Hei fetelor, eu nu mai am timp sa va citesc momentan dar dupa ce imi intru putin in ritm da.
Felicitari fluturas ma bucur din toata inima
Imi sunteti tare dragi, din pacate la mine schimbare de plan de 180 de grade.
Au fost niste faze urate si zilele astea ma mut singura intr-o garsoniera si o sa imi fie tare greu pe toate planurile dar vreau liniste.
Cu jobul e bine si asta ma tine tare.. cand intri la job lasi problemle la usa.
Va pup si am o rugaminte cand cineva din fetele pe care le stiu(stiti voi) raman insarcinate imi dati un pm ca o sa verific acolo mai des. Va rog oricare din voi nu persoana in cauza.
Multumesc si va pup, sa va ajute Dumnezeu in planurile voastre!!
|
Fluturasg draga nea nu pot sa cred ce supriza cat ma bucur pentru tine
Insa trebuie sa vezi cu sangerarile eu zic sa suni un doctor. Tinem pumnii!
|
E pozitiv Nicole!! Pal e atunci cand te uiti vreo 5 minute cu lanterna si ti se pare ca vezi ceva dar altii nu o vad. Nu e cazul la tine
Felicitari mamico fugi la beta si ai grija si asculta de Lili si fetelr care stiu sa iti protejezi bine bobita.
Ma bcuur pentru voi aspiricile mai noi pe aici imediat fug la gravidute. Wow . Deci putem pleca la gravidute daca; : 1. Intram cu username Anemona/e 2. Ne facem cont nou si o luam de la 0.
Luati notite fetele.
Noapte buna
|
Nu am mai rezistat in incertitudine. Am dat i groaza de bani pe taxi si teste (17 lei surecheck streamer) si unul ieftin, si am zis ca macar stiu o treaba.
Negative clar amandoua.
E ok Doamne Doamne stie cand e mai bine.
Va pup fetelor si astept sa veniti cu 2 liniute.
|
Fluturash, Flore,Lolly As testa va dati seama dar nu am test in casa lol si e duminica si in apropierea mea nu am farmacie deschisa. Maine cumpar si maine testez daca nu vin astazi uratii.
Innebunesc de emotii noroc ca am treaba si ma mai distrag.
Am o secretie foarte abundenta ce mi-a dat sperante insa parca acum incep niste crampe de alea ca trebe sa imi vina.
Fluturas eu imi doresc dar nu mai e momentul cum abia m-am angajat ii ziceam si Andiei ca nu mi-ar placea sa incep obosita cu posibile greturi si nu as putea continua jobul pentru ca ar fi si facultate si job si bebe prea mic sa ii acord asa putin timp...nu, nu pot si pacat de facultate. Cand am bebelit inca nu avusesem interviul si sincer credeam ca poate nu intru nu stiu
Cu optimism inainte Andia, te pup
|
fluturash26 wrote:Cine stie, se poate si de la un singur contact,uite la lolly care a avut putine si hop a prins barza de un.picior!!! Eu zic sa mai astepti azi daca nu maine mai poti face un testulet nu?
Tu cum esti? Da poate fi insa cum la 11 dpo am avut negativ(seara dar oricum) am fost sigura ca nu e nimic si am facut o baie calda poate chiar fierbinte.. plus ca in ultima saptamana am avut contacte zilnic cu al meu ca am zis ca nu e bebe si nu are rost sa astept pana vad rosu sa ma conving
Cumva mi-as dori sa nu fie ca mi-e frica sa nu o fi dat in bara.. Vai ma iau emotiile imi luasem gandul..
|
Hello fete, azi sunt 15 dpo si teoretic noaptea trecuta spre azi dimineata trebuia sa imi vina.(cam asa am ovulat) .
V-am zis ca sunt out ca am bebelit doar cu o zi inainte de ovulatie dupa gata..in spital. la 11 dpo test negativ. Care erau sansele?
Pai inca nu dau semne sa vina uratii,ma simt destul de bine. Am fost foarte obosita zilele astea.. epuizata pur si simplu orice miscam prin casa ma obosea si mi-am dormit orele zilele astea deci nu stiu.
De acuma astazi astept.
|
Felicitari Andruu si Simona!
Ma bucur din suflet pentru voi.
Sunt sigura ca atunci cand revin eu la planul BB voi sunteti pe la mamici incepatoare sau cel mai rau la gravidute toate de aici.
Multumesc, Carlita, Laura!
|
Hei fetelor! La mine e negativ si stiu ca nu is. O simt
Dar sunt bine, am alte lucruri la care sa ma gandesc si mai incolo va fi un moment mult mai bun.
Sunt chiar bine.. va pup si felicitari inca odata anemone asteptam beta 2.
Eu o sa va citesc si felicit doar.. dar acum pauza pana in decembrie cam asa. ( ca imi dau licenta vara viitoare(2019) si sa fie un timing bun)
|
Fetelor nu ma simt prea bine, am crampe puternice jos la ovare si cumva simt ca ma doare si in spatele vezicii nu stiu sa explic. Dar e cam naspa.
Sincer e prima data cand nu stiu ce imi doresc sa iasa as fi mai linistita daca e negativ. Ma incred in Doamne Doamne si ce e, e. Dar sunt foarte stresata. Daca nu beau apa 6 ore, e ca si maine dimineata daca il fac diseara nu?
|