Profil: dianastyle
Despre
Utilizator: dianastyle
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, November 9, 2010
Ultima vizita: Saturday, March 10, 2012 6:17 PM
Numarul de postari: 14
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Bolero tricotat
Postat: Wednesday, September 28, 2011 1:41 PM
Foarte frumos a iesit ,Andrushka, felicitari ca ai avut curajul sa te incumeti sa il faci pentru ca mie mi-a fost groaza sa ma apuc de el dar acum ca l-ai facut tu mi-ai dat un impuls si am sa incerc doar ca vreau sa-l fac mai lung. Sper sa imi si iasa ceva. Mult spor in continuare si cit mai multe lucruri frumoase.
Postat: Wednesday, August 24, 2011 12:08 PM
Multumesc mult duchess, scuze dar nu am mai avut timp de calculator in ultimul timp si nu am reusit sa vad raspunsul de la tine, sper sa pot deslusii modelul si sa il incerc intr-o zii.Multumesc inca odata.
Subiect: Revontuli Shawl
Postat: Saturday, May 28, 2011 12:56 PM
Sunt superbe toate salurile realizate de voi,felicitari si sa le purtati cu placere.Parca m-as apuca si eu de unu dar trebuie sa fac o rochie din modele de macrame si poate dupa aceea.Inca odata felicitari!!!coeur
Postat: Monday, May 23, 2011 12:30 PM
Wuuaaawww,primul,cel alb este minunat dar este un adevarat mister acel model,oare stie cineva cum se face,sau are cineva vreo schema?computerlove
Subiect: Rochii tricotate
Postat: Monday, May 23, 2011 12:16 PM
Foarte frumoase rochiile Andrushka,multumim. Am inceput si eu o rochie eleganta cu niste flori pe ea sper sa o termin pina in iulie, pe parcurs o sa atasez niste poze.Andrele
Subiect: Fuste tricotate
Postat: Wednesday, March 16, 2011 11:06 AM
Foarte frumoasa rochita,felicitari Irinuta. newclap Poti sa ne spui cum e facut modelul de jos,este tricotat sau crosetat?
Subiect: De ce tricotati si nu cumparati lucruri tricotate?
Postat: Friday, March 4, 2011 11:59 AM
Da, si eu iubesc tricotajul,si sa tricotez,o fac de 22 de ani si de la 18 ani am inceput sa lucrez ca tricotoare (manual bineinteles)la cooperativa Arta mestesugarilor care exista pe vremea aceea si tricotam la comanda orice dorea clienta. Era extraordinar sa faci un porodus cu miinile tale si sa vezi cit e de multumita persoana care a comandat acel produs si nu stia exact ce va iesi.Am lucrat vreo 3 ani acolo si cind s-a inchis,pentru ca s-au inchis toate aceste cooperative,am suferit foarte mult ,pentru ca pot sa spun ca era parte din viata mea.O perioada de citiva ani nici nu se mai purtau tricotajele manuale dar acum au revenit in moda din nou si sunt foarte fericita.Oricum eu nu m-am oprit niciodata din tricotat,ii faceam fetitei mele o gramada de lucruri.Tricotez tot timpul cind am putin timp liber,de multe ori si cind stau linga oala cu mincare mai fac doua,trei rinduri,deci sunt obsedata de tricotat.Sper ca nu v-am plictisit cu discursul meu dar chiar nu am spus niciodata nimanui si simteam nevoia sa o fac, mai ales ca va urmaresc de ceva timp si va simt foarte apropiate ca pe niste prietene.pupici pupici pupici
Subiect: Concurs " Maini Indemanatice" Nr 19
Postat: Friday, March 4, 2011 11:30 AM
Superbe lucrarile voastre, felicitari !!!Sunteti foarte pricepute.As fi vrut sa particip si eu la concurs dar am mai multe lucrari incepute si nu mai pot sa incep altceva. Cind voi termina am sa postez si eu niste lucrari ,sper sa va placa.Pina atunci mult succes la toata lumea si spor la munca.hearts
Subiect: set de baie impletit
Postat: Friday, March 4, 2011 11:23 AM
Waaauu suuper arataacool
Subiect: Modele pentru tricotat
Postat: Friday, November 19, 2010 12:26 AM
Imi cer scuze pentru postarile esuate dar sunt cam incepatoare in calculatoare. Am vrut so postez o pagina cu un model dar nu reusesc nicicum .Este vorba de un model din revista burda de la pagina 34 ultimul de jos,daca ma poate ajuta cineva as fi cea mai fericita ca il caut de mult timp. Va multumesc si va pup.sorry