Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| AICI gasiti cca 350 diagrame pentru bluze sau pulovere de copii. Sunt absolut superbe, daca as avea timp le-as face pe toate !!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sunt minunate !caut de vreo 5 luni diagrame ... multumesc din suflet... masinute si vaporase ... chiar ce-mi doream .. vaporasul de la pag 13 este superb... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superbe si utile!Multumim Adriana |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Cu placere ! Sper sa va foloseasca ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Asta am facut-o eu:

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ce draguta e! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Carla este foarte draguta |
|

| mai am o broscuta:

oops!e cu capul in jos |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AdrianaC wrote:AICI gasiti cca 350 diagrame pentru bluze sau pulovere de copii. Sunt absolut superbe, daca as avea timp le-as face pe toate !!!
mie la asemenea link-uri mi se deskide o pagina in chineza/japoneza cu multe dreptunghiuri :)) cere un sign-in dupa cum arata, dar n-as putea sa-mi fac cont pentru ca nu inteleg limba....
cum ajungem altfel la diagrame??? va rog! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| kid_sim wrote:
mie la asemenea link-uri mi se deskide o pagina in chineza/japoneza cu multe dreptunghiuri :)) cere un sign-in dupa cum arata, dar n-as putea sa-mi fac cont pentru ca nu inteleg limba....
cum ajungem altfel la diagrame??? va rog!
Si la mine |
|

| N-ati gasit ceva cu Locomotiva Tomas? |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Diagrame pentru tricotaje baieti: masini, motociclete, excavatoare, Locomotiva Thomas...http://www.grillestricot.be/page57.html |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/4/2009 Mesaje: 27
| buna tuturor...m-am hotarat sa ma alatur grupului vostru (daca ma primiti, desigur) pentru ca mi se pare minunat tot ce stiti sa faceti si vad ca am tare multe de invatat de la voi...deci, eu sunt loredana, mamica unui baietel de 6 luni si 2 saptamani, Marc Alexis...imi place mult sa crosetez, sa tricotez, dar nu stiu foarte multe modele...
adriana...as vrea sa vad si eu situl respectiv dar si la mine se deschide ceva in japoneza... |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| malinka wrote:buna tuturor...m-am hotarat sa ma alatur grupului vostru (daca ma primiti, desigur) pentru ca mi se pare minunat tot ce stiti sa faceti si vad ca am tare multe de invatat de la voi...deci, eu sunt loredana, mamica unui baietel de 6 luni si 2 saptamani, Marc Alexis...imi place mult sa crosetez, sa tricotez, dar nu stiu foarte multe modele... adriana...as vrea sa vad si eu situl respectiv dar si la mine se deschide ceva in japoneza...
Bine ai venit Loredana! Felicitari pentru tricotajele expuse, sunt foarte frumoase!
Se vede ca intre timp, pentru a vedea site-ul au schimbat regulile, cer inregistrarea. Nici la mine nu mai functioneaza.
Daca vrei diagrame cu personaje, uite aici! http://www.grillestricot.be/page2.html
Alte modele de hainute (veste, botosei, pulovere, caciulite) fiecare la topicul respectiv, la tricotaje cu andrele sau crosetate. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/4/2009 Mesaje: 27
| mama Alessiei..multumesc frumos...as incerca sa ii fac un pulover lui marc cu o diagrama dar parca inca nu ma incumet, sunt destul de incepatoare la capitolul asta...multumesc de informatii... |
|
|