DIANA - 34 de ani, cancer infiltrativ si galopant situat in endocol
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Thursday, October 1, 2015 9:24 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Unde a fost postat mesajul initial si cui a cerut Diana ajutorul? Aici a fost foarte discreta si si-a manifestat dorinta de a-si discuta problema pe privat... chiar mi-as dori sa ne confirme ea ca are nevoie de ajutor si ca acestea sunt conturile ei pentru ca nu stiu cine e persoana care se ocupa de acest caz.

Diana, multa sanatate si putere de lupta!! Ai parte si de sprijinul meu, fara indoiala, dar chiar mi-as fi dorit sa te simti suficient de deschisa fata de noi - ca vorba aia... chiar ne stim de 100 de ani - si sa ne fi spus tu, personal, ca ai nevoie de ajutor. Nu cred ca e loc de rusine, retinere sau mai stiu eu ce atunci cand se pune problema de a salva o viata...
bereea
Scris: Thursday, October 1, 2015 9:28 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Kali, Diana a cerut ajutorul pe FB pe un grup chemat "Salveaza un suflet" , grup din care fac parte si ajuta persoanele care au nevoie de bani.Membrii grupuilui fac donatii, organizeaza licitatii, au salvat vieti. Pe administratoarea grupului o cunosc personal, este o mama care a pierdut 3 copiii si care se implica foarte mult in ajutorarea altora.

bereea attached the following image(s):
screenshot_2015-09-29-18-04-08.png

kali
Scris: Thursday, October 1, 2015 9:33 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
bereea wrote:
Kali, Diana a cerut ajutorul pe FB pe un grup chemat "Salveaza un suflet" , grup din care fac parte si ajuta persoanele care au nevoie de bani.Membrii grupuilui fac donatii, organizeaza licitatii, au salvat vieti. Pe administratoarea grupului o cunosc personal, este o mama care a pierdut 3 copiii si care se implica foarte mult in ajutorarea altora.

uff uff
Merci pentru explicatii!
M-am inscris si eu in grup.
bereea
Scris: Thursday, October 1, 2015 9:40 AM
Nivel

Am vazut!Cheek Kiss
Cris-DL
Scris: Thursday, October 1, 2015 12:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Off... am vazut si eu aseara; fara cuvinte...pale
Diana, suntem alaturi de tinegrup multa putere sa treci peste; DD va face inca o minune!! Tot binele din lume!!!

misha
Scris: Thursday, October 1, 2015 3:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Draga Diana, cand atatea persoane dragi sunt alaturi de tine si se roaga sa te faci bine, Bunul Dumnezeu se va milostivi cu siguranta! Credinta sa avem! Cu toata dragostea...
t-mihaela
Scris: Thursday, October 1, 2015 4:52 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Suma de adunat nu e mare e un caz foarte optimist doar ca trebuie un pic de implicare .Eu stiu ca ea e discreta si prefera pe privat dar cred ca e coplesita de situatie.Trebuie sa lasi prietenii sa te ajute .Mi-amintesc cand era Darya mica,ea il avea doar pe Glad, mi-a trimis un paketel cu kestii de bebe tocmai in Ca ,nici rudele mele nu fac treaba asta,asteapta sa le trimit eu hohot Eu una ma implic cu cea mai mare placere.angel
shirel
Scris: Thursday, October 1, 2015 5:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Bereea explicam putin despre grupul asta pe facebook cum actioneaza unde trimiti bani cum se fac licitatiile ...eu acolo nu prea inteleg nimic .

Diana trebuie sa se opereze cat mai repede nu cred ca trebuie sa astepte pana in ianuarie de ziua ei.Nu este nimic deocamdata foarte grav in situatia ei doar operatia trebuie facuta cat mai repede posibil nu trebuie nimic amanat de asta trebuie sa o ajutam rapid fiecare cu cat poate.Diana suntem cu tine totul are sa fie bine ...si da ne intaknim sigur la anul din nou.iloveyou coeur
bereea
Scris: Thursday, October 1, 2015 8:03 PM
Nivel

Shirel, ni i eu nu prea am vechime pe acest grup dar m-am inscris pentru ca o cunosc pe Cornelia, administratorul grupului si am si eu dorinta de a ajuta. Pentru ca nu locuiesc in Romania, nu particip la licitatii ci pun bani direct in contul persoanei bolnave.Cred ca licitatiile au loc pentru a putea ajuta mai mult, desi sumele nu sunt prea mari.
Si eu cred ca Diana trebuie sa se opereze cat mai repede, inca 3 luni de asteptare este prea mult .
raly
Scris: Friday, October 2, 2015 7:54 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
O cunoastem pe Diana de prea mult timp ca sa nu facem nimic!Ea are nevoie acum de ajutorul nostru,hai sa punem mana de la mana sa o ajutam!Diana ,mult curaj sa ai,incredere deplina in Dumnezeu si multa sanatate!computerlove computerlove computerlove
TatyKS
Scris: Friday, October 2, 2015 8:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Am citit si eu ... am plans . Vorba ta Kali ... parca ne stim de 100 de ani. Clar ca ajut ... eu o sa transfer banuti in contul de pe numele ei . Hands Doamne ajuta sa fie bine si sa nu se astepte prea mult.
Anelise
Scris: Friday, October 2, 2015 9:50 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Suma nu e foarte mare si clar se vor strange banii, doar ca eu parca nu as astepta pana in ianuarie pentru operatie...
Inca o data, multa, multa putere, Diana! computerlove O sa fie bine!!! DistanceKiss
bulibuli
Scris: Saturday, October 3, 2015 11:36 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Si eu ma gandeam la acelasi lucru, sa nu astepte pana in ianuarie, cu cat mai repede cu atat mai bine!! sa scape cat mai repede, in acest stadiu operatia e salvatoare. Doamne ajuta!!! Ma rog din toata inima sa fie bine!
raly
Scris: Wednesday, October 7, 2015 10:36 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Am trimis si niste bani Dianei,sper sa ajute!Stie cineva unde au disparut toate postarile despre Diana?hearts hearts
t-mihaela
Scris: Thursday, October 8, 2015 1:47 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Ea nu a mai vrut sa fie publica ,multe rautati au scris toti tampitii cu acces la hartie si creion...pardon tastatura.Poate trece pe aici sa ne dea un semn ca acum chiar nu mai ai cum sa doneziNuStiu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.