DianaM wrote:
Diana, asa am patit si eu luna trecuta. Mi-a curs foarte putin, vreo 2-3 zile maxim si a inceput maroniu, apoi a fost si mai inchis la culoare si fara durere de burta. La mine nu a fost sarcina, am facut test la o saptamana dupa treaba asa si a iesit negativ...Dar la mine a inceput sa curga fix in ziua in care trebuia, nu a intarziat deloc. Cand ai facut test?
Ieri am facut test cu prima urina si a iesit negativ. am facut clearblue.
|
buna fetelor. aseara a inceput sa imi curga cv maroniu foarte putin. si azi dimineata am crezut ca mi.a venit CM dar nush daca este sau nu pt ca are o culoare ciudatica, adica e mai inchis fata de obicei si parca diluat cu apa. nici burta nu ma doare cum ma durea de obicei adica abia simt putina durere si mi.a curs foarte putin de dimineata pana acum, si mi.a si intarziat 5, 6 zile.a patit cnv? eu tot sper la sarcina....
|
A fost doar o liniuta. Am folosit Clearblue, sunt in Londra nu gasesc Viola...
|
Buna fetelor. Nu am mai intrat de cv vreme. Felicitari mamicilor si bafta asprici.., am si eu o nelamurire, pe 18 dec. am avut ultimul CM si pe 14 ar fi trebuit sa imi vina dar nu a venit, am facut un test astazi si a iesit negativ. Ovulatia a fost in perioada 30dec-02ian. E posibila vreo sarcina si inca sa nu iasa la testat? Ar fi o minune...
|
Buna fetelor. nu am mai intrat de cv vreme. vreau sa va spun ca sunt la a 3zi de CM doar ca nu imi curge asa ca inainte si si burta ma durut doar prima zi cam tare ce e drept si acum nu ma mai doare. test nu am mai facut ca simteam cumva ca o sa imi vina CM. o sa mai incerc poate vrea Dumnezeu si imi trimite un ingeras ca ma.m saturat de dezamagiri intr,un an incontinuu. va pup pe toate si felicitari burticilor, bafta celor care incearca si spor la crescut bebeii mamicilor. cele dezamagite ca mine, nu va pierdeti speranta, Dumnezeu e cu noi si sigur are o surpriza pe viitorul apropiat si pt noi.
|
sper sa se indeplineasca la amandoua
|
La tine ce zi e vineri?
|
Victory wrote: Nici nu mai stiu cum sunt, am o saptamana grea, serbari, filmari pt Craciun cu fetita, sunt foarte obosita, drumuri Bv-Buc.... Ma doare burta din cand in cand dar nu tare, foarte usor, mai mult o senzatie a si cum ma zgaraie pe dinauntru asa... Sanii sunt foarte moi si pufosi, nu dor, Doar ca parca ustura, sau sunt sensibili, o senzatie ciudata.... Nu Stiu Ce sa cred, intuitia Imi spune ca e bebe, dar mi e frica putin oricum. Vineri fac test. Tu cand? CRISSY felicitari, felicitari!!!!! Sanatate multa si tie si bobitei sa creasca frumos!!! .....Tot vineri si eu. ar fi ultima zi pana sa imi vina CM. nush daca am vreo sansa ca mi.am pierdut speranta....bafta si sper sa ne bucura ori pt tine ori pt mn ori pt amandoua....puup
|
Buna Victory si celelalte fete. eu sunt bine, doar cu sanii, mi.au mai trecut durerile in schimb ma dor sfarcurile foarte tare in rest nimic neobisnuit. tu cum mai esti?
|
Roxinuta tu nu mai zici nimic? ce mai faci, cum te mai simti? bebe cv?
|