diamante sau fara diamante
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maria0509
Scris: Tuesday, August 12, 2008 5:36 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna tuturor. am si eu o intrebare:sunt in cautare de verighete si as vrea sa stiu cateva pareri in legatura cu verighetele cu diamante..sunt rezistente, nu sunt? am gasit un model frumos dar nu sunt sigura daca sa comandam deoarece imi este teama sa nu cada in timp diamantele...
mi-ar fi de ajutor un sfat.
multumesc
bulinutza
Scris: Tuesday, August 12, 2008 6:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Nu ne pui o poza? Eventual cu mai multe modele, ca sa ne putem da cu parerea...
Mie mi se par foarte frumoase verighetele cu diamante si cred ca daca mai cade cate o pieticica in timp, se poate schimba....
Roxanel
Scris: Tuesday, August 12, 2008 6:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Daca verightele sunt de buna calitate se intampla foarte rar sau poate niciodata ca diamantele sa cada.

In general inelele cu diamante adevarate sunt incastrate in suport cu ajutorul unor picioruse si nu lipite. Inelul meu de logodna are un diamant si il am de 6 ani si nu s-a intamplat absolut nimic cu el. Mai si spal cu el la mana si totul este ok.

In general la un inel cu diamante adevarate ti se da si un certiifcat de garantie asta daca firma este serioasa.

Recomand achizitionarea inelelor cu diamante de la firme serioase si nu de la bijuteriile de cartier care nu isi asuma nici o responsabilitate.
Maria & Mario
Scris: Tuesday, August 12, 2008 6:59 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Eu am inelul de logodna cu diamant , spal si curat cu el la mana , dorm cu el si .... e tot acolo ! Si asa cum spunea Roxanel, e prins cu picioruse , nu e lipita piatra !
Eu acum daca as alege din nou verighetele ne-am pune pe aur alb un doamant micutz intr-o margine si le-am grava pe interior cu numele , data evenimentului si te iubesc ! Dar ....
maria0509
Scris: Wednesday, August 13, 2008 10:40 AM

si eu am inel de logodna cu diamant si nu am avut nicio problema pana acum..insa ma gandeam ca verighetele nu le scoti des de pe mana. nu am poze cu modelele pe care le-am vazut. mi s-a spus ca verighetele sunt produse in belgia si mi se da si certificat de garantie. cred ca mai fac azi o vizita la magazin si ma hotarasc...revin sa va spun ce am ales, poate si cu o poza
roxi2008
Scris: Wednesday, August 13, 2008 10:50 AM

maria te sfatuiesc sa le alegi pe cele de diamante, avand certificat de garantie nu ai probleme. eu am comandat in week-end unele din aur alb cu diamante micute, sunt foarte frumoase abia astept sa le port ras le-am comandat la o firma noua pe piata romaneasca (reclama) oricum bafta in cautari!

Mesaj modificat de AdrianaC
AdrianaC
Scris: Wednesday, August 13, 2008 4:22 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Maria0509 si Roxi2008 - suspendare - conturi clona si in plus si reclama hohot
PrincessLilou
Scris: Friday, February 19, 2010 6:20 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
Eu am inel cu diamante. Fac toata treaba cu el..si o pietricica mi-a cazut la un moment dat, dar ne-a schimbat-o fara sa platim nimic in plus pentru ca aveam garantie la el.
kali
Scris: Friday, January 14, 2011 9:06 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Cand cumperi diamante primesti garantie. Firma de la care ne place noua sa cumparam (care iti face bijuteria la comanda, pe marimea ta, si, eventual, modelul pe care ti-l doresti), da garantie pe viata pentru pietre (nu o primesti in cazul in care se desprinde ca urmare a unui soc mecanic... logic...)... plus servicii de curatare a bijuteriei (si mici reparatii- de ex., mie mi se deplasase o gheruta de la un inel si mi-au rezolvat problema) o data/ 6 luni.
Verighetele noastre sunt din aur alb cu diamante negre de jur imprejur. Nu-mi fac nicio problema ca ar putea cadea.
zaza_
Scris: Friday, January 14, 2011 7:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Eu am vrut verigheta cu trei feluri de aur - alb, galben si rosu, dar nu am gasit bijutier in Rm.Valcea sa ne faca. Am luat de-a gata cu doua feluri alb si galben. Asa arata cele care mi-au placut mie mult.

zaza_ attached the following image(s):
verighete.jpg

raly
Scris: Friday, January 14, 2011 9:12 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Kali noi nu le vedem?topai topai
marivic
Scris: Friday, January 14, 2011 10:03 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Si eu sunt in cautare de verighete pt.Adriana,dar ce am gasit pe saiturile noastre,sunt nesimtite rau preturile,....nu-si pot permite asa ceva,....
Cred ca pana la urma optez pt.cautare de magazin care iti face la comanda cu aurul tau,....dar si acelea sunt pe cale de disparitieras
Ana
Scris: Saturday, January 15, 2011 7:30 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Kali si eu a-si vrea sa le vadtopai
kali
Scris: Wednesday, June 20, 2012 11:28 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Bine ca mai bantui pe aici, ca uitasem cu desavarsire ca am promis poze.
sorry

kali attached the following image(s):
66-151-large[1].jpg7-56-large[1].jpg

mirela74chris
Scris: Wednesday, June 20, 2012 5:15 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Kali sunt superbe.coeur Sa purtati cu placere verighetele.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.