Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| In seara zilei de 1 Aprilie,Pluto s-a intors si el deja in mers retrograd,devenit astfel un pol negativ.Mercur aflandu-se in mers direct si in Berbec, juca un rol progresist,dar care a fost deturnat de incapatanarea unui Pluto prea conservator{in mers retrograd in semnul Capricornului}.Pericol de folosire a unor replici taioase. Intr-un cuvant s-a produs o schimbare vibrationala ridicata a mentalului care ne-a luat prin surprindere . Era nevoie de adoptare de atitudine diplomata si transparenta,dar si ferma.
P.S. imi place mult astrologia si am cautat un raspuns la ceea ce s-a intamplat .Sper ca nu am suparat pe nimeni |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| inger7 wrote:In seara zilei de 1 Aprilie,Pluto s-a intors si el deja in mers retrograd,devenit astfel un pol negativ.Mercur aflandu-se in mers direct si in Berbec, juca un rol progresist,dar care a fost deturnat de incapatanarea unui Pluto prea conservator{in mers retrograd in semnul Capricornului}.Pericol de folosire a unor replici taioase. Intr-un cuvant s-a produs o schimbare vibrationala ridicata a mentalului care ne-a luat prin surprindere . Era nevoie de adoptare de atitudine diplomata si transparenta,dar si ferma. P.S. imi place mult astrologia si am cautat un raspuns la ceea ce s-a intamplat .Sper ca nu am suparat pe nimeni
NU ai suparat pe nimeni! Ce se intampla de atunci incoace nu stii? Adica pe parcursul lunii aprilie,ma refer. |
|
| As vrea sa cer si acordul Adrianei |
|
| inger7 wrote:As vrea sa cer si acordul Adrianei
Pai nu despre astrologie e vorba? Poate tu ai ceva sursa buna de informatii de acest gen...eu la astrologie ma refer...si daca ai ceva sursa buna,atunci te-as ruga sa-mi spui si mie mai multe despre zodia Capricorn. |
|
| inger7 wrote:As vrea sa cer si acordul Adrianei
Scuze ca am postat de doua ori,dar imi merge tare incet forumul,nu stiu de ce... |
|
| oanalaurisa wrote:
Pai nu despre astrologie e vorba? Poate tu ai ceva sursa buna de informatii de acest gen...eu la astrologie ma refer...si daca ai ceva sursa buna,atunci te-as ruga sa-mi spui si mie mai multe despre zodia Capricorn.
Horoscop Zodia Capricorn Saptamana 14, 7 - 13 Apr, 2008
La inceputul saptamanii, doresti sa ai libertatea de a-ti pune in practica ideile creative, dar unul dintre superiori are o alta conceptie privind timpul tau de lucru. Poate ca acest lucru te va irita initial, dar nu vei rezolva nimic discutand in contradictoriu.
Miercuri si Joi sunt perfecte pentru socializare, precum si pentru cercetari si dezvoltarea proiectelor. Reusesti sa le rezolvi pe toate.
Apoi, Vineri si in weekend ritmul de munca va incetini la jumatate si vei fi destul de irascibil – ar fi o idee buna sa iti iei cateva zile libere. Nu pot copia adresa sau aici http://www.eastrolog.ro/ |
|
| inger7 wrote:Horoscop Zodia Capricorn Saptamana 14, 7 - 13 Apr, 2008 La inceputul saptamanii, doresti sa ai libertatea de a-ti pune in practica ideile creative, dar unul dintre superiori are o alta conceptie privind timpul tau de lucru. Poate ca acest lucru te va irita initial, dar nu vei rezolva nimic discutand in contradictoriu. Miercuri si Joi sunt perfecte pentru socializare, precum si pentru cercetari si dezvoltarea proiectelor. Reusesti sa le rezolvi pe toate. Apoi, Vineri si in weekend ritmul de munca va incetini la jumatate si vei fi destul de irascibil – ar fi o idee buna sa iti iei cateva zile libere. Nu pot copia adresa
Daca ai ceva caracteristici generale...nu neaparat horoscop zilnic... |
|
| Capricorn 21 decembrie-19 ianuarie -semn negativ,feminin -element pamant -calitate definitorie-activitatea -planeta guvernatoare-Saturn -planeta carierei-Venus -planeta dragostei-Luna -planeta castigurilor financiare-Uranus -planeta comunicarii -Neptun -planeta sanatatii si a muncii-Mercur{lucrul cu oamenii} -planeta casei si a familiei-Marte -planeta spiritualitatii-Jupiter
Culorile-negru -indigo Piatra pretioasa-onix negru Metal-Plumb Ziua favorabila -Sambata Calitatii-simtul datoriei -organizare -perseverenta -rabdare Cea mai mare dorinta -Sa preia conducerea si sa administreze Defecte-pesimism -stari depresive -materialist exagerat Nativul este disciplinat,loial,serios,practic,se orienteaza catre succes.Capata cu greu incredere in ceilalti.Are un puternic simt al realitatii.Se concentreaza asupra esentialului,este sarguincios ,perseverene si corect. Nativul este un om pe care te poti baza.Isi cheltuie metodic energia,"catarandu-se"incet spre telurile lui ambitioase.Merge la sigur si evita experientele. Are aptitudini de inginer,administrator,constructor sau mestesugar. Sanatate-nativul este expus la fracturi,raniri,in special la genunchi si incheieturi,reumatism,raceli,afectiuni ale stomacului si ale pielii,ca si la dereglari metabolice.
p.s.Fiul meu este nascut in aceasta zodie |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Si despre LEU??? |
|
| inger7 wrote:Capricorn 21 decembrie-19 ianuarie -semn negativ,feminin -element pamant -calitate definitorie-activitatea -planeta guvernatoare-Saturn -planeta carierei-Venus -planeta dragostei-Luna -planeta castigurilor financiare-Uranus -planeta comunicarii -Neptun -planeta sanatatii si a muncii-Mercur{lucrul cu oamenii} -planeta casei si a familiei-Marte -planeta spiritualitatii-Jupiter Culorile-negru -indigo Piatra pretioasa-onix negru Metal-Plumb Ziua favorabila -Sambata Calitatii-simtul datoriei -organizare -perseverenta -rabdare Cea mai mare dorinta -Sa preia conducerea si sa administreze Defecte-pesimism -stari depresive -materialist exagerat Nativul este disciplinat,loial,serios,practic,se orienteaza catre succes.Capata cu greu incredere in ceilalti.Are un puternic simt al realitatii.Se concentreaza asupra esentialului,este sarguincios ,perseverene si corect. Nativul este un om pe care te poti baza.Isi cheltuie metodic energia,"catarandu-se"incet spre telurile lui ambitioase.Merge la sigur si evita experientele. Are aptitudini de inginer,administrator,constructor sau mestesugar. Sanatate-nativul este expus la fracturi,raniri,in special la genunchi si incheieturi,reumatism,raceli,afectiuni ale stomacului si ale pielii,ca si la dereglari metabolice. p.s.Fiul meu este nascut in aceasta zodie
Si Mira mea,de aia te-am rugat sa scrii... |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| inger7 wrote:In seara zilei de 1 Aprilie,Pluto s-a intors si el deja in mers retrograd,devenit astfel un pol negativ.Mercur aflandu-se in mers direct si in Berbec, juca un rol progresist,dar care a fost deturnat de incapatanarea unui Pluto prea conservator{in mers retrograd in semnul Capricornului}.Pericol de folosire a unor replici taioase. Intr-un cuvant s-a produs o schimbare vibrationala ridicata a mentalului care ne-a luat prin surprindere . Era nevoie de adoptare de atitudine diplomata si transparenta,dar si ferma. P.S. imi place mult astrologia si am cautat un raspuns la ceea ce s-a intamplat .Sper ca nu am suparat pe nimeni je je pe mine sigur ca nu m-ai suparat..mai ales ca nu coincide cu zodia mea si sora mea e pasionata cu astrologia... cand face niste desene incrucisate cu planete , etc, stau si ma uit ca la filme in limbi straine , ca nu inteleg nimica... despre rac ce ai putea sa imi spui???te pup |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Si eu vreau sa stiu despre Gemeni si Varsator .... cu capricornul m-am lamurit True, very true |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| inger7 wrote:In seara zilei de 1 Aprilie,Pluto s-a intors si el deja in mers retrograd,devenit astfel un pol negativ.Mercur aflandu-se in mers direct si in Berbec, juca un rol progresist,dar care a fost deturnat de incapatanarea unui Pluto prea conservator{in mers retrograd in semnul Capricornului}.Pericol de folosire a unor replici taioase. Intr-un cuvant s-a produs o schimbare vibrationala ridicata a mentalului care ne-a luat prin surprindere . Era nevoie de adoptare de atitudine diplomata si transparenta,dar si ferma. ....
Cind am vazut titlul am zis ce o fi oare???!!! .... cind am citit mi sa parut super asemanarea cu seara de 1 Aprilie. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Vreau si eu la LEU sa vad daca ma razboiesc sau daca sunt in pace . |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Pai chiar pe 1 aprilie si-a gasit si Pluto asta sa faca gimnastica?Uite cum pana la urma omul e o simpla unealta, astrele , hormonii, aura energetica , toate il manipuleaza si el saracu crede ca a luat-o razna |
|
|