![Avatar](/i.ashx?u=138)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mamici de fetitze, micutzele voastre au dureri de tzitzi? Alexia se plange de cateva zile iar la pipait se simte o galma mica. Doar in partea stanga... Maine oricum mergem la medic dar am zis ca nu strica sa intreb... |
|
![Avatar](/i.ashx?u=55)
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| kali wrote:Mamici de fetitze, micutzele voastre au dureri de tzitzi? Alexia se plange de cateva zile iar la pipait se simte o galma mica. Doar in partea stanga... Maine oricum mergem la medic dar am zis ca nu strica sa intreb...
Noi nu am patit, dar am cunoscut o pustoaica la fel de mica si cica era de la schimbarile hormonale. E ceva normal la fetite dupa varsta de 8 anisori, le inmuguresc sanisorii . Mami ai deja domnisorica. Astept vesti |
|
![Avatar](/i.ashx?u=887)
![Nivel](/images/ranks/Rubin.gif) Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| kali wrote:Mamici de fetitze, micutzele voastre au dureri de tzitzi? Alexia se plange de cateva zile iar la pipait se simte o galma mica. Doar in partea stanga... Maine oricum mergem la medic dar am zis ca nu strica sa intreb...
A mea s-a plans toata vara ...acum gata, n-o mai doare . |
|
![Avatar](/i.ashx?u=274)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Of, ce repede cresc fetitele noastre!! A mea nu acuza dureri -inca si se apropie de 10 ani, daaar... ma astept din moment in moment (ca si uratzii sa apara). Depinde de ceasul biologic al fiecareia, insa cred ca se dezvolta mugurasii, Oana! Nu cred sa fie alta problema... sa ne spui si noua ce zice dr.
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=55)
| Asa e Crisu, ma uit la ea si nu imi vine sa cred ... parca acum era cat Sof. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=274)
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| taty wrote:Asa e Crisu, ma uit la ea si nu imi vine sa cred ... parca acum era cat Sof.
aaa, fii-mea are cateva firicele de par (3-4) doar la subratul drept... le tai uneori cu forfecuta caci cresc atat de luuungi |
|
![Avatar](/i.ashx?u=138)
| Da... inmugureste mica mea... Bine, urmeaza si o eco din cauza de pitici pe creier ce joaca tzontzoroiul la mami pe creier, insa medicul mi-a spus ca nu are ce altceva sa fie... si cica nici nu e prea devreme.
Vaaaaaaaaaaiii!!! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=55)
| Oana, Bravo mami !
Crisu, pup mamica nostalgica. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2374)
![Nivel](/images/ranks/Safir.gif) Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Wow, mamici, aveti fetitze mari! Parca nu-mi vine sa cred... Asa repede trece timpul? Offf... |
|
![Avatar](/i.ashx?u=1226)
![Nivel](/images/ranks/emerald1.gif) Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mamicii ,sunt cateva etape de crestere si dezvoltare a copiilor si asta nu conteaza ca sunt fetitze sau baietei si atunci le c-am dor toate .pieptul ,dureri de cap ,dureri de burta etc.Kali,apropo pe la 12-13 ani sau poate la unii si mai devreme baietii sufere de aceeasi problemele durerile de titze. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=138)
| shirel wrote:Kali,apropo pe la 12-13 ani sau poate la unii si mai devreme baietii sufere de aceeasi problemele durerile de titze.
Da, stiu. Am aflat si eu azi.
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=138)
| Am fost la eco si, intr-adevar, fetita mea se domnisoreste. Ovarele deja au foliculi, are un buton de tzitzi si urmeaza ceva transformari hormonale cu nervi, figuri si alte cele. Asta nu inseamna ca vine ciclul, ci ca doar incepe organismul sa se pregateasca. Urmatoarea tzitzi vine la rand abia peste 2 ani.
Macar m-am linistit! Nu e nimic iesit din comun. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=887)
| Pupici domnisoarei! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=7143)
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Kali ai fetita mare!Are mama domnisoara! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=887)
| Pentru ca fiica-mea a implinit 9 ani jumatate am cantarit-o si masurat-o: are 1,48 cm si 36 kg si-mi ajunge pana la barbie. |
|
|