Gabita29 wrote:
Nepoticii mele i-au iesit doar la un an!
Pai cred ca si la noi sunt sanse sa iasa tot asa tarziu. Mi-e o mila de el câteodata...
|
Fetelor mai sunt bebei care nu au niciun din?isor sau la care au iesit dintisorii foarte tarziu? Al meu pici nu are niciunul iesit pana acum si ne cam chinuie cei de jos dar nu vor sa iasa deloc..Suntem cu toate jucariile non stop numai in gura , udam toate bluzitele pana le stoarcem si muscam si mobila din casa.
|
Salutare fetelor! Imi cer mii de scuze pentru absen?a mea îndelungata dar a fost o perioada destul de încarcata pentru mine. Va povestesc mai încolo . Bebe Alex este mai mult decât bine, are 9600 grame si 77 cm, este cel mai mancacios si cuminte copila? care doarme toata noaptea ( 22-9 dimineata). Incerc sa citesc din urma sa ma pun la curent cu toate nouta?ile Bun venit noilor bebei si noilor mamici ! Va pupam Incer sa ata?ez o poza cu "ghidusul meu" .
https://imgur.com/a/UVUmFaq
Le: am reusit!!!:027:
|
Neata fetelor! Noi cred ca trecem prin greva suptului sau cel putin asa cred eu. Dimineata este singurul moment in care manânca ok la modul ca nu e agitat si arunca titi dupa câteva inghitituri, în rest e un chin...mancam afara la plimbare, si asta dupa ce reusesc ci greu sa il ata?ez. Seara se lasa cu plâns...ori e ff obosit ori nu stiu. De puseu am scapat dar in continuare nu doarme ziua decât 1,5 ore maxim. Si-a facut totusi program noaptea, la 10 pica lat si doarme dus pana pe la 4 apoi ne mai trezim o data sau de 2 ori. Avem si noi 61 cm si 6230 grame. Eu zic ca a luat foarte bine in greutate cu toata chinuiala cu alaptatul. Va pupam, Sa aveti o saptamâna u?oara
|
Seraphine wrote:Buna diminea?a, mamici. Va tot citesc de ceva vreme, ?i am decis sa va scriu ?i eu. Felicitari mamici ?i mamici în devenire! Acum 5 zile am fost la primul control (sunt în 11 saptamâni), la privat, iar doamna doctor, foarte rece, îmi spune 'sarcina cu posibil sindrom down, nicio ?ansa). Urmatoarea zi, merg la spital de stat, îmi spune ca vede ceva acolo, ma trimite la alt spital privat pentru alta eco, peste doua saptamâni, spunând ca este prea devreme pentru ceva concludent. A?teptarea asta, tare grea este! Prima sarcina, ?i asta cu probleme, emo?ii, framântari... Sper din suflet sa fie bine! Va pup, multa sanatate va doresc!
Buna si sarcina usoara sa ai? Pe baza la ce a fost pus acest diagnostic?
|
[quote=Dea22]
Are si colici sau doar gaze? Cum le deosebesti? Ii dai ceva tratament?
Eu ii dau colief in fiecare lapte si espumisan dimineata si seara,dar tot plange si se strange de dureri de burtica. Nu stiu daca sa ii mai dau in continuare sau nu...[/quot
Al meu nu a avut colici doar niste dureri de burtica si gaze uneori mai dureroase. Eu ii dau Protectis in fiecare dimineata si am folosit pe rând Espumisan, Infacol si un preparat de la o farmacie. Acum ii dau Bonisan si ne intelegem foarte bine cu el. Dupa o perioada o sa revin la celelalte pt ca se invata organismul cu ele si nu î?i mai fac efectul. Plânge rau, necontrolat asa cam la aceea?i ora zi de zi? Atunci sunt colici. Mai poti incerca sa ii faci bicicleta la picioruse, masaj încet la burtica dupa masa si dupa ce scoate aerul si la noi a mai func?ionat sa il ajut sa scoata gazele ca il culcam pe partea stanga. Colief nu am luat ca nu a fost cazul dar am inteles ca este cel mai bun.
|
Dea22 wrote:Bebita mea are niste gaze de zici ca e om mare...cu sunet,miros si in numar foarte mare. E normal? Bebelusii vostri fac la fel?
Dap! Si la noi e la fel, asa a fost de la început!
|
delia.c.yaya wrote:Barbatumiu e natang sincer! El tace si asculta...vad ca deja intarzie..oare sai tina.vreo lectie deschisa el?!?! Eu una incerc sa mai rezist daca pot pana la botez pe 7 iulie...dar nu cred ca o sa pot..inca o faza ca asta si cred ca anulez si botez si tot. Nici numi gasesc cuvintele..nici cand am ramas fara lapte nu mam simtit atat de deprimata..
Eu una te admir ca rezi?ti de atata timp . Eu lasam si barbat si tot si plecam linistita cu copilul daca el nu facea nimic in sensul asta. Nu e normal sa iti ia copilul de acasa si sa plece fara sa te anun?e...e copilul tau nu al ei. Eu zic sa ai o discu?ie serioasa cu amândoi! Ai grija de tine
|
Rox4n1k4 wrote:Multumesc mult fetelor pentru pareri, si eu ma gandesc sa ii fac, joi am programare la pediatru, imi e putin teama recunosc, pentru ca e primul copil, prima experienta cu vaccinuri, sper sa fie totu bine! Cand auzi multe pareri contra te debusoleaza total, si tu care vrei ce e mai bine pt copilul tau, nu stii ce sa alegi. Pana la urma Dumnezeu e in control oricum ar fii, ma rog sa fie bine
Eu am fost foarte panicata de efectele secundare ale lor, am amânat vaccinarea dupa botez sa stau linistita dar pana la urma m-am agitat degeaba ca nu a avut absolut nimic. Nici macar locul unde l-a în?epat nu S-a intarit/ înro?it sau ceva. Singura diferenta a fost ca a dormit un pic mai mult ca de obicei vreo 2 zile. E normal sa iti fie teama, te inteleg dar trebuie sa ai incredere in puiul tau ca va reac?iona ok. Eu i-am pus preventiv jumatate de supozitor paracetamol cand am ajuns acasa de la vaccin si apoi jumatate seara. Am repetat figura si a doua zi si apoi nu i-am mai dat nimic.
|
Fetele bebeii vo?tri rad in somn? Al meu rade in hohote doar in somn, a încercat si treaz de vreo 3 ori pana acum dar se sperie de zgomotul pe care îl face si incepe sa planga . E tare haios
|