Daca va confruntati cu probleme legate de fertilitate eu va recomand Gynera. O prietena foarte buna a apelat la ei si cu credinta, rugaciune si ajutor de la medicii de acolo ( dr Irina Oproiu si dr. Luminita Mirzan) a nascut o fetita sanatoasa. Din cate mi-a povestit ea, cei de la Gynera au cea mai mare rata de succes FIV si au cei mai buni embriologi din tara, certificate international.
|
Salut! Va scriu pentru ca am vazut ca multe postari sunt legate de testele pentru sarcina si fertilitate. Este foarte important sa stiti ca o evaluare buna determina si tratamentele eficiente. Eu am facut ecografia 4D si monitorizarea ciclului, dar si testul pentru Chlamydia. Va recomand cu placere sa le faceti pentru ca asa scapati de o grja sau poate descoperiti vreo afectiune. Pentru tinerele fete, recomand testul Papanicolau, este vital daca vreti sa fiti sigure de sanatatea voastra! O zi buna!
|
Buna fetelor! Si pe mine ma cuprinsese disperarea. Am 37 de ani si am suferit 6 avorturi spontane, toate in primele luni de sarcina, niciun doctor nu reusea sa ma ajute. Am ajuns la doamna doctor Ruxandra Dumitrescu, o doamna extraordinara care mi-a oferit cel mai frumos cadou! Mi-a prescris un tratament cu 600mg de arefarm si aspenter si m-a asistat pe tot parcursul celei de-a7a sarcini. Multumesc lui Dumnezeu, am nascut un baietel frumos si sanatos de 3, 250 Kg. O recomand pe doamna doctor din toata inima!
|
Buna fetelor! Vreau sa va povestesc si experienta mea in speranta ca o sa va inspire sa luptati pana in panzele albe sa deveniti mamici. Eu am 32 de ani si am avut o sarcina cu probleme, extrauterina. Mi-a fost extraordinary de greu, am ajuns pe masa de operatie si mi-a fost scoasa trompa uterina dreapta si eram efectiv terminata la gandul ca nu o sa pot avea copii. Imi doream extraordinar de mult un bebe si m-am dus pe recomandare la doamna doctor Ruxandra Dumitrescu de la Fertilia. O doamna foarte draguta, a avut mare grija si de mine si sotul meu! Ne-am facut amandoi analizele, mie mi-au iesit ok spre surprinderea mea, insa sotului i-a iesit spermograma in neregula, numar mic de spermatozoizi si alte probleme. Doamna doctor mi-a recomandat inseminarea intrauterina si a mers din prima!!! Sunt extrem de fericita! Marti mi-am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv! Doamne ajuta sa decurga totul cum trebuie! Ii ramand profund recunoscatoare si indatorata doamnei doctor! V-o recomand din tot sufletul daca cautati un doctor bun, corect si serios!
|
Buna, vreau sa va povestesc si experienta mea fericita cu clinica Gynera, pentru cine nu a apelat inca la ei. Sotul meu si cu mine ajunseseram sa ne pierdem nadejdea ca vom mai avea un copil dupa ce in primii 6 ani de casnicie, Dumnezeu inca nu ne binecuvantase cu o minune. Aveam tot ce ne doream, mai putin un copil al nostru asupra caruia sa ne revarsam dragostea, o etapa fireasca in viata oricarui cuplu care atinge o anumita varsta. In urma testelor de fertilitate pe care le-am facut la mai multe clinici, nu ni s-au dat mari sanse de reusita. O prietena mi-a recomandat sa incerc si la Gynera. Am decis sa incercam si la ei si nu am regretat. Tratamentul medicamentos pe care l-am urmat a functionat si acum suntem trei. :) Eu si sotul meu vom fi mereu recunoscatori dnelor doctor Dorina Codreanu si Luminita Mirzan pentru ca ne-a intregit familia.
|
Buna Aurora, eu iti recomand clinica Gynera din proprie experiena. Aproape 10 ani am incercat sa facem un bebe, asa ca sunt trecuta prin 3 fiv-uri, din care doua fara succes tot aici la noi. La Gynera am ajuns documentandu-ma peste tot: pe forumuri, reviste si vorbind cu alti oameni trecuti prin aceleasi probleme. Tratamentul si fiv-ul l-am facut cu dna doctor Dracea, o draguta si jumatate si un medic cum rar gasesti. Deja trecuta prin fiv-uri fara succes, eram destul de lipsita de speranta, insa cu ajutorul dansei, incet incet am inceput sa-mi recapat increderea. n-am avut probleme cu implantarea embrionilor si nici cu sarcina. Cand am nascut, nu mi-a venit sa cred ca in sfarsit dupa 10 ani imi tin copilasul in brate. Intr-adevar, fiecare caz difera de la o persoana la alta, insa si priceperea medicilor e foarte importanta...eu sunt convinsa ca am facut alegerea cea mai buna. Mult succes!
|