe analize înainte de transfer, heteroscopia nu mi-a facut-o, cu toate ca polipul se vedea si la ecografie, am fost la control dupaesec si la fel nu a vazut nimic, nu putea in trei zile sa creasca polipul, eu acum am 6 zile de la interventie dupa inlaturarea polipului. Nu spun ca Repromedul e cel mai bun, cel putin eu am vazut o alta atitudine.

Ma bucur pentru succesul tau sa-ti fie fetita sanatoasa si sa va bucurati de ea, dar din pacate eu nu pot sa spun ca pe mine m-a ajutat dmn. Diana. Da, ca persoana este minunata, e sufletista, dar am ramas dezamagita de ea din alt punct de vedere. Clar ca esecuri sunt peste tot si la Medpark, si la Repromed, si oriunde in alta clinica in care se face FIV, nimeni nu ne asigura ca se primeste FIV 100%, dar cel putin polipul putea sa fie depistat
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Tuesday, June 14, 2016 5:17 PM
Buna fetelor, vreau sa îmi împartasesc si eu experienta mea. Ne dorim copii de 7 ani, dar nu este sa fie. Am urmat careva investigatii în acest timp, însa cauza concreta asa si nu ne-au depistat-o nimeni. Sunt careva probleme, însa mereu ni se spunea ca cu asa rezultate trebuie sa se primeasca, dar...nu se primeste. Am hotarît sa recurgem si noi la FIV ca deacum vem 35 ani si timpul trece, citind multe forum-uri am ales Spitalul Medpark, dar acum regret, însa nu pot întoarce nimic înapoi. Sunt si reusite la acest spital, dar nu sunt sigura ca din prima încercare.
Sa o iau pe rînd, în 2014 am fost la seminar unde s-a vorbit despre FIV am avut si o reducere de 10%, de atunci am început sa strîngem banutii necesari si în 2016 am mai fost iara?sla seminar, dar deja ne hotarîse-m la FIV. Am fost la prima consultatie, am facut testul la rezerva ovariana a iesit bine, dmn. Diana a spus ca totul este aproape perfect, analizle care le-a facut la hormoni iesise bine, la ecografie uteru arata bine, endometru si ovarele la fel si am început pe 21 aprilie stimularea. Totul a decurs bine s-au primit 10 foliculi dintre care 6 erau cu ovocite si din 6, 4 s-au fertilizat din 4 s-au primit 3 embrioni, 2 de o calitate foarte buna si unul mai slabut. Pe data de 5 mai mi-a facut transferul la toti trei embrioni, în data de 18 mai trebuia sa aflu rezultatul, am facut testul de sînge si a iesit o unitate. Nu mai spun cît a trecut pîna m-a anuntat rezultatul, dimineata la ora 9 am dat sînge si eu am telefonat pe la ora 15, mi-a spus ca a fost foarte ocupata si nu a ajuns la calculator sa vada daca este rezultatul si ma suna imediat. A trecut o ora jumatate pîna m-a telefonat si mi-a spus ca a iesit o unitate, asta înseamna ca nu este nci pozitiv, nici negativ si peste o zi sa mai repet testul, dar sa nu îmi fac mari sperante ca copilasi se nasc atunci cînd la primul test arata 20-30 de unitati. De sigur ca am început sa plîng, dar totusi mai aveam o speranta, am repetat testul pe data de 21 iarasi a trebuit sa telefonezi de vrio 4 ori pe asistenta Jana la care era telefonul deconectat, pe dmn. Diana care nu raspundea ca într-un tîrziu pe la ora 16 sa ma telefoneze si sa îmi spuna rezultatul. Iar a iesit o unitate si mi-a spus ca nu este sarcia sa îmi scot de pe burta Climara si sa astept menstruatia, dupa care sa vin sa discutam. Nu vreau sa spun prin ce momente am trecut, cei care au avut un esec ma înteleg destul de bine.
Menstruatia venise chiar a doua zi, a fost ca deobicei, nu cu dureri, doar ca cu niste cheaguri de sînge. Dupa am fost la dmn-ei mi-a facut ecografia mi-a spus ca ovarele si-au revenit, sunt foliculi noi deja,uteru e perfect, endometru la fel, nu îsi explica nici ea de ce nu s-a prins sarcina. Alte investigatii nu ne mai recomanda sa facem, sa ne linistim si sa mai încercăm odata, asta e tot ce mi-a spus. Am cerut sa mi se de-a rezultatele la analizele care le-am efectuat si nu mi le-a dat a spus sa o telefonez pe Jana si ea mi le va xeroxa si sa ma apropii alta data si mi le va da. Peste 2 zile am telefonat-o pe Jana ea nu mi-a mai raspuns si asa si nu am mai luat analizele. Sa mai încercam o dat usor de spus pentru ei, dar sigur ca pentru noi 60000 de mii nu îi strîngi asa usor.
Eu oricum nu puteam întelege de ce nu s-a primit, tebuie sa existe ceva o cauza si am hotarît sa caut alt medic. Cineva mi-a recomandat-o pe dmn. Racila Victoria de la Repromed, ea a lucrat cîndva la Centrul de Planificare a Familiei si iata ca peste 3 zile dupa ce fusese-m la Medpark la Diana Al Faraj. M-am dus la dmn. Racila,din start i-am spus ca bani pentru un alt FIV nu am, dar totusi vreau sa vad care este cauza esecului, ea m-a intrebat de rezultatele mai multor hormoni pe care nici nu mi i-a facut la Medpark, atunci mi-am dat seama atitudinea celor de la Medpark vizavi de FIV, pentru ei contează cit mai multi sa vina, dar rezultatele nu prea. Dmn. Racila m-a verificat pe fotoliu, ceea ce D. AL Fraj nu facu-se, mi-a verificat sîni, a observat ca se scurge un lichid si mi-a spus cae posibil ovocitele sa nu fie de calitate ca este un semn de ceva disfunctie hormonala, mi-a indicat sa fac ecografie si surpriza mi s-a depistat un polip, dmn-ei mi-a zis cum ai vrut cu polip sa se prinda sarcina. Oare dmn. Diana asa profesionista nu l-a vazut? Acum sunt dupa interventie mi-a înlaturat polipul si vreau cu extrasul din spital sa ma duc la Diana Al Faraj sa vad ce îmi v-a spune ea acum, cătotul e in regula si cum de nu a văzut polipul, si sî-i arăt si fotografia de la ecografia facuta la Repromed unde se vede polipul. si sa o întreb asa de complicat îi era sa fac înainte de transfer o heteroscopie sa fie sigura ca totul e în regula cu uterul meu, ect. Acum facînd o comparatie cu atitudinea celor de la Repromed cîte investigatii mi-a recomandat sa le fac si nu neaparat la ei, daca medicul de familie poate sa îmi de-a îndreptari pe polită atunci le pot face si gratuit, polipul la fel nu la Repromed mi l-a înlaturat, dar la Spitalul nr 1 pe polita, adca cei de la Repromed nu se gîndesc în primul rînd la bani, dar la rezultate, fata de cei de la Medpark care vad cuplurile infertile ca pe niste saci cu bani si s-a primi nu s-a primi îi vom convinge cumva sa mai încerce si sa mai vina înca 60000 de mii an spital.
Asta a fost experienta mea de la MEDPARK, asa ca nu va recomand nimanui, totusi au o experienta prea mica în ginecologie, medicii de la Repromed toti au lucrat la Centru Mamei si Copilului, au o experienta de 30-40 ani în domeniu, iar în domeniu FIV peste 15 ani, iar altii ca Mosin si mai multi ani. Da e comod la Medpark ca ai achitat si tot intra în pachet, examinari, medicamente, transfer, dar nu este aceasta cel mai important, conteaza rezultatul final, ceea ce nu l-am avut cel dorit.
Bafta tuturor care doresc sa devina parinti si sa va ajute Bunul Dumnezeu sa vi sa se împlineasca cît mai curînd visul. Sa va aiba Domnul în paza!