Diabetul zaharat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sasha Swan
Scris: Thursday, February 27, 2020 8:42 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/27/2020
A? dori sa va întreb sfatul, cum va mentineti sanatatea cu diabet? Eu monitorizez nivelul de zahar, încerc sa duc un stil de viata sanatos, iau medicamente care scad tensiunea arterial. Poate exista si alte moduri de a-mi îmbunatati starea?
Tzepii
Scris: Friday, February 28, 2020 7:16 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Ramona_Way
Scris: Sunday, March 1, 2020 10:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2020
Eu trăiesc cu diabet de câțiva ani și nu mai simt niciun disconfort. Trebuie să urmați recomandările medicului, să încercați să duceți un stil de viață sănătos. De asemenea, am găsit un produs excelent care funcționează cu adevărat – capsula CBDol pe baza unui extract natural de cannabidiol. Am cumpărat CBDol acum aproximativ o lună, după ce am citit recenziile bune despre produs și acum pot spune că, fără îndoială, sănătatea mea s-a îmbunătățit vizibil.
Lily35
Scris: Wednesday, March 4, 2020 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/3/2020
Diabetul poate fi controlat, si ca urmare, calitatea vietii poate fi îmbunatatita! Dupa parerea mea, cel mai îngrozitor efect al acestei boli este cresterea tensiunii arteriale. Trebuie sa scazi tensiunea mereu si sa iei o gramada de pastile sa te simti mai bine.Trebuie sa urmati recomandarile medicului, sa încercati sa duceti un stil de viata sanatos.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.