Profil: diana.serena
Despre
Utilizator: diana.serena
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, May 8, 2019
Ultima vizita: Friday, January 17, 2020 4:35 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 50
Postat: Thursday, May 9, 2019 4:49 PM
alina89 wrote:
Am fost si noi la eco, asa frumos l-am vazut la aparatul asta. Se vede ca e performant. Se tot misca era ba intr-o parte, ba in alta. E totul fff bine cu el, mai mare cu 5 zile a reiesit (fata de 3 pana acum) doar placenta e ingrijoratoare momentan si sincer m-au cam speriat riscurile, dar incerc sa fiu pozitiva. Este f aproape placenta de vezica si de operatie, la urmatoarea eco sa vin cu vezica plina sa vedem cum sunt pozitionate una de alta. Daca nu se mai ridica trebuie sa fac si un rmn sa vedem aderenta si ce grad are. Efort deloc, sa vad cum fac cu piticul pt ca cateodata ajung rupta de oboseala in parc la cat alerg dupa el prin casa sa il pregatesc de iesit. Ma rog sa ajung la 37s cu bine si fara complicatii pale

De la 21 de saptamani placenta incepe sa se ridice usor, usor, nu o sa ramana acolo jos...daca nu e placenta previa nu e asa grav :*

24 ani
Aspenter 75 mg
Postat: Thursday, May 9, 2019 1:24 PM
Georgy06 wrote:
Neata fetelor! Voi ati consumat ceai de menta in sarcina? Ma gandeam ca ar face bine problemei digestive pe care o am, ca sa evit orice medicament, dar evident ca si banalul ceai de menta poate avea si efecte adverse.. ce ma sfatuiti? O cana poate face rau?

Buna. Nu e indicat sa consumi menta, sau produse ce contin menta mai ales in primul trimestru de sarcina.Parerile sunt impartite, dar cred ca ar fi mai bine sa nu te risti...Incearca cu ceai de tei, musetel...

24 ani
Aspenter 75 mg
Postat: Wednesday, May 8, 2019 5:34 PM
Buna mamici.
Care dintre voi ati patit sa va iasa prost analizele in trim III ? Hemoleucograma: Leucocite, limfocite, monocite... usor modificate ? Am si o usoara anemie dar mi s-a spuss ca se va intampla asta si am primit pastilute cu fier... insa ma sperie celelalte, cu globulele rosii/albe. Nu am infectie urinara...Boredom

24 ani
Aspenter 75 mg
Subiect: Analize trimestrul III
Postat: Wednesday, May 8, 2019 5:33 PM

24 ani
Aspenter 75 mg