Profil: dia27
Despre
Utilizator: dia27
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Monday, November 24, 2014
Ultima vizita: Friday, December 16, 2016 9:44 PM
Numarul de postari: 404
[0.04% din toate postarile / 0.11 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 48
Postat: Monday, May 23, 2016 10:35 AM
andy07 wrote:

Linia de uscare apare dupa cel putin 10 min, daca a aparut imediat a doua liniuta e ce trebuie :)
Acum vad: test barza :)
Credibilitate redusa. Sa ia altele

Multumesc de raspuns, vom vedea mai tarziu ce va fi. Succes sa vina bb cat mai repede! pupici
Postat: Monday, May 23, 2016 10:21 AM
Fetelor si a facut sora mea 2 teste banda, ieri si alaltaieri, a aparut a foua liniuta foarte slaba fiind ziua 9 si 10 dpo. Ea zice ca sunt linii de uscare dar au aparut imediat..voi ce stiti? La cat timp apare linia de uscare la testele barza tip banda?
Postat: Saturday, May 21, 2016 10:12 AM
Ce faceti fetelor? Vad ca au venit o gramada de noi aspirante!! Le doresc mult succes in a ramane gravidute si sanatate!
Noi suntem bine, ne dau dintisorii si bebe e alergica la proteinele laptelui de vaca :/ ne cam chinuim cu mancatul si am vizitat o gramada de spitale de 4 luni de cand am nascut o..dar cu ajutorul lui Dumnezeu trecem peste toate.
Va pup pe toate!!
Adinutza dragutza te pupacesc si iti tin pumnii in continuare daca inca incerci! computerlove
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 34
Postat: Wednesday, February 10, 2016 11:15 PM
Ce mai faceti fetelor?.. Noi suntem bine, crestem si avem colici rau din pacate dar speram sa treaca repede! Va pupam!
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 33
Postat: Monday, January 18, 2016 7:50 PM
Roxy - nastere usoara si recuperare rapida!sanatate tie si lui bebe! Pupici
Postat: Sunday, January 17, 2016 12:58 AM
Rocsana eu am protectii de silicon pt sani de la Avent, le gasesti in farmacie de cumparat. Le pui pe sfarc si iti protejeaza f bine daca faci rani.
Fetele care aunt deja mamici, cum ati abordat problema colicilor?!..azi am avut si noi primul episod si a plans f tare mititica :( de nu mai stiam ce sa facem..
Postat: Friday, January 15, 2016 4:51 AM
Buna fetelor, noi suntem bine, incerc sa imi revin iar Mariuca papa bine la tzitzi. Am facut rani dar folosesc protectiile de silicon si sunt f bune, ma mai scapa de dureri. Avem si laptic. Maine ne dau drumul acasa si abia astept!!
Va pupacesc p toate! computerlove
Postat: Tuesday, January 12, 2016 10:59 PM
La 12:21 s a nascut Maria Linnea, 3,116kg si 49cm. Este cumintica si o dulceata, ne am indragostit pe loc! Suge f bine la san si avem laptic deja. I s a taiat cordonul mai tarziu si a fost lasat sa pulseze, am avut o pe mine de la nastere si inca suntem lipite :)) Eu m am ridicat mai devreme la marginea patului, apoi am bagat o pastila hahaha
Nu prea pot sa dorm dar poate in noaptea asta teusesc arunci cd doarme si Mariuca. In rest toate bune, toata lumea se poarta de parca am fi printese, foarte frumos si ma simt extraordinar. Pana acum am avut o experienta nemaipomenita, nu se compara cu prima nastere. Va pup si va mai scriu cand pot!! computerlove
Postat: Monday, January 11, 2016 9:13 PM
Iuli - nu m a durut capul deloc, ma durea destul operatia ca sa mai simt si capul :))
Noi am fost astazi si am discutat cu medicul, moasa, ne au monitorizat, lut sange si urmeaza sa mergem maine de dimineata pentru marea intalnire!!
Va pup pe toate si va voi scrie imediat cum voi putea.
Postat: Monday, January 11, 2016 2:09 AM
Iuli - in decembrie 2009 am nascut, asistentele se poarta super atata timp cat le bagi bani in buzunar, eu am mai stat cu 2 mamici in camera deci nu eram multe, a trebuit sa stau in picioare mult a doua zi pt ca nu aveau paturi libere insa. Cere analgezice daca te doare ca nu vine nimeni sa te intrebe, daca faci cezariana. In principiu nu a fost asa nasol dar nici frumos nah..asta e, trece repede. Ce mi a placut e ca ai bebelusul cu tine in camera si ca vine asistenta si te ajuta cu alaptatul si iti arata cum sa ingrijesti bebele, cum sa l speli, schimbi, etc. atunci stiu ca am primit si pachete promo cu tot felul de creme de fundulet si dinastea de ingrijire. Daca te intereseaza ceva anume sa imi zici. Si inca un lucru important, nu aveau nimic in spital, nici medicamente nimic, mi am cumparat perfuzii cu analgezice si ce a mai fost nevoie dinainte. Sa intrebi ca e f important, era acolo o mamica la care sotul intarzia sa apara cu medicamentul si o durea rau, i am imprumutat eu o fiola Crazy si sa ai tampoane dinalea la tine, facute acasa. Cand urmeaza sa nasti?