Andreea06 wrote:Noi suntem dupa 3 zile de febra, febra de max 40, horror, tot nurofen si panadol la 4h, 1 novocalmin cand nu scadea nicicum si o vizita la medic imediat dupa (si nici cu novocalmin nu a scazut decat 0,2). Are rosu in gat, otita si dupa 3 zile i-au aparut ceva iritatie pe burtica. Fie de la febra fie e roseola infantum fie.. infectie urinara (testam maine urina). Azi de dimi nu a mai facut febra, in sfarsit e copil, vesel, in sfarsit mananca, se joaca, umbla. A fost intruna in brate zilele trecute, intruna somn sau stat asa molesit pe mine.. a fost cea mai grea ‘imbolnavire’ sa il vad asa. Mi-a vomitat de 3 ori de la tantum verde si laridep (i-am luat cel din urma crezand ca il accepta mai bine), isi facea greata. O data si de la sirop.. Deci va doresc copilasi sanatosi si veseli. Apreciez acum mult mai mult perioadele cand e bine si e totul normal, rutina.. Sanatate multa ! Evelin a avut roseola infantum la 8 luni . Dupa trei zile de febra care la fel nu scadea, a ajuns cel mai mult la 39.4 au aparut petele rosii care au trecut dupa o zi . La fel am facut si noi test de urina , gat, urechi , nu avea nimic.
|
maria2013 wrote:Va fi totul pe timpul zilei, pana seara terminam. Am închiriat o camera lânga restaurant, caci aici e si obiceiul de a face nasa scaldatoarea (inutil, dupa parerea mea). Daca vad ca devine agitata Ana, o voi lasa în camera cu mama mea. Ma tem de insistentele unora dintre invitati de a o pupa/lua în brate... Am emotii si abia astept sa treaca! Si noi am avut camera deasupra la restaurant . Evelin a stat maxim o ora în restaurant ! Ea la 8 avea ora de somn si atunci a început petrecerea , am dus o in camera sa doarma, am facut cu schimbul si am mai scos-o la 12 noaptea ptr tort si ursitoare si sincer imi era si atunci mila de ea . Eu deja vorbisem cu membrii familiei sa nu o ceara în bra?e sa o lase la mine si la nasa, de teama sa nu o ia si restul. Poate am fost exagerata dar asa mi s a parut cel mai bine ptr ea .
|
Nicole2018 wrote:Lore.t, te imbratisez si imi pare tare rau ca treceti prin asta. Multa sanatate micutului, sa se faca bine cat mai repede! Esti o mamica puternica! Diana, este o scumpa fetita ta iar tu arati foarte bine, ce frumos e ca mai ai un pui mic in burtica. Sa fiti sanatoase si cum a zis si Georgiana, te asteptam sa ne mai povestesti din cand in cand cum e cu doi prichindei. Si noi ne mai dorim un pui si am vrea sa sa fie apropiati ca varsta...acum insa eu nu mai sunt asa convinsa, nu ma lasa inima sa risc sa o las pe fetita fara laptic, eu as alapta-o cu tot dragul si daca as fi insarcinata, insa stiu ca scade mult lactatia in sarcina, uneori dispare chiar. Asa simt acum...sunt curioasa cum o sa simt mai incolo... Si eu mi am dorit sa o alaptezi in continuare , dar pe la 15 - 16 saptamani Nu mai aveam lapte , mai mult se enerva. Acum nu mai stie sa suga , a uitat , ii mai ofer si ma mu?ca.
|
GeorgianaB wrote:
Diana, este adorabila fetita ta iar tu arati minunat. Sa ai sarcina usoara in continuare, iar cavalerul sa se dezvolte armonios. Cand ai putin timp poate ne impartasesti cum este viata cu burtica si un toddler pe langa, ma bate si pe mine gandul sa mai fac unul.
Multumim de complimente ! Pfff.. viata cu burtica si un toddler este grea intr-adevar, noi locuim in Germania si nu avem ajutor deloc iar sotul vine decât în week end acasa . Daaaar este si frumos si abia astept sa vina si bebe sa o vad pe Evelin cum reac?ioneaza. Este greu in sensul ca tre sa iesim afara , sa alerg dupa ea si prin casa cand e maraita sta numai pe mine , pe burta. Regret maxim ca am intarcat o, ea înca o mai iubeste pe titi, adoarme numai cu mâna la ea si numai asa se lini?te?te .
Daca ai putin ajutor nu iti fie frica , ca dupa cresc amândoi si scapi !!
|
Buna mamici ! Nu am mai scris de mult ... Am fost ocupata cu mutarea in Germania iara ! Evelin este o domni?oara independenta ?i foarte nazbatioasa si eu o graviduta care se men?ine datorita ei .
https://ibb.co/ykV9ZdG https://ibb.co/MhyfQN3
|
lore.t. wrote:Multumesc mult Andreea , am noroc ca sora mea si fratele sotului meu stau in Cluj, nasii, prieteni...nu ne lipseste nimic. Acum trebuie sa ii pun masca doar cate 15 minute pe ora, saturatia a inceput sa fie buna, azi am avut 98 si fara oxigen mai mult timp. I-a facut bronhoscopia azi, am inceput sa plang cand mi l-au luat din brate, nu am avut voie sa intru cu el...desi l-au sedat usor l-am auzit ca a plans...a durat 10 minute dar pentru mine au fost ore, ma plimbam ca leul in cusca...cand mi l-au adus era tot cu lacrimi, ca drogat, ora 14, m-au pus sa il tin nemancat si nebaut de la 6 dimineata...nu puteau sa il programeze si ei la prima ora ca totusi e un bebelus...trebuia la 12 dar asta e Romania! Ne-au trimis cu ambulanta lor si inapoi trebuia sa sun soferul si mi-a zis sa il sun peste 30 minute ca nu poate atunci...adica sa astrept cu copilul transpirat, nemancat, nedormit pe holuri...am luat taxi...inca o data Romania!! Daca imi ziceau de la inceput ca asa sta treaba vorbeam cu cineva sa ne duca si aduca dar au zis ca nu trebuie sa ne duc ei. Toata ziua e adormit...ma bucur ca mananca si respira mai bine. In 3 zile ne vin rezultatele de la antibiograma si de sange pentru alergii, cert e ca nu e nici un corp strain, asta s-ar fi vazut acum... Offf doamne , prin cate trece?i!!! Este strigator la cer ! Nu pot sa cred ca se pot intampla atatea si ca oamenii din spitale pot fi atat de nepasatori! Din cauza la sistemul medical imi e frica de România. Noi ne am intors in Germania sa nasc iar aici . Multa sanatate ?i sa va ajute Dumnezeu sa scapa?i mai repede de co?marul asta !
|
MaryPoppins wrote: Eu sunt foarte open minded, ba chiar non-conformista as spune :)) sotul la fel, insa sunt de partea celor care spun ca nuditatea fata de copii ar trebui limitata, de la o varsta incolo. Nu o sa-i spun niciodata ca nu e frumos, sau ca e rusinos, ci ca tine de intimitatea fiecaruia, de diferenta intre sexe etc. Daca as avea baietel probabil ar fi invers, tati dezinvolt cu el iar eu m-as feri de la pun punct incolo, probabil la 2 ani, cum zice Andreea, ar fi pragul psihologic si pt mine.
Asa cum spui tu ca e diferit cu fete din partea mamei .. sotul meu deja se fere?te de evelin de câteva luni Sunt singura ca ea nu în?elege nimic acum , dar probabil nu se simte el confortabil. Eu ma gandesc cum voi face cu ei ca fra?i , fata si baiat, pâna la ce varsta vor face baie impreuna ?
|
fluturash26 wrote:M.a speriat aia cand a zis ca e traumatizant si cand l.a aratat... Inca ne gandim. Si noi tot cu pistol i-am facut , nu e traumatizant deloc , la prima ureche nici nu a realizat abia apoi la a doua a plâns câteva secunde la zgomot probabil . Am dat 50 lei pe cerceii medicinali la o bijuterie din ora?. Este exagerat 245 lei plus ca ii face cu acul.
|
Multumesc fetelor!
|
Vi l prezint pe micul nostru bebe !!
https://ibb.co/QjKtHfM
|