Profil: DianaP
Despre
Utilizator: DianaP
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Friday, February 5, 2010
Ultima vizita: Monday, October 28, 2013 8:08 AM
Numarul de postari: 120
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Caciulite crosetate pentru toamna-iarna 2
Postat: Sunday, January 30, 2011 10:10 AM
petronela foarte frumoase ambele caciulite. Ai imaginatie si mana de lucrunewclap
Subiect: Caciulite crosetate pentru toamna-iarna 2
Postat: Sunday, January 23, 2011 9:31 PM
ionnella

Quote:
Va rog sa ma ajutati! Cine imi poate explica si mie cum se fac bobitele de la aceasta caciulita?
http://shop.yellbaby.com/images/DL2181.jpg

Nu vad prea bine acum dupa doar cateva ore de somn dar cred ca este acest model
http://www.aprendendocroche.com/receitas-de-croche/video-aula.asp?func=display&resid=717&tree=17
Subiect: Are cineva nevoie de nitrofurantoin?
Postat: Monday, January 10, 2011 1:55 PM
In primul rand La multi ani !
Imi pare sincer rau ca nu am verificat mai din timp. Mi-am pierdut orice speranta de al da cuiva. Inca il mai am, poate este prea tarziu acum, dar daca te mai interesesaza, cu toata placerea.
Am inceput serviciul, copii, casa mi-au ocupat tot timpul. Foarte rar am mai intrat pe net , chiar si cu verii mei plecati departe nu am mai vorbit din vara.Si pur si simplu am uitat de medicament, am dat de el recent cand am cautat in sertarul cu medicamente un unguent pe care stiam ca il am.
Promit ca voi verifica daca primesc un raspuns. Nu pot chiar in fiecare zi pentru ca turele mele dureaza 12 chiar 13 ore cateodata.
Subiect: Caciulite tricotate pentru copii pentru iarna
Postat: Monday, December 13, 2010 11:31 AM
Buna fetelor
Bine v-am regasit. Am fost foarte ocupata cu serviciul pe de o parte, cu familia si nu in ultimul rand cu lucrul de mana. Foarte rar am putu intra pe forum, ba s-au furat cablurile de fibra optica ba nu am avut timp si uite asa a trecut timpul. Am vazut multe lucruri frumoase pe aici newclap newclap newclap newclap newclap . Mai demult am salvat o imagine si nu mai stiu de unde o am si nici nu ma descurc cu descifratul modelului , parca e neclar . Oare cer prea mult daca va rog sa ma ajutati? Fetitei mele i-a placut foarte mult si as vrea sa o incep dupa sarbatori. Multumesc mult
Subiect: Filmulete amuzante!
Postat: Tuesday, October 26, 2010 1:54 PM
Bravo fratilor! Vai de mama nostra cu asa parlamentari!

hohot hohot hohot hohot pai daca eu as dormi la serviciu, la iesirea din tura as deschide portofelul si nici aceia nu mi-ar ajunge sa platesc lipsurile (sunt casierita intr-o statie petrom) si noaptea cateodata chiar te prinde somnul daca nu ai reusit sa dormi inainte de a intra in tura .
Am gasit si eu din intamplare ceva pe youTube. Nu se poate numi filmulet dar dupa parlamentari e foarte bine venit.
Priviti aici

Subiect: Gentute crosetate
Postat: Wednesday, September 8, 2010 12:21 PM
ruxandra foarte frumos
am inceput si eu unul zilele acestea asa dupa ureche dar nu stiu daca e bine ce fac.
imi explici te rog cum l-ai facut.
multumesc
Subiect: evantai crosetat
Postat: Monday, August 9, 2010 2:16 PM
si totusi cu ce tip de ata lucrati pentru evantai?

Subiect: costume de baie crosetate
Postat: Monday, August 9, 2010 2:10 PM
nu mai gasesc cablu pentru telefonul meu incerc sa imprumut. foto de mai sus e facuta cu camera web, cam neclara scuzati

Subiect: costume de baie crosetate
Postat: Monday, August 9, 2010 2:04 PM
am reusit si eu sa fac costumul intreg dar nu mi-a placut pentru ca pieptul meu mare nu ma ajuta deloc, fiind in criza de idei am schimbat din mers si il fac din doua piese mai am putin si il termin . Asa arata prima incercare numai ca i-am luat cupele jos

Subiect: evantai crosetat
Postat: Friday, July 23, 2010 7:53 PM
Foarte frumoase intradevar .
As face si eu. Oare cu ce ata ar fi mai potrivit sa lucrez?