Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cam inaltuta domnisorica
Karina la 8 ani are 1,35 cm si 28 Kg .. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Da, e inaltuta si eu ma bucur
Nici Karina nu mi se pare scunda...fotomodel are mama! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| bereea wrote:Pentru ca fiica-mea a implinit 9 ani jumatate am cantarit-o si masurat-o: are 1,48 cm si 36 kg si-mi ajunge pana la barbie. Tot 36 de kg si noi, dar ma chinui s-o slabesc la 34 cum era inainte de sarbatori De masurat n-am mai masurat-o, posibil sa fie mai scurtuta ca Ale, insa luam haine de 146-152 cm -deci tot pe acolo tre` sa fie!!
Kari, arata super!!
|
|
| Eu nu-i iau haine decat pe probate pentru ca am avut mari surprize.De cand am venit din tara a pierdut 1 kg si s-a inaltat 2 cm, deci sunt aproape multumita pentru ca se vedea ca s-a rotunjit un pic. |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nu am crezut ca o voi spune vreodata, insa Alexia s-a cam rotunjit. Nu e grasuna, insa are un popou obraznicut, asa, si o umbra de burtica, ceea ce parea aproape imposibil la o musculita veritabila. Nu e cazul de atentie la mancare, insa o las cum vrea ea, nu mai insist de niciun fel. |
|
| kali wrote:Nu am crezut ca o voi spune vreodata, insa Alexia s-a cam rotunjit. Nu e grasuna, insa are un popou obraznicut, asa, si o umbra de burtica, ceea ce parea aproape imposibil la o musculita veritabila. Nu e cazul de atentie la mancare, insa o las cum vrea ea, nu mai insist de niciun fel.
Exact asa era Ale asta vara dupa ce ne-am intors din tara.Acum mai are acea burtica dar mult mai retrasa.Ma tem ca e specific varstei |
|
| Asa mi se pare si mie la Kari cand e in costumas de gimnastica ...ori m-am obisnuit eu cu ea supla . Si eu cred ca e varsta . Pe Kari o imbrac de la 9-10 ani , pantalonii musai de la 1,40 cm ca e lunguta in picioare. . Noi avem probleme cu talia pantalonilor care e mereu larga ... ma bucur ca inca exista blugi cu elastic si nasturi pentru reglat.
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| taty wrote:Asa mi se pare si mie la Kari cand e in costumas de gimnastica ...ori m-am obisnuit eu cu ea supla . Si eu cred ca e varsta . Pe Kari o imbrac de la 9-10 ani , pantalonii musai de la 1,40 cm ca e lunguta in picioare. . Noi avem probleme cu talia pantalonilor care e mereu larga ... ma bucur ca inca exista blugi cu elastic si nasturi pentru reglat.
Exact aceeasi problema o avem si noi de fapt fetitzele noastre c-am sunt la fel la dimensiunile corpului dupa cum le vad prin fotografii /Haine cumparam numai probate ..chiar ieri am fost si am cumparat o pereche de blugi subtiri ,am inceput cu marimea 7-8 si am continuat cu 8,cu 9 pana la urma am cumparat 9-10 dar parca tot sunt nepotriviti dar pana la primavara sper sa fie perfecti.Si Eden este inalta si cu niste picioare lungi ,o slabanoaga dar cu pitina burtica de care ma leg mai mereu fiindca nu stiu cum dar si-o tine mereu parca in fatza asa ca tatsu! |
|
|
La primavara sunt perfecti . Depinde de conformatul corpului , poate sa aiva bazinul putin in fata . Si noi probam mai tot , numai merge ca inainte . Pupicei. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Victorasul meu este un slabanog.....La 10 ani are 26 kg.....Creste inalt ca fratisu' si slabanog |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| marivic wrote:Victorasul meu este un slabanog.....La 10 ani are 26 kg.....Creste inalt ca fratisu' si slabanog
Dupa cum vad, baietii sunt mai slabanogi. Ne inscriem si noi cu 27 de kg si 133 inltime. Am pierdut ceva kg din vara. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Si eu am doi slabanogi, Denisa la 8 ani are 21 kg, iar Mihnea la 7 ani are 22.5. La inaltime au cam... 122-125, nu i-am mai masurat. |
|
| Dragii de ei, sunt si mai micutei de inaltime, eu zic ca e bine asa. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Andrei la 12 ani si 2 luni are 1.52 inaltime si 57kg. Si el era pe vremuri "musculita", acum este la dieta |
|
| Fiica-mea are 1.71 si 60 de kg. E mai inalta ca mine la 13 ani. |
|
|